- 7 Temmuz 2014
- 292
- 304
- 103
Wuuhhhuu hadi bakalim:)Evet canim cumartesi kilo bildirimi var zaten sonra yaris basliyor bakin pis gaza geldim kizlar agziniza biseyler atarken iyi dusunun derim))))
Gecmis olsun canim ya kulak kapanmasi cok rahatsiz edici bi sey bilirim.umarim temizletmene gerek kalmazYariscilara basarilar
Dream Allah'im kabul etsin.
Darisi bana
Kulaklarim tikandi simdi de.
Ev halki hasta, okul hastaa...
Ayy ben de boyle iddiali olabilsem ne iyi olurdu yaAnladim canim hadi bakalim hayirlisi..
Kim daha cok kilo verecek haftaya cumartesi.. emin olun kizlar haftaya butun hizimi arttiracam..ben galip gelecem..
Ol canim ol kendine hedef belirle...Ayy ben de boyle iddiali olabilsem ne iyi olurdu ya
Senin hedefin ne ?ben kendime 2 kilo hedef koyuyorumOl canim ol kendine hedef belirle...
Bu yöntemle 5yıl öncede epey kilo vermiştim cnm.80den 53e kadar düştüm..5yıldırda 60kiloya bile çıkmadım..hep 50lili kilolardaydım yani kilo en fazla 5kilo almışım bu büyük başarı benim için..neyse 19aralıkta başladım tekrar 53olmak için 56.7le.ve 54.0 gördüm 13günde.yani 2hafta önce.ama geçen hafta 55.0çıktım moral bozmak yok çünkü çok abarttım geçen hafta geç yedim az bile almışım :)Görüyomusun peki faydasını canım.Kilo gidiyormu?
Ben gecen hafta 3 kilo vermistim bu bu sefer 2 kilo gitse raziyim. Insallah.Senin hedefin ne ?ben kendime 2 kilo hedef koyuyorum
geçen hafta kaç verdin pekiBen gecen hafta 3 kilo vermistim bu bu sefer 2 kilo gitse raziyim. Insallah.
Gecen hafta 3 kilo verdim.. bu hafta daha bilmiyorum ama 2 kilo gitse guzel olur onumuzdeki haftada 2 kilo gitse harika olur her hafta 2 kilo benim icin cok guzel olur hani 2 kilo olmasada olur 1.500 kg olsa bile ragziyim yani ne kadar yavas o kadar iyi ..geçen hafta kaç verdin peki
olur inşallah canım ya şu azmimiz gitmesin o yeterGecen hafta 3 kilo verdim.. bu hafta daha bilmiyorum ama 2 kilo gitse guzel olur onumuzdeki haftada 2 kilo gitse harika olur her hafta 2 kilo benim icin cok guzel olur hani 2 kilo olmasada olur 1.500 kg olsa bile ragziyim yani ne kadar yavas o kadar iyi ..boyle iste canim
:)) korkmasın canım bunlar sadece hedef. olur diye ümit edelim de olsun :))Vayyy vayyy haftada 3 kilolar , 2 kilolar vermeler kizlar supersiniz amaaa ben hayatim boyunca 1 haftada hic boyle kilolar vermedim en fazla verdigim kilo - 900 bu benim icin buyuk basari oluyor...
benim metabolizma coook yavas bak simdi gozum korktu sizlerle yarismaktan ...))))
Haftada haftaya degisiyo kilo vermeler gecen hafta 3 verdiysem bu hafta kesin 1 anca gider .. korkma kiz ben kazanacam haftaya bakVayyy vayyy haftada 3 kilolar , 2 kilolar vermeler kizlar supersiniz amaaa ben hayatim boyunca 1 haftada hic boyle kilolar vermedim en fazla verdigim kilo - 900 bu benim icin buyuk basari oluyor...
benim metabolizma coook yavas bak simdi gozum korktu sizlerle yarismaktan ...))))
Insallah canim tam gaz devam..olur inşallah canım ya şu azmimiz gitmesin o yeter
Insallah tarti yuzunu guldurur canim..Meraba hayirli gunler olsun inşallah kızlar 30 dk yürüyüş tamam kahvaltımı yaptım ama resim çekmeyi unuttum yedikten sonra aklım başıma geldineyse yazayım bari iki dilim tam tahıllı ekmek peynir bi tatlı kaşığı bal bol yeşillik ve şimdi yeşil çayımı içiyorum birazdan pilates yapcam sonra dışarı çıkmam lazım malum alış veriş yapmam gerekiyo buzdolabı tamtakır olmuş bu hafta hafif hissediyorum kendimi inşallah bayağı az gösterir tartı bu hafta bende merak ediyorum çok uğraştım dikkat ettim
tebrikler , spor süperrr spordan sonra bi yeşil çay iç iyi geliyorEvt kizlar cok guzel hareketler yaptim.. simdi guzel bi dus alacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?