Evt canimKızlar akşam 5 e kadarmı yeme süreniz?
Hoşbuldum canımmm..oo akrep hanımcım hg efenim nasılsınız:)
alışıyorsun cnm migde filan dümdüz oluyor uyandıgında
Hoşbuldum canımmm..
Faydasını gördüm diyosun yanii
Ben akşam 6 da bile zorlanırken, 5 çok erkenmiş gibi geldi bana..Tabi siz destek oluyosunuz birbirinize, ben tek başıma
Sagol cnm deniycm Ins.Coook gecmis olsun canim . Aman dikkat bu aralar cook grip vakasi var insan disari cikmaya korkuyor...eve misafir bile almak istemiyorum su aralar...canim oglunun uyudugu odaya lavanta yap koy odadaki mikroplari olduruyor atesi dusurme ozelligi var ...kaynamakta olan suyun icine bir avuc lavanta koy agzini kapat.hemen cocugun odasina gotur orada ac kapagini cook iyi geliyor saracoglunun onerisi ben kizim hastalaninca hemen yaparim
ada ya haftaya yarışsak mı :)Merhaba kizlar ,
1 saat 15 dakika spor yaptim...1 saat yürüyüş yaptim , 15 dakika eliptik yaptim...
simdi bi bardak cay 8 adet cig badem yiyorum...
Hoşgeldin akrepcim seni tanıyorum sanırım eskilerdenAkşam 5 çok erken gelmiyormu size?
Tamam sekerim cumartesi itibari ile yaris baslasinnnnada ya haftaya yarışsak mı :)
Dogru diyorsun okul olunca ister istemez hastalik geciyor..kizimi dogurmadan once bende bi egitim kurumunda calisiyordum mutlaka kisin hep hastaliga yakalaniyordum....Sagol cnm deniycm Ins.
Salgin var.
Sinifin 3te 1 I hasta.
Evde titizlensen ne.
Mikrop her yer okulda.
Aksam bende de basladi.
Bugun istahim normale dondu sukur.
Yeni gelenler hg
Görüyomusun peki faydasını canım.Kilo gidiyormu?Hoşgeldin akrepcim seni tanıyorum sanırım eskilerden
valla bana 5 bile çok geç geliyo cnm,çünkü akşam erken oluyo hava erken kararıyo tabi malum..
oyüzden ben bazen 4te bile yiyorum.hatta 3te akşam yemeğini yediğim bile olmuştur.ne kadar erken o kadar iyi
Sodalı ayranmııı
sabah limonlu zencefilli su
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1 ince dlm kaşar
2 ceviz
1 bardak süt
öglen
1 tabak kıymalı bezelye
3-4 kaşık yogurt
1 kase tatlı
(az şekerli idi ama bu yemem için bir sebep degil aliminyum kasenin yarısından biraz fazla idi )
3 lt su , 3 mil lesile yapıcamm
biraz öncede büyük bir bardak sodalı ayran içtim bugünlük bukadar
Anlastik :)ay heyecanlandimTamam sekerim cumartesi itibari ile yaris baslasinnnn))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?