Vaaaaaaaaaaaaaaaay kankisen kacsın?
Semo nerde .. Onun haricinde kimse cevap vermiyo bana ..küstüm
Ben yas 34
boy 1.63-64 tam emin degilim
Kilo 87den 84.7 e düstüm
Sen yasini, boyunu ve kilonu bir daha yazar misin?
süper olmuş :)) keşke ben de yeşil çayı severek içebilsemEveet bugunki kahvaltım şöyleydi :
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim domates
Yanınada olmazsa olmazım yeşil çayımmm :)
anteplim takılma böyle şeylere ben genelde ortaya konuşuyorum cevapalrıda ortadan topluyorum önemli olan hep beraber burda olmamaız kimsenin kimseyi bir fazla tanımışlığı yok burda ve kalabalık oldukça herkese cevap vermek çalışanlar için gerçekten zor oluyor anlık girip bakıyoruz ekran açık kalmış olsada
evet evet,bazen aynı kiloda takılıp kalmak insanı yıldırabiliyor ama sonra birden farkediyor zaten ,önemli olan sebat diyorumve insanı her ay vücut ağırlığının en fazla yüzde 10 u kadar kilo vermesi sağlıklı olanmış ,bu durumda kilo azaldıkça verme hızı da düşüyor :)) ama biz pes etmiyoruz
süper olmuş :)) keşke ben de yeşil çayı severek içebilsem
Öyle ya biliyorumm bn size küsermiyim .... Seviyrum sizi yaa
Evet tam anlamıyla sağlıklı olmuş ,geri almazsın da :)) ve aynen benim de planım bu şekildebende 68 den 61 e 1 ayda düştüm tam doğru olan bundan sonra yavaşlar sanırım
mart ayında yarısını vereyim yeter 3 bilemedin 4
hazirana kadar kendimi sıkmadan 55 olmak istiyorum
boyum 1,70 58 de benim için ideal ama 55 olursada neden olmasın dimi ama :))
:)) ben de yaseminlisini içilebilir buldum bir tek onu içiyorum şu sıralar ,vanilyalıyı da deneyeyim :)))Farklı tadlarda alabilirsin ben vanilyalı iciyorum ..
Geçti cogu gitti azı kaldı :) sen nasılsın m???
canım bizde seni seviyor ve takip ediıyoruz her arkadaşımızın yazdıklarının tek tek okunduğuna eminim
yeni şeyler öğrenim ilham alıp motive olmak bunu hepbirlikte yapıyoruz
ben çoğu kez rejime başlayıp sıkılıp 1 haftada off demişimdir
ama burası bir başka eşim ilk zamanlar ne yazıyosun devamlı diyodu
burayı anlattım hafif bir gıcık şekildeki tebessümü 1 ay sonra 7 kilo vererek
ona yutturdum mutluyum o yüzden burası benim için çok önemli,
evet evet,bazen aynı kiloda takılıp kalmak insanı yıldırabiliyor ama sonra birden farkediyor zaten ,önemli olan sebat diyorumve insanı her ay vücut ağırlığının en fazla yüzde 10 u kadar kilo vermesi sağlıklı olanmış ,bu durumda kilo azaldıkça verme hızı da düşüyor :)) ama biz pes etmiyoruz
75te duraklamıştım canım buraya katıldım motivasyonum artsın diye çünkü veremeyince yiyesim geliyodu. dur bi bakım ben o siteye burayı kesinlikle bırakmam zaten çok iyi geliyosunuz bana sizin sayenizde şekeri ve ekmeği bıraktım yaaaZeyas, gecmis olsun canim. Canim 83 ten 73 e inmek koca bir BASARIBundan sonrasinda iki üc günlük sok diyetler yapmak lazim. SImdi ne kadar zamandir durakladin bilmiyorum, ama dilersen mevsimlerdenroma diye bir site var. Orda da bir bayan esliginde 10larca bayan zayifliyor. Orada zayiflamasi duraksiyanlara farkli tüyolar veriyor bu bayan. Dilersen orayi bir incele derim. AMA SAKIN OLA BIZI BIRAKI ORAYA GITME Sensiz olmaz bu grup
Ya tamaaaaam yaaa
ayne şeyleri yemişiz bende bitirdim şimdi kahvaltımı bende yeşil çay içemiyorum siyah çay tercihim kahvaltıda.yeşil çayı ılıtıp tek seferde içiyorumEveet bugunki kahvaltım şöyleydi :
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim domates
Yanınada olmazsa olmazım yeşil çayımmm :)
Ben galiba en kucuklerinizim 18 yaşıma gircrm92ydım 87.8 ım şimdi :)
Evet tam anlamıyla sağlıklı olmuş ,geri almazsın da :)) ve aynen benim de planım bu şekildeben de 170 im ve martta 3 kilo falan versem çok mutlu olacağım yaza kadar da hedefime ulaşmış olurum diye ümid ediyorum
:)) ben de yaseminlisini içilebilir buldum bir tek onu içiyorum şu sıralar ,vanilyalıyı da deneyeyim :)))
Zeyas, gecmis olsun canim. Canim 83 ten 73 e inmek koca bir BASARIBundan sonrasinda iki üc günlük sok diyetler yapmak lazim. SImdi ne kadar zamandir durakladin bilmiyorum, ama dilersen mevsimlerdenroma diye bir site var. Orda da bir bayan esliginde 10larca bayan zayifliyor. Orada zayiflamasi duraksiyanlara farkli tüyolar veriyor bu bayan. Dilersen orayi bir incele derim. AMA SAKIN OLA BIZI BIRAKI ORAYA GITME Sensiz olmaz bu grup
75te duraklamıştım canım buraya katıldım motivasyonum artsın diye çünkü veremeyince yiyesim geliyodu. dur bi bakım ben o siteye burayı kesinlikle bırakmam zaten çok iyi geliyosunuz bana sizin sayenizde şekeri ve ekmeği bıraktım yaaahiç bişe yemesem bile nescafemin yanında mutlaka ısırmalıkta olsa çikolata yerdim eskiden:26:
ayne şeyleri yemişiz bende bitirdim şimdi kahvaltımı bende yeşil çay içemiyorum siyah çay tercihim kahvaltıda.yeşil çayı ılıtıp tek seferde içiyorum
şaşırdım kaldım şuan ben seni evli ve çocuklu zannetmiştim ve 30 yaş üstü gibi hissetmiştim canım benim fıstıksın desene tam bide zayıflarsan oooo maşallah sana
Utandımmmm gıı hahah ❤️❤️❤️❤️
Zeyas, gecmis olsun canim. Canim 83 ten 73 e inmek koca bir BASARIBundan sonrasinda iki üc günlük sok diyetler yapmak lazim. SImdi ne kadar zamandir durakladin bilmiyorum, ama dilersen mevsimlerdenroma diye bir site var. Orda da bir bayan esliginde 10larca bayan zayifliyor. Orada zayiflamasi duraksiyanlara farkli tüyolar veriyor bu bayan. Dilersen orayi bir incele derim. AMA SAKIN OLA BIZI BIRAKI ORAYA GITME Sensiz olmaz bu grup
75te duraklamıştım canım buraya katıldım motivasyonum artsın diye çünkü veremeyince yiyesim geliyodu. dur bi bakım ben o siteye burayı kesinlikle bırakmam zaten çok iyi geliyosunuz bana sizin sayenizde şekeri ve ekmeği bıraktım yaaahiç bişe yemesem bile nescafemin yanında mutlaka ısırmalıkta olsa çikolata yerdim eskiden:26:
ayne şeyleri yemişiz bende bitirdim şimdi kahvaltımı bende yeşil çay içemiyorum siyah çay tercihim kahvaltıda.yeşil çayı ılıtıp tek seferde içiyorum
Aynen lop lop
şaşırdım kaldım şuan ben seni evli ve çocuklu zannetmiştim ve 30 yaş üstü gibi hissetmiştim canım benim fıstıksın desene tam bide zayıflarsan oooo maşallah sana
Ohh ohhh.. iisin belli.. :)
bende iim bitanem, açım sadece.. canım yemek istemedi sallaniom hala..
minik bi sandviç getirdim, onu yiycem birazdan.
Ben galiba en kucuklerinizim 18 yaşıma gircrm92ydım 87.8 ım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?