- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bakalim bnde baslarim belkiBen pazar gunu baslamayi dusunuyorum))
Canim hosgeldin.bir sorum olacak ssna annen tarcini nasil tüketti acaba?cayini mi yapmisti?Benim annem bi ay boyunca böyle beslendi tarçında tüketiyordu o tarçından sanıyo ama ben bu yöntemden olduğuna eminim 8 kilo verdi
Sagol cnm.Gecmis olsun canim ya kulak kapanmasi cok rahatsiz edici bi sey bilirim.umarim temizletmene gerek kalmaz
Gecmis olsun ..Sagol cnm.
Gripten.
Okul isleri yogun ve bitmis degil.
Gelemiyorum hastayimm
Tesekkurler canim biraktim iki gundur basim cok agriyor bol su iciyorum vucuddan atayimdiyekorunmuyorum cnm ondan korktum zaten ama yumurtlama günlerini takip ediyorum oyüzden rahatım azda olsa..
test için çok erken .strestende gecikmeler olabiliyo ve daha biçok sebepten ötürüde gecikme olabilir.bi hafta daha bekliycem umarım gelir..2 tane var ya bende ALLAH onları bize bağışlasın ve istemeyenlere nasip etsin rabbim.ben 3.cüyü hiç düşünemiyorum valla
evet o halsizlik uyku hali çok çok fazlaydı bendede.aman cnm bırakman iyi olmuş.inşallah düzelirsin geçmiş olsun..
hoş geldin cnm.olur tabi çorba ve salata yiyceksen 7de bile yiyebilirsin hiç sıkıntı olmaz
Insallah varirsin canim bende 1 kilo versem yeterSlm kizlar bugünkü menüm sabah 1 pogaca yeşil cay öğle 5 kaşık kısır aksam patates salatası herkese bol eksiler cumartesiye 500 grm vermiş olmam lazim
Coook gecmis olsun canim...Sagol cnm.
Gripten.
Okul isleri yogun ve bitmis degil.
Gelemiyorum hastayimm
İnşallah veririz canim ben ilk on gün kolay verdim ama bu hafta anca 500 grm gider gibime gelioInsallah varirsin canim bende 1 kilo versem yeter
Hoşgeldin cnm.bol iradeler...iyi akşamlar.bende size katılmak istiyorum.yazın denedim ve faydasını görmüşdüm.tabi lahana suyuda içiyordum 10 kilo vermişdim.şimdi beş kilosunu geri aldım veeee 75.8 kğ olmuşum.haydi rast gele.........................
Slm kizlar bugünkü menüm sabah 1 pogaca yeşil cay öğle 5 kaşık kısır aksam patates salatası herkese bol eksiler cumartesiye 500 grm vermiş olmam lazim
Hoşbulduk canım evet tarçın çayı tüketti şeker hastası doktoru tavsiye etmişCanim hosgeldin.bir sorum olacak ssna annen tarcini nasil tüketti acaba?cayini mi yapmisti?
Kahvaltıyı geç yaptığım için kiam cnç bile istemedi.bende yeşl çay içtim.açıkıncada yoğurt yedim.şimdide limon k.biber yoğurt kurunu yiyorum.benden bu kadar kızlar.ha bu arada tartı günü ne zaman
Kiz se nerdesin hic gorunmedin dunGünaydın kızlar, yeni gelenler hoşgeldiniz .
Yarin tartı günü bugün dikkat edelim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?