hayirli olsun insallahayyyyy bi heycanla başladık güne , görümcmei doguma almışlar sabah kv lere ulaşamaıdk mı
ay bir atraksyonlu geçsti neyse bebekte dogmuş ,,
bende ne yediigmi bilmedim tabi sabahh
kardes istemiyormu peki cocugun? bende tek de kalmayi dusunuyorum ama kardessiz olmaz diyorlar.. esimde ileride istiyor zaten :SAllah analı babalı büyütsün
benimde eşim ikinci çocuk istiyor ben istemiyorum böyle ikilemdeyiz.... tek çocuk sanki dünyanın sonu gibi herkes yansıtıyor oooo kesinlikle olmaz tek çocuk diyeeeee diyeeee eşimde başladı olmazzz birtane daha olsun diyor ama benim hiç cesaretim yokkkkk gibiiii
benim annemde 39 da yapti bu sene 10 yasina gircek :))Hmm anladim .. yasini sorun etme bence benim annem 39 yasinda bebek getirdi 5'ciyi 2014 yilinda simdi 2 yasina girecek .. bnce bir an once 1 tane daha yap rahat olursun
Masumm gozunuz aydin. Rabbim anali, babali buyutsun ins.
katılıyorum canımregli yoğun bir şekilde devam ediyor bugun spor yapamayacam kızlar ... bayağı göbeğim indi ..))
kızlar liste olmayınca olmuyor bence liste olsun kim ne kadar vermiş toplu olarak görüyoruz her hafta birimiz yapalım ne dersiniz ? böyle kim ne vermiş göremiyoruz... ben liste olsun diyenlerdenim benim gibi düşünen var mı ??
Allah analı babalı büyütsün canım :)ayyyyy bi heycanla başladık güne , görümcmei doguma almışlar sabah kv lere ulaşamaıdk mı
ay bir atraksyonlu geçsti neyse bebekte dogmuş ,,
bende ne yediigmi bilmedim tabi sabahh
Kizima soruyorum kardes istiyormusun diye hayiiiirrrr anne diyor...ama yolda bi bebek gorunce ayyy annneee cok datliii diyor...(tatli diyemiyor )))kardes istemiyormu peki cocugun? bende tek de kalmayi dusunuyorum ama kardessiz olmaz diyorlar.. esimde ileride istiyor zaten :S
Eger kabul edilirse ilk bu cumartesi listeyi ben yapayim sonra siraya gore yapariz ...katılıyorum canım
Kardesimle benim oglumun arasinda 1 yil 2 ay ara var 1 yil sonrada ben dogum yaptim..benim annemde 39 da yapti bu sene 10 yasina gircek :))
E hadi hayirlisi kizlar tmm diyorsan oyle yapalimEger kabul edilirse ilk bu cumartesi listeyi ben yapayim sonra siraya gore yapariz ...
bana uyar da çoğunluk da kabul ediyor mu acabaEger kabul edilirse ilk bu cumartesi listeyi ben yapayim sonra siraya gore yapariz ...
Masallah genc annesin ozaman sen ..yas kac ??Annende cook genc evlenmis ozaman ...Kardesimle benim oglumun arasinda 1 yil 2 ay ara var 1 yil sonrada ben dogum yaptim..
21 yasindayim 20 yasinda anne oldum.. annemde galiba 19 yainda faln evlenmisMasallah genc annesin ozaman sen ..yas kac ??Annende cook genc evlenmis ozaman ...
Ayni benimde yegenim 9 olcak kardesimle arasinda tam 1 yas var :)))Kardesimle benim oglumun arasinda 1 yil 2 ay ara var 1 yil sonrada ben dogum yaptim..
Beraber buyuyorlsr ne guzelAyni benimde yegenim 9 olcak kardesimle arasinda tam 1 yas var :)))
evet bazilari yadirgiyor ama bence yadirgancak bisey degil..Beraber buyuyorlsr ne guzel
Hayir hicte bile.. cok guzel.evet bazilari yadirgiyor ama bence yadirgancak bisey degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?