- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Yorgunsun galibauyku basti bana
evet hem bedenen hem ruhen :S bi agirlik var üstümdeYorgunsun galiba
Evet bu fikir daha guzel herkes cumartesi ozelden kilosunu yazip gondersin listeyi hazirlamak daha kolay olur bana uyar...herkeskabul ederse cumartesi sabah herkes bana kilosunu ozelden gondersin listeyi pazar sabahi yaparim cunku cumartesi aksama yazanda oluyorrEvet liste insanı motive ediyor.bizde hep liste yapardık insana moral oluyo.
kim aldı,kim verdi belli oluyor.güzel fikir banada uyar.ama listeyi kim yapıcaksa bildirimleri ona özel mjla gönderelim ozaman liste yapanada kolaylık oluyo.
yani cumartesi hem buraya hemde liste yapıcak arkadaşa özelden mjla atıcaz.o kişide özel mj olarak gelenleri sıraya koyup en çok verenden en az verene şeklinde listeliycek.özel mj atmayanlar listede olmasınki disiplin sağlansın bence.
bizim zamanımızda bu böyle oluyodu ve çokta iyi oluyordu.tabi sizler ne dersiniz bu fikre bilmem :)
Evet bu fikir daha guzel herkes cumartesi ozelden kilosunu yazip gondersin listeyi hazirlamak daha kolay olur bana uyar...herkeskabul ederse cumartesi sabah herkes bana kilosunu ozelden gondersin listeyi pazar sabahi yaparim cunku cumartesi aksama yazanda oluyorEvet liste insanı motive ediyor.bizde hep liste yapardık insana moral oluyo.
kim aldı,kim verdi belli oluyor.güzel fikir banada uyar.ama listeyi kim yapıcaksa bildirimleri ona özel mjla gönderelim ozaman liste yapanada kolaylık oluyo.
yani cumartesi hem buraya hemde liste yapıcak arkadaşa özelden mjla atıcaz.o kişide özel mj olarak gelenleri sıraya koyup en çok verenden en az verene şeklinde listeliycek.özel mj atmayanlar listede olmasınki disiplin sağlansın bence.
bizim zamanımızda bu böyle oluyodu ve çokta iyi oluyordu.tabi sizler ne dersiniz bu fikre bilmem :)
Lesliye son gaz devam canim bende 45 dkk sadece leslie yaptim baska bisey yapamadim..kacamaksiz 7. Günüm
Sabah zencefilli limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta, peynir
Bol limonlu maydanoz
8 zeytin, 10 fındık
Öğlen
1 kase ezogelin
3-4 kaşık yoğurt
1 tabak kabak graten (baya yedim)
Ara
15 çekirdekli kuru üzüm
Akşam
Sodalı ayran
3 lt su
3 mil lesile
Tmm bende varim .. boyle yapalim cumartesi sabahi hoppo kilom senin ozel mesajdaEvet bu fikir daha guzel herkes cumartesi ozelden kilosunu yazip gondersin listeyi hazirlamak daha kolay olur bana uyar...herkeskabul ederse cumartesi sabah herkes bana kilosunu ozelden gondersin listeyi pazar sabahi yaparim cunku cumartesi aksama yazanda oluyorr
Aslinda bu daha kolay ama yeni arkadaslar pek yapamiyorlar eskilerden bi sen bi ben variz masumcum...ben denemistim hatirlarsan kimse kurala uymadi bende amaaannnn deyip birakmistim....Kızlar listeyi herkes kilosunu yazarak guncellesinn daha kolay
Buda guzel fikirKızlar listeyi herkes kilosunu yazarak guncellesinn daha kolay
kolay ama herkes ilk listeyi aliyor ekliyordu.. güncelleyenlerde listede olmuyordu malesef bi siz degil bizde yapiyorduk canim :)) yapamayanlar listeyi bozuyordu :))Aslinda bu daha kolay ama yeni arkadaslar pek yapamiyorlar eskilerden bi sen bi ben variz masumcum...ben denemistim hatirlarsan kimse kurala uymadi bende amaaannnn deyip birakmistim....
Sebze hafif olur vucudu harekete gecirir...yaaa bende planliyorum haslayip yiyeyim diyorum bi gun yapiyorum ikinci gun bogggg diyorum..ama firinda daha cok seviyorumgünaydınnn kızlarr
artık eve gittimde sebze haşlamamı yesem diye düşünmeye bşladım
brokoli, karnıbahar haşlayıp gidicne hemen yogurtlayıp yesem mi
çünkü leislede yapttıgım için vücut kıtlıga girmeisn diye korkuyorum
Canim , bi dusun zayif olunca ne guzel ciciler giyecegiz aynaya daha cook bakmak isteyeceksin..kilo verdikce gercekten insan genclesiyor ..kendine tekrarla surekli simdiye kadar yedik yedik ne olduu hep pismanl bunlari inan suan kendimede diyorum yedim yedim ne oldu kocaman bi hic ve pismanlikkkkgünaydın kızlar yaa ben bir süredir saldım iyice kilo aldım bile 600 gr kadar
biri beni kendime getirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?