Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Coook gecmis olsun canim . Aman dikkat bu aralar cook grip vakasi var insan disari cikmaya korkuyor...eve misafir bile almak istemiyorum su aralar...canim oglunun uyudugu odaya lavanta yap koy odadaki mikroplari olduruyor atesi dusurme ozelligi var ...kaynamakta olan suyun icine bir avuc lavanta koy agzini kapat.hemen cocugun odasina gotur orada ac kapagini cook iyi geliyor saracoglunun onerisi ben kizim hastalaninca hemen yaparim

Ayy eyvahlar olsun yarin yemekte muhallebili tatlı var tamda moda girmiskem

Dream bazen yoğun oluyor ğiremiyorum..

Sinifci geçmiş olsun cnm, yeni gelenler hg arkadaşlar

Ayy eyvahlar olsun yarin yemekte muhallebili tatlı var tamda moda girmiskem

Dream bazen yoğun oluyor ğiremiyorum..

Sinifci geçmiş olsun cnm, yeni gelenler hg arkadaşlar
Allah hayrini versin kiz azcik kendine guven sabret biraz yeme zayifladigini istedigin kiyafetleri alip giydigini dusun

Merhaba kızlar, ben bunu daha önce uyguladım ve 5 günde 3 kilo verdim, günlük 1200 kalorinin üstüne çıkmadan.
Tekrar başlıycam, eve geliş saatim dolayısıyla 6buçuk gibi yemek yiyebilirim en geç, ama gece saat 1-2 gibi uyuyorum.
Bu yöntem çok etkili ama dayanması zor hepinize kolay gelsin yarından itibaren ben de başlıyorum detayları yazıcam

hoşgeldin cnm bol iradeler ozaman :)

Günaaaaydııııınnn
Dün burayı ben kapatmışım yani en son yazan benmişim
Bugünde ilk dükkanı ben açtıımmm

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım.

canım benim hedefim de günlük 1200 kcal ı aşmamak , genelde 5:30 - 6:00- 6:30 gibi yiyorum ama o kadar veremiyorum yaaa.haftada 2 kilo bile olmuyo 1.7 filan gitti en fazla.o yüzden sana kocaman bir maşşallah:)

Gunaydin herkese cok guzel bir gun olmasi dilegiyle.. dun hic spor yapmadim bugun 2 katini yapmayi dusunuyorum insallah.. oglum rahat birakirsa tabi..

Meraba kizlar bugun cok guzel uyumusum kalktım yarım saat yürüdüm kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum birazdan pilates yapcam işte bugün ki kahvaltım Eki Görüntüle 1742793
Kiz senin motivasyonun baya bi yuksek bugunlere.. masallah sana.. hadi bakalim cumartesi gunu yuzun guler insallah..

Merhaba kizlar ,

sabah
klasik kahvalti...

nar cicegi cayi iciyorum suan

ogle
4 yk yogurt 2 yemek kasigi yulaf , 1 adet hac hurmasi

aksam
firinda tavuk
salata

Nar cicegi cayi veee bol su

1 saat spor yapacam...

Çok teşekkür ederim Can'ım diyetisyen çok umut verdi bide hergun kontrol ediyo sağolsun inşallah Ümit ettiğim sonucu alırım
Insallah canim.. hepimiz iyi sonuclar aliriz insallah.. cumartesi gunu yakinlasiyor cok merak ediyorum..

Çok teşekkür ederim Can'ım diyetisyen çok umut verdi bide hergun kontrol ediyo sağolsun inşallah Ümit ettiğim sonucu alırım
Nasil bi liste verdi diyetisyen canim paylasirmisin ...onerdigi karisimlar caylar var mi bizimle paylasir misin???

Nasil bi liste verdi diyetisyen canim paylasirmisin ...onerdigi karisimlar caylar var mi bizimle paylasir misin???
Tabiki paylaşırım Can'ım Burcu'ma ve kan grubu ma göre bi liste yaptı sabah kahvaltım klasik iki dilim tam tahıllı ekmek az bi istediğim herhangi bi peynir çeşidi bol yeşillik domates salatalık çok acıkırsam gün içinde eğer kahvaltıda bi tane yumurta istediğim şekilde haşlama yağda pişirme ona kendim karar veriyorum ara öğün iki çeşit yarım olarak meyve öğlen sebze haşlama yoğurt lu yine ara öğün çiğ badem ceviz doğal yağ ve enerji veriyomuş akşam en geç 5 ve 6 arası yapmam gerekiyo tabiki hafif bol lifli hem migdeye hafif gelen hazmetmesi kolay olan yiyecekler mesela 100g esmer pirinç esmer makarna bir iki patates haftada bir iki defa beyaz et bol salata ( yağsız) ve haşlama sebze miğden sağlamsa eğer bol baharat ve acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…