- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Hadi bakalim kim daha cook kilo verecekAnlastik :)ay heyecanlandim
Ikimize de büyük basarilar o zaman:)
Kizlar bnde varim yarisa..Hadi bakalim kim daha cook kilo verecek))
Tamam katil bizeeeKizlar bnde varim yarisa..
kilolar gitsin de sonuncu olsam da olur :)Hadi bakalim kim daha cook kilo verecek))
Haftaya en cok kilo veren demiTamam katil bizeee))
Kolay gelsin canimyarisacak 3 arkadasa basarilar ozaman :))
selamlar arkadaslar.
son iftarimi yaptim allahima sükürler olsun.. allahim kabul eder ins.. borclarim bitti :))
simdide cadalozumla oynicam biraz sonra ders caliscam kafa alirsa artik :S :S
Evet canim cumartesi kilo bildirimi var zaten sonra yaris basliyor bakin pis gaza geldim kizlar agziniza biseyler atarken iyi dusunun derimHaftaya en cok kilo veren demi
Bakalim gaza geldim fena sporumu ve su icmeyi artiracam...kilolar gitsin de sonuncu olsam da olur :)
Kiz zaten fazlasiyla spor yapiyorsun daha ne artiracaksin..Bakalim gaza geldim fena sporumu ve su icmeyi artiracam...
Suan narcicegi cayi iciyorum....
Canim , ben deli gibi spor yapip tartida artilari coook gordum eskiler biliyor zamaninda cok yakinmistim bu konuda ..hatta motivasyonum hep bundan dolayi kirilmis diyeti bi kac kez birakip geri dondum buraya...Kiz zaten fazlasiyla spor yapiyorsun daha ne artiracaksin..benim oglum elimi kolumu bagliyor.. 45 dkk leslie yapabiliyorum ya ona sukur ..
Bencede oyle yapacam emin olabilirsin.. simdiden heycanlandim .. ayyyEvet canim cumartesi kilo bildirimi var zaten sonra yaris basliyor bakin pis gaza geldim kizlar agziniza biseyler atarken iyi dusunun derim))))
Anladim canim hadi bakalim hayirlisi..Canim , ben deli gibi spor yapip tartida artilari coook gordum eskiler biliyor zamaninda cok yakinmistim bu konuda ..hatta motivasyonum hep bundan dolayi kirilmis diyeti bi kac kez birakip geri dondum buraya...
Cok guzel gorunuyor bunlar immmmmSelam kizlar bugun cok guzel gecti maşallah sporlar tamam öğünlerde tamam akşam yemeğim sebze haşlama Eki Görüntüle 1743821
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?