Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Semo nerde .. Onun haricinde kimse cevap vermiyo bana .. küstüm

anteplim takılma böyle şeylere ben genelde ortaya konuşuyorum cevapalrıda ortadan topluyorum önemli olan hep beraber burda olmamaız kimsenin kimseyi bir fazla tanımışlığı yok burda ve kalabalık oldukça herkese cevap vermek çalışanlar için gerçekten zor oluyor anlık girip bakıyoruz ekran açık kalmış olsada

Öyle ya biliyorumm bn size küsermiyim .... Seviyrum sizi yaa

bende 68 den 61 e 1 ayda düştüm tam doğru olan bundan sonra yavaşlar sanırım
mart ayında yarısını vereyim yeter 3 bilemedin 4
hazirana kadar kendimi sıkmadan 55 olmak istiyorum
boyum 1,70 58 de benim için ideal ama 55 olursada neden olmasın dimi ama :))

Öyle ya biliyorumm bn size küsermiyim .... Seviyrum sizi yaa

canım bizde seni seviyor ve takip ediıyoruz her arkadaşımızın yazdıklarının tek tek okunduğuna eminim
yeni şeyler öğrenim ilham alıp motive olmak bunu hepbirlikte yapıyoruz

ben çoğu kez rejime başlayıp sıkılıp 1 haftada off demişimdir
ama burası bir başka eşim ilk zamanlar ne yazıyosun devamlı diyodu

burayı anlattım hafif bir gıcık şekildeki tebessümü 1 ay sonra 7 kilo vererek
ona yutturdum mutluyum o yüzden burası benim için çok önemli,

Evet tam anlamıyla sağlıklı olmuş ,geri almazsın da :)) ve aynen benim de planım bu şekilde ben de 170 im ve martta 3 kilo falan versem çok mutlu olacağım yaza kadar da hedefime ulaşmış olurum diye ümid ediyorum

Farklı tadlarda alabilirsin ben vanilyalı iciyorum ..
:)) ben de yaseminlisini içilebilir buldum bir tek onu içiyorum şu sıralar ,vanilyalıyı da deneyeyim :)))

Aa aynen .. Cok güzel site gercekten .. İnşallah bırakmayız birbirmizi .. Bende lahana corbası diyetı yapmıştım 5 kilo vermiştim sonra geri aldım .. Hep denedım bozuldu sonra tak etti beynime olmıcak böyle diye .. Gizli gizli giriyoö buraya ama cok mutluyum inşallah seneyede nişanım olır hepinizi beklıyorum

Biz uzun vadede aldigimi kiloloari bir haftada vermek istiyoruz! Malesef yok öyle bir sey!! Yani en azindan ben bunu kendimde farkediyorum- dikkat edersem bir ayda 82 ye iniyorum, salarsam 5 ayda 87 ye cikiyorum. Bu yillardir böyle.... Siz de nasil bilemiyorum ama benim o homidi-girtlak halimle verdigim 5 kiloyu ancak 4-5 ayda geri aliyorum.

Bu demektir ki, aslinda birazcik dikkatla biz almaktan cok vermeye meyilli bir bir metobilizmaya sahibiz, ne dersiniz

En azindan böyle düsünelim motive olsun

75te duraklamıştım canım buraya katıldım motivasyonum artsın diye çünkü veremeyince yiyesim geliyodu. dur bi bakım ben o siteye burayı kesinlikle bırakmam zaten çok iyi geliyosunuz bana sizin sayenizde şekeri ve ekmeği bıraktım yaaa hiç bişe yemesem bile nescafemin yanında mutlaka ısırmalıkta olsa çikolata yerdim eskiden:26:

Ya tamaaaaam yaaa

Eveet bugunki kahvaltım şöyleydi :

2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim domates
Yanınada olmazsa olmazım yeşil çayımmm :)
ayne şeyleri yemişiz bende bitirdim şimdi kahvaltımı bende yeşil çay içemiyorum siyah çay tercihim kahvaltıda.yeşil çayı ılıtıp tek seferde içiyorum
Ben galiba en kucuklerinizim 18 yaşıma gircrm 92ydım 87.8 ım şimdi :)

şaşırdım kaldım şuan ben seni evli ve çocuklu zannetmiştim ve 30 yaş üstü gibi hissetmiştim canım benim fıstıksın desene tam bide zayıflarsan oooo maşallah sana

Son düzenleme:

Okeytoooooo afiyet olsunn ❤️❤️

Ohh ohhh.. iisin belli.. :)

bende iim bitanem, açım sadece.. canım yemek istemedi sallaniom hala..
minik bi sandviç getirdim, onu yiycem birazdan.

Şimdiden afiyet olsunnn ❤️❤️❤️❤️❤️

Ben galiba en kucuklerinizim 18 yaşıma gircrm 92ydım 87.8 ım şimdi :)

Bak komusum kizi seninle yasit ve bu gectigimiz sonbaharda dikkat ederek ve aksamlari yemiyerek ve bol bol evde plates yaparak 69 dan 51 düstüm, tam 6 ayda!!!

Senin yasin kilo vermeye cok müsait, cik disari bol bol yürü imkanin varsa!!!

Merhaba kizlar bende duzensiz yasamimdan kaynakl urmadan kilo aliyorum ama artik kurtulmak istiyorum bu kilolardan bende sekeri ekmegi kisarak aksam saat 17:30 dan once yemek olayini btierek kilo verebiliyorum bendesizine yola devam ermek itiyorum beni raniza kabl ederseniz
Baslangi:84.5
Bugun tartildim
Sabah bol su ictim yediklerim
Bir yumurta omlet
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmegi
1\2 kkbeyaz peynir
Yarimsar salatalik domates

Ara yok

Oglen icin iki kofte
Kucuk bir kase makarna
Kucuk bir kase cacik dusunuyom
Aksam belli degil

ben anasınıfı öğretmeniyim sabahçı olduğum için kahvaltıyı okulda velimin getirdiği menüden yapıorum bu da tabi bizim isteklerimize uymuyor bu sabah 1 dilim kır pidesi ve 2 şişe ayran içtim ( ayrana vurdum kendimi ) öğlen evdeyim bakim nasıl geçicek fiitingo adlı siteden cal takibimi yapıorum ... tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…