Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Görüyomusun peki faydasını canım.Kilo gidiyormu?
Bu yöntemle 5yıl öncede epey kilo vermiştim cnm.80den 53e kadar düştüm..5yıldırda 60kiloya bile çıkmadım..hep 50lili kilolardaydım yani kilo en fazla 5kilo almışım bu büyük başarı benim için..neyse 19aralıkta başladım tekrar 53olmak için 56.7le.ve 54.0 gördüm 13günde.yani 2hafta önce.ama geçen hafta 55.0çıktım moral bozmak yok çünkü çok abarttım geçen hafta geç yedim az bile almışım :)
Neyse tam gaz devam...

geçen hafta kaç verdin peki
Gecen hafta 3 kilo verdim.. bu hafta daha bilmiyorum ama 2 kilo gitse guzel olur onumuzdeki haftada 2 kilo gitse harika olur her hafta 2 kilo benim icin cok guzel olur hani 2 kilo olmasada olur 1.500 kg olsa bile ragziyim yani ne kadar yavas o kadar iyi .. boyle iste canim

Vayyy vayyy haftada 3 kilolar , 2 kilolar vermeler kizlar supersiniz amaaa ben hayatim boyunca 1 haftada hic boyle kilolar vermedim en fazla verdigim kilo - 900 bu benim icin buyuk basari oluyor...

benim metabolizma coook yavas bak simdi gozum korktu sizlerle yarismaktan ...))))

olur inşallah canım ya şu azmimiz gitmesin o yeter

:)) korkmasın canım bunlar sadece hedef. olur diye ümit edelim de olsun :))

Meraba hayirli gunler olsun inşallah kızlar 30 dk yürüyüş tamam kahvaltımı yaptım ama resim çekmeyi unuttum yedikten sonra aklım başıma geldi neyse yazayım bari iki dilim tam tahıllı ekmek peynir bi tatlı kaşığı bal bol yeşillik ve şimdi yeşil çayımı içiyorum birazdan pilates yapcam sonra dışarı çıkmam lazım malum alış veriş yapmam gerekiyo buzdolabı tamtakır olmuş bu hafta hafif hissediyorum kendimi inşallah bayağı az gösterir tartı bu hafta bende merak ediyorum çok uğraştım dikkat ettim

Haftada haftaya degisiyo kilo vermeler gecen hafta 3 verdiysem bu hafta kesin 1 anca gider .. korkma kiz ben kazanacam haftaya bak

Insallah tarti yuzunu guldurur canim..

Evt kizlar ben geldim... rakiplerim ne yapiyorsunuz bakim..
Ben az once 45 dkk leslie yaptim.. ve 200 ip atladim.. tabi bununlada sinirli degil simdi devam ediyorum mekik bacak hareketleri bi 30 dkk onlari yapacam..
Kahvalti yapmadim acikcasi 3 tane ceviz yedim.. hic aclik hissetmiyorum.. ee hadi kizlar..

merhaba herkese ,

sabah
2 yk peynir
5 zeytin
5 ceviz
yarım yeşil biber ve yarım kırmızı biber
çay ( şekersiz, zaten çayımı kahvemi yıllardır şekersiz içerim )

öğle
yeşil çay
4 yk yoğurt içine 2 yk yulaf ve haç hurması 1 adet
boool su içiyorum

akşam
??? daha ne yiyeceğimi bilemedim

üzerimde çook halsizlik var sanki tansiyonum düşüyor gibi .. bugun spor yapamayacağım dün çok mu yaptım ne kaslarım ağrıyor...
boool su ve yarım nar yemeği düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…