Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm arkadaslar
Cumartesinden beri yemegi cok abarttim. Kilom ayni kalir ins almimda
Burdayim sekerr
Kac gundur dahura kuruyrm saati ya calmiyo ya duymuyorum. Oruc tutamadim
Oglus hasta uyku boluk porcuk sabaha karsi Iiyice daliyorum sanirim. Bi de donem sonu isleei.
Hastaliklar iki arada bi derede kafam bi milyon :)
Motivasyonunuz cok guzel yazip bozmayim ded ama gene duramadim...

Arkadaşlar ben iyice zıvanadan çıktım. Diyet yapan biri değilim.6kilo fazlam var ama bu dahadaçoğalacak bu gidişle Tatlılar,börekler çikolatalar bırakamıyorumda Acilen bişeyler yapmam gerekiyor diye uzun zamandr girmediğim KK ya girdim ve burda diyet bölümlerinde sizinleyim bundan sonra. Benm tatlı krizlerim var ne yapabilirim_nolur yardım edin..sadece tatlıda değil her türlü yemeği çok severim iştahım açık. Bana ne önerirsiniz? 5den sonra bişey yememeye uyabilirmiyim acaba?Ayrıca meyve kahvedemi yasak 5ten sonra?

oy gecmis olsun allahim kolaylik versin ins isinde.. ins tez zamanda tutabilirsin orucunu.. benim yarin son orucum ins.
valla bende baya bozdum.. kac gündür baya yiyorum.. arti bekliyorum bu hafta :))

hosgeldin... evet meyve yemesen daha iyi .. ama bir bardak kahveden bisey olmaz galiba ben kahve sevmedigim icin bilmiyorum ama bol bol yesil cay kayisi cayi falan icebilirsin bol su .. iradenede sahip cikman lazim hamur isi abur cubur olursa pek ise yaramaz.. zamanla ödüllendirirsin kendini

Çok güzel gorunuyo nasıl yaptın

Dream buradayım seker
TSK ler Can'ım çok kolay bir litre light süt bi çay bardağı kırık pirinç bi çay kaşığı nişasta ve tatlandırıcı pirinçleri önce yumuşayana kadar haşladım sonra hepsini kaynat sıcakken taslara dök bukadar

Hosgeldin aramiza iradene sahip cikarsan olur canim kendine bi soz ver ve artik kilolarimindan kurtulacam de. Tatli krizlerin icin tarcin iyi gelir cayinin icine koy cubuk tarcin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…