Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tatlı olarak diyet tatlı tarifleri var dun mesela sütlaç yaptım yedim çok iyi geldi Aslı'na bakarsan bi tas az geldi amakendimi tuttum yemedim bugün tatlı olarak diyet krem şanti yaptım meyve salatasının üstüne döküp yıyecem resim atarim inşallah

Ayyyy unutmadan yazayım sarımsak kürü verdi iki gun oldu cam kavanoz içerisine kurdum beklemesi gerekiyomuş on gün iki gün oldu sekiz gün sonra içmeye başlıycam inşallah her öğün den önce bi yemek kaşığı, kürün tağrifi dört baş doğal sarımsak 500ml doğal elma sirkesi sarimsakları iyice ezip elma sirkesiyle karıştırıp 10 gün karanlık gün işiği görmeyen yerde bekletip sonra içmeye başlanıyomuş inşallah faydası olur

Selam kizlar
Kahvalti
1 salatalik
Yarim domates
1tatli kasigi beyaz peynir
1tatli kasigi bal
2 parmak tam bugday ekmegi
1 bardak yesil cay
1 mandalina
Bol bol su iciyorum..

45 dkk leslie yaptim . 10 dkk bacak hareketleri.. eger vaktim olursa disari cikacaz oglumla..
Suan cok fena ev islerine daldim..
Mutfagi bastan asagi dokecem.. temizlicem bugun olmassa yarin..
Yani anlicaniz dip kose temizlige basliyirum.. salonumu bitirdim cok sukur.. sizler ne yaptiniz kizlar..

Akşam 5 çok erken gelmiyormu size?

oo akrep hanımcım hg efenim nasılsınız:)

alışıyorsun cnm migde filan dümdüz oluyor uyandıgında
Hoşbuldum canımmm..

Faydasını gördüm diyosun yanii
Ben akşam 6 da bile zorlanırken, 5 çok erkenmiş gibi geldi bana..Tabi siz destek oluyosunuz birbirinize, ben tek başıma

Sagol cnm deniycm Ins.
Salgin var.
Sinifin 3te 1 I hasta.
Evde titizlensen ne.
Mikrop her yer okulda.
Aksam bende de basladi.
Bugun istahim normale dondu sukur.
Yeni gelenler hg

Akşam 5 çok erken gelmiyormu size?
Hoşgeldin akrepcim seni tanıyorum sanırım eskilerden
valla bana 5 bile çok geç geliyo cnm,çünkü akşam erken oluyo hava erken kararıyo tabi malum..
oyüzden ben bazen 4te bile yiyorum.hatta 3te akşam yemeğini yediğim bile olmuştur.ne kadar erken o kadar iyi

selam kızlar..ben 4te yemeğimi yedim.6 tane lahana sarması yedim yoğurtla birlikte,tabi biraz fazla yedim ama ekmek falan yemedim yaşasın
bugün regl günümdü başlamadı yaa hayır olsun inşallah
şişlik var yalnız,dün 5te yediğim halde düne göre 200gr artıda çıktım tartıda
neyse bakalım cumartesiye daha var umarım atarım fazlalıkları

Sagol cnm deniycm Ins.
Salgin var.
Sinifin 3te 1 I hasta.
Evde titizlensen ne.
Mikrop her yer okulda.
Aksam bende de basladi.
Bugun istahim normale dondu sukur.
Yeni gelenler hg
Dogru diyorsun okul olunca ister istemez hastalik geciyor..kizimi dogurmadan once bende bi egitim kurumunda calisiyordum mutlaka kisin hep hastaliga yakalaniyordum....

sabah limonlu zencefilli su

kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1 ince dlm kaşar
2 ceviz
1 bardak süt

öglen
1 tabak kıymalı bezelye
3-4 kaşık yogurt
1 kase tatlı
(az şekerli idi ama bu yemem için bir sebep degil aliminyum kasenin yarısından biraz fazla idi )
3 lt su , 3 mil lesile yapıcamm

biraz öncede büyük bir bardak sodalı ayran içtim bugünlük bukadar

Görüyomusun peki faydasını canım.Kilo gidiyormu?

Sodalı ayranmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…