- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ayy hayirli olsun ibsallah Allah anali buyutsun saglikli bi sekilde insallah..ayyyyy bi heycanla başladık güne , görümcmei doguma almışlar sabah kv lere ulaşamaıdk mı
ay bir atraksyonlu geçsti neyse bebekte dogmuş ,,
bende ne yediigmi bilmedim tabi sabahh
Allah analı babalı büyütsünayyyyy bi heycanla başladık güne , görümcmei doguma almışlar sabah kv lere ulaşamaıdk mı
ay bir atraksyonlu geçsti neyse bebekte dogmuş ,,
bende ne yediigmi bilmedim tabi sabahh
Sağlıkla kucağına alır inşallahAYY ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAHABLAMINDA OLAAK İNŞALLAH BU AY SONU HEYECANLA BEKLİYORUZ :)
ahhhh masumcum , yaş oldu 35 ne ara hamile kalıp ne ara büyütsem diye düşünüyorum... geç evlenince geç çocuk sahibi olunca ikinciye vakit kalmıyor sanırımada tekçocuk olmamalı bencede
tekçocuk az, iki yeter 3 fazla
Cocuk kac yasinda canim?Allah analı babalı büyütsün
benimde eşim ikinci çocuk istiyor ben istemiyorum böyle ikilemdeyiz.... tek çocuk sanki dünyanın sonu gibi herkes yansıtıyor oooo kesinlikle olmaz tek çocuk diyeeeee diyeeee eşimde başladı olmazzz birtane daha olsun diyor ama benim hiç cesaretim yokkkkk gibiiii
3 yaşına yaklaştı ...Cocuk kac yasinda canim?
Bilemedim simdi.. hanimlar ne diyorsunuz ..regli yoğun bir şekilde devam ediyor bugun spor yapamayacam kızlar ... bayağı göbeğim indi ..))
kızlar liste olmayınca olmuyor bence liste olsun kim ne kadar vermiş toplu olarak görüyoruz her hafta birimiz yapalım ne dersiniz ? böyle kim ne vermiş göremiyoruz... ben liste olsun diyenlerdenim benim gibi düşünen var mı ??
ilk çocuğu mu ikinci çocuğu mu ???kız görümcemde 36 yaşındaa
Hmm anladim .. yasini sorun etme bence benim annem 39 yasinda bebek getirdi 5'ciyi 2014 yilinda simdi 2 yasina girecek .. bnce bir an once 1 tane daha yap rahat olursun3 yaşına yaklaştı ...
ilk çocuğu mu ikinci çocuğu mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?