Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

çok iyisin maşşşallah canım devam böyle :)

benin kahvaltım;
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 kibrit kutusu dil peyniri
1 yeşil çay

öğle yemeğim;
250 gr yoğurt
1 kaşık kuru üzüm
4 kayısı ve biraz leblebi
ama spor adına hiçbirşey yok malesef

bu saate kadar nasıl durdun canım maşallah ben 07,30 ayaktayım malum kızım uyanıyor 08,30 da kahvaltı yapıyorum...mutlaka öğle 12,30 gibi acıkıyorum...
Bendede boyle bisey var iste sabah kahvaltisi yapmasam bile kolay kolay acikmiyorum.. 3 ceviz yedim beni bu saatte kadar tok tuttu.. bide kalkar kalmaz su iciyorum.. kahvaltidan once be guzel spor muda yaptim ohh simdi rahatim guzel bi kahvalti yaptim..

1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi beyaz peynir
1 yemek kasigi bal
Yarim salatalik
Yarim domates..
Yarim bardak yesil cay aslinda 1 bardak di oglum saol sun yarisi doktu elleri hic durmuyo sicak soguk dinlemiyor..
Neyse kizlar ben simdi oglumu uyutuyorum.. mutfagimi bastan asagi temizlicem dun baslamistim az bisey bugun bitirmek istiyorum..

Canim . Diyetisyen kesinlikle leblebi yeme demisti nisata iceriyor diye onun yerine cig badem veya ceviz yiyebilirsin demisti..nohutgillere giriyormus leblebi sanada soyleyeyim dedim

sabah hafif bi kahvaltı yaptım..öğlen çocukları okula götürüp geldim eve 300tane ip atladım
vücudum ağrıdı epey bugün tartı mutlu etti beni ekside çıktım ama daha geçen haftaki kiloma inemedim.inşallah 500gr daha giderse 55.0 olucam tekrar dün akşam 4te yemiştim yemeği ama 8de eşim dünya atıştırmalık almış çocuklara onlardan tırtıkladık beraber üstüne yarım kilo çekirdek çitledik abooo
yine sabah ekside çıkmam mucizeydi..

bu arada reglim 2gün geçti ama gelmedi daha oofffumarım bi süpriz yaşamam....gelsin artık yaaa

Afiyet olsun canim..zaten ac karnina yapilan sporda iyi yag yakiliyormus...spor salonuna gitmistim orada hoca demisti sabahlari ac karnina 30 dakika bisiklet cevirin bu yeter demisti....

Ayol benim kiz sabah tam enerjik yaptirmaz ki in ben binecem diye tutturur...))

Soyle yapsam ne olur kizlar fikir almak istiyorum..yarin reglim bitecek bira oruc borclarim var onlari tutacam..iftara 45 dakika kala bisiklet cevirsem sonra iftar yapsam sonra biraz sindiririm yemegi 1 saattw yuruyus yapsam cok yorar mi kiiii

yapabilirsin cnm çok iyi olur bence

bu arada evet aç karına yapılan spor yağ yakar..yemekten 1 saat önce olması gerekir..ayrıca yemek sonrası yapılan sporda o öğünde yediklerini yakar..vücudunuzdan yağ yakmak istiyorsanız aç karına spor yapın..kilo korumak amaçsa yemek sonrası spor yapın..

Canim sana bisey soracam sende nar cicegi cayi iciyordun hatirladigim kadariyla sende tansiyon dusuklugu yaptimi?

Normalde benim zaten tansiyonum dusuktur bunu icince boyle basim donuyor iyice dustugunu hissediyorum..cokta icmiyorum gunde iki fincan...

tansiyon düşürücü etkileri varmış araştırırken görmüştüm..benim tansiyon sorunum yoktu hiç.bunu içtiğim ilk iki haftanın ortalarında ben bi hasta olmuştum ama çok fenaydı yataklara düşmüştüm başım dönüyodu midem bulanıyodu ayağa kaldırmıyodu o derece fenaydım çok ağladım baş ağrım geçmek bilmemişti.sonra bundan şüphelendim araştırdım işte tansiyonu düşürücü etkisi varmış acaba dedim bu çaymı yaptı ama 3 gün yataktan çıkamadım bukadarda kötü yapmazdı heralde dedim ve 2 gün içmeyi kestim kendime geldikten sonra içmeye devam ettim 3 haftam dolduğundaysa hiç bi sorun yaşamadım.demekki başka bişey hasta etmiş beni.çünkü hala içiyorum ve öyle bi kötü etki yaşamıyorum..sende tansiyon düşüklüğü varsa bu çay dahada körüklemiş olabilir cnm.dikkat et dahada devam ederse içmeyi kes bakalım.eğer kendini iyi hissedersen demekki çay etkiliyo tansiyonunu demektir

bu arada içilecek miktar zaten günlük 2 bardak fazlası yarardan çok zarar.oyüzden sen bire düşürmeyi dene hiç olmazsa

Kiz kilo veriyorum derken hamile kalma .. test yap istersen eger korunmuyorsan

Canim deneyebilirsin.. efer olmuyorsa birakirsin.. benim borclarim var tutulacak tutmam lazim bugunlere ama ne zaman baslarim bilmiyorum..

Aynen iki gundur oyleyim bas agrisi var feci basim donuyor uyku hali gibi bi durumum var icmeyi biraktim icmiyorum.ictikten sonra midem bulaniyordu ..hala bas agrim gecmedi

Selam kızlar bende bugun böyle beslenmeye başladım sabah kahvaltı yaptım bu saate kadar birşey yiyemedim zorluyorum ama iştah yok biraz daha geç saatlerde çorba salata tarzı yesem olur değilmi

Benim annem bi ay boyunca böyle beslendi tarçında tüketiyordu o tarçından sanıyo ama ben bu yöntemden olduğuna eminim 8 kilo verdi

Kiz kilo veriyorum derken hamile kalma .. test yap istersen eger korunmuyorsan
korunmuyorum cnm ondan korktum zaten ama yumurtlama günlerini takip ediyorum oyüzden rahatım azda olsa..
test için çok erken .strestende gecikmeler olabiliyo ve daha biçok sebepten ötürüde gecikme olabilir.bi hafta daha bekliycem umarım gelir..2 tane var ya bende ALLAH onları bize bağışlasın ve istemeyenlere nasip etsin rabbim.ben 3.cüyü hiç düşünemiyorum valla

Aynen iki gundur oyleyim bas agrisi var feci basim donuyor uyku hali gibi bi durumum var icmeyi biraktim icmiyorum.ictikten sonra midem bulaniyordu ..hala bas agrim gecmedi
evet o halsizlik uyku hali çok çok fazlaydı bendede.aman cnm bırakman iyi olmuş.inşallah düzelirsin geçmiş olsun..
Selam kızlar bende bugun böyle beslenmeye başladım sabah kahvaltı yaptım bu saate kadar birşey yiyemedim zorluyorum ama iştah yok biraz daha geç saatlerde çorba salata tarzı yesem olur değilmi
hoş geldin cnm.olur tabi çorba ve salata yiyceksen 7de bile yiyebilirsin hiç sıkıntı olmaz

Hoşbulduk canım ilgin için teşekkürler ben öyle yapayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…