Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Iyi aksamlar bayanlar.
Ben bugun evdeydim evin isleri ile ugrastim evi isi bi yandan oglum bi yandan ogle arasi 1 elma bile yiyemedim bugun..

Aksam yemegi ;
Kendimi ödüllendirdim
Cok kucuk bir dilim pizza yedim
Ve yaninda bol yesillikli salata.. sabaha kadar tokum artik..
Yarin daha cok egzersiz yapacam insallah hoş oglum firsat vermiyor..

yarisacak 3 arkadasa basarilar ozaman :))

selamlar arkadaslar.
son iftarimi yaptim allahima sükürler olsun.. allahim kabul eder ins.. borclarim bitti :))

simdide cadalozumla oynicam biraz sonra ders caliscam kafa alirsa artik :S :S

yarisacak 3 arkadasa basarilar ozaman :))

selamlar arkadaslar.
son iftarimi yaptim allahima sükürler olsun.. allahim kabul eder ins.. borclarim bitti :))

simdide cadalozumla oynicam biraz sonra ders caliscam kafa alirsa artik :S :S
Kolay gelsin canim saol insallah guzel bir yaris olur

Slm kizlar bugünkü menum. Sabah 1 bardak ilik limonlu su 1 haslanmis yumurta 5 zeytin öğlen 1 elma aksam 5 yemek kasigi fasulye yogurt

Bakalim gaza geldim fena sporumu ve su icmeyi artiracam...

Suan narcicegi cayi iciyorum....
Kiz zaten fazlasiyla spor yapiyorsun daha ne artiracaksin.. benim oglum elimi kolumu bagliyor.. 45 dkk leslie yapabiliyorum ya ona sukur ..

Kiz zaten fazlasiyla spor yapiyorsun daha ne artiracaksin.. benim oglum elimi kolumu bagliyor.. 45 dkk leslie yapabiliyorum ya ona sukur ..
Canim , ben deli gibi spor yapip tartida artilari coook gordum eskiler biliyor zamaninda cok yakinmistim bu konuda ..hatta motivasyonum hep bundan dolayi kirilmis diyeti bi kac kez birakip geri dondum buraya...

Canim , ben deli gibi spor yapip tartida artilari coook gordum eskiler biliyor zamaninda cok yakinmistim bu konuda ..hatta motivasyonum hep bundan dolayi kirilmis diyeti bi kac kez birakip geri dondum buraya...
Anladim canim hadi bakalim hayirlisi..
Kim daha cok kilo verecek haftaya cumartesi.. emin olun kizlar haftaya butun hizimi arttiracam.. ben galip gelecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…