- 7 Temmuz 2014
- 292
- 304
- 103
şuan 75.7 kiloyum canımCanim , bi dusun zayif olunca ne guzel ciciler giyecegiz aynaya daha cook bakmak isteyeceksin..kilo verdikce gercekten insan genclesiyor ..kendine tekrarla surekli simdiye kadar yedik yedik ne olduu hep pismanl bunlari inan suan kendimede diyorum yedim yedim ne oldu kocaman bi hic ve pismanlikkkk
Sen kackilosun suan canim...
keşke yarışırım diyebilsem ya kendime bu konuda güvenmiyorum hiçBak ayni kilodayiz gel once bir hafta yarisalim bende 75.400 bakalim bu hafta kim daha cook verecek varmisin ?))))
Onu coook iyi bilirim bu yaz bende coook olumsuz seyler yasadim kendimi yemeye verdim ne oldu kendime yaptim 70 kiloyu gormeye ramak kalmisti hooop 75 oldum simdiiikeşke yarışırım diyebilsem ya kendime bu konuda güvenmiyorum hiç
azcık moralim bozulsa hemen diyet filan da gidiyor
aynen canım yaa şimdiye kadar verdiklerimi hiç almasaydım istediğim kilodaydımOnu coook iyi bilirim bu yaz bende coook olumsuz seyler yasadim kendimi yemeye verdim ne oldu kendime yaptim 70 kiloyu gormeye ramak kalmisti hooop 75 oldum simdiii
bak ne yaptım şimdi;Bak ayni kilodayiz gel once bir hafta yarisalim bende 75.400 bakalim bu hafta kim daha cook verecek varmisin ?))))
Tamamdır ozaman cuma akşamı hatırlatma yaparsın görmeyenler görmesi için.Evet bu fikir daha guzel herkes cumartesi ozelden kilosunu yazip gondersin listeyi hazirlamak daha kolay olur bana uyar...herkeskabul ederse cumartesi sabah herkes bana kilosunu ozelden gondersin listeyi pazar sabahi yaparim cunku cumartesi aksama yazanda oluyorr
Cuma gunu hatirlatmami yaparim ,Tamamdır ozaman cuma akşamı hatırlatma yaparsın görmeyenler görmesi için.
Yarın( cumartesi)özelden bana kilo bildirimi yapmayı unutmayın,yapmayanlar listeye giremiycek dikkat falan dersin.herkez cumartesi akşamına kadar bildirimleri sana atarlar sende pazar günü hazırlarsın cnm :)
Benimde yarın regl günüm eğer başlarsa cumartesiye kadar biter inşallah bende 2kilo artış oluyo bu dönemde.regl bittikten 2gün sonra asıl kiloya düşüyoruz ya.bakalım çok çok dikkat edicem en az zararla atlatırım inşallah :)
bnde mekik çekiorum her akşam 60 defa..ipte atlıyodum bi akşam yemeğini fazla kaçırınca bin tane ip atladım son oldu o günden beri ip atlayamadım bacaklarım tutmuyo acıyo atlarken bnde bi kaç gün ara verdimben birde mekik çekiyorum baya toparlancak vucudum yaza kdar inşş
ip atlamak güzel bende bugun 50 tane atlayayım fazlası kalbim deli gibi çarğıyor 50 ile başlayayım zamanla artırayım ...bende şimdi spora başlayacağımbak ne yaptım şimdi;
ip almıştım iş yerimde kapıyı kapatıp 100 tane ip atladım
bunu yaptım ki yerken bi daha düşüneyim o kadar emek veriyorum yoruluyorum boşa gitmesin der frenlerim belki kendimi
kolay gelsin canımip atlamak güzel bende bugun 50 tane atlayayım fazlası kalbim deli gibi çarğıyor 50 ile başlayayım zamanla artırayım ...bende şimdi spora başlayacağım
maşallah 1000 tane nasıl atladınbnde mekik çekiorum her akşam 60 defa..ipte atlıyodum bi akşam yemeğini fazla kaçırınca bin tane ip atladım son oldu o günden beri ip atlayamadım bacaklarım tutmuyo acıyo atlarken bnde bi kaç gün ara verdim
Ohh ne guzel canim ya ben daha bugun bisey yapamadim.. leslie yapacam insallah..1 saat dpor yaptim 45 dakika yurudum 15 dakika eliptik yaptim..aksama bi guzel nar çiçeği cayi yapip icecegim ohhhh mis mis))
bn her akşam atlamıyom bin taneyi sadece bir defa atladım ondada bacaklarım koptu hala acıyo ara vardim zaten normalde 500 atlıyom hergün ..evet ertesi gün canın istemiyo bndede oldu o.maşallah 1000 tane nasıl atladıncanım spor çoook fazla yapınca ertesi gün insanın canı istemiyor kaçıyor spordan beden eğiitmi mezunu bir arkadaşım demiştiki 45 dakika yap ama hergün yap dedi... yani 1 gün 2 saat spor yap 5 gün yapma bir fayda alamazsın demişti....
bende bazen abartıyorum 1,5 saate yakın yapıyorum ertesi günü yapmak istemiyorum hata işteee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?