Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

şuan 75.7 kiloyum canım

Bak ayni kilodayiz gel once bir hafta yarisalim bende 75.400 bakalim bu hafta kim daha cook verecek varmisin ?))))

Bak ayni kilodayiz gel once bir hafta yarisalim bende 75.400 bakalim bu hafta kim daha cook verecek varmisin ?))))
keşke yarışırım diyebilsem ya kendime bu konuda güvenmiyorum hiç
azcık moralim bozulsa hemen diyet filan da gidiyor

Patlican ve karnabahari seviyorum..haftada 2-3 kez yapayim barii...bugunlerde yine coook gaza geldim )) artik kurtulmak istiyorum kilolardaaan..

keşke yarışırım diyebilsem ya kendime bu konuda güvenmiyorum hiç
azcık moralim bozulsa hemen diyet filan da gidiyor
Onu coook iyi bilirim bu yaz bende coook olumsuz seyler yasadim kendimi yemeye verdim ne oldu kendime yaptim 70 kiloyu gormeye ramak kalmisti hooop 75 oldum simdiii

Onu coook iyi bilirim bu yaz bende coook olumsuz seyler yasadim kendimi yemeye verdim ne oldu kendime yaptim 70 kiloyu gormeye ramak kalmisti hooop 75 oldum simdiii
aynen canım yaa şimdiye kadar verdiklerimi hiç almasaydım istediğim kilodaydım

bak ne yaptım şimdi;
ip almıştım iş yerimde kapıyı kapatıp 100 tane ip atladım
bunu yaptım ki yerken bi daha düşüneyim o kadar emek veriyorum yoruluyorum boşa gitmesin der frenlerim belki kendimi

Tamamdır ozaman cuma akşamı hatırlatma yaparsın görmeyenler görmesi için.

Yarın( cumartesi)özelden bana kilo bildirimi yapmayı unutmayın,yapmayanlar listeye giremiycek dikkat falan dersin.herkez cumartesi akşamına kadar bildirimleri sana atarlar sende pazar günü hazırlarsın cnm :)

Benimde yarın regl günüm eğer başlarsa cumartesiye kadar biter inşallah bende 2kilo artış oluyo bu dönemde.regl bittikten 2gün sonra asıl kiloya düşüyoruz ya.bakalım çok çok dikkat edicem en az zararla atlatırım inşallah :)

Cuma gunu hatirlatmami yaparim ,)))
Benimde regli bugun 3.gunum insallah cumartesi tartida guzel bi rakam gorurum...

Selam kızlar vejeteryan diyetim güzel gidiyo maşallah bugün kalkıp 30 dakika yürüyüş yaptım ardından kahvaltımı yaptım protein almak için az bi peynir ve yumurta yedim inşallah bu sefer olacak gibi kendimi hafif hissediyorum bu hafta

ben birde mekik çekiyorum baya toparlancak vucudum yaza kdar inşş
bnde mekik çekiorum her akşam 60 defa..ipte atlıyodum bi akşam yemeğini fazla kaçırınca bin tane ip atladım son oldu o günden beri ip atlayamadım bacaklarım tutmuyo acıyo atlarken bnde bi kaç gün ara verdim

bak ne yaptım şimdi;
ip almıştım iş yerimde kapıyı kapatıp 100 tane ip atladım
bunu yaptım ki yerken bi daha düşüneyim o kadar emek veriyorum yoruluyorum boşa gitmesin der frenlerim belki kendimi
ip atlamak güzel bende bugun 50 tane atlayayım fazlası kalbim deli gibi çarğıyor 50 ile başlayayım zamanla artırayım ...bende şimdi spora başlayacağım

maşallah 1000 tane nasıl atladın canım spor çoook fazla yapınca ertesi gün insanın canı istemiyor kaçıyor spordan beden eğiitmi mezunu bir arkadaşım demiştiki 45 dakika yap ama hergün yap dedi... yani 1 gün 2 saat spor yap 5 gün yapma bir fayda alamazsın demişti....

bende bazen abartıyorum 1,5 saate yakın yapıyorum ertesi günü yapmak istemiyorum hata işteee ...

1 saat dpor yaptim 45 dakika yurudum 15 dakika eliptik yaptim..aksama bi guzel nar çiçeği cayi yapip icecegim ohhhh mis mis ))

bn her akşam atlamıyom bin taneyi sadece bir defa atladım ondada bacaklarım koptu hala acıyo ara vardim zaten normalde 500 atlıyom hergün ..evet ertesi gün canın istemiyo bndede oldu o.

Iyi aksamlar kizlar.. bugun o kadar yorgunum ki anlatamam size .. fazla bisey yemedim..
Kahvalti
Cok az domates ve salatalik
Maydanoz cayi
1 haslanmis yumurta
1 parmak kadar tam bugday ekmegi
1 tatli kasigi bal

Ogle
1 elma

Saat 15h30 da;
10 tane yer fistigi

Aksam
Salata

Bugun hic spor yapamadim cok yorgunum uzerimde bir kirginlik var 1 haftadir arakliksiz spor yapiyorum o yuzden galiba haftada 1 ara vermem lazim .. bundan sonra oyle yapacam cunku vucudum suan cok yorgun..
Neyse kizlar sizler neler yaptiniz bugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…