Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

iyi akşamlar.bende size katılmak istiyorum.yazın denedim ve faydasını görmüşdüm.tabi lahana suyuda içiyordum 10 kilo vermişdim.şimdi beş kilosunu geri aldım veeee 75.8 kğ olmuşum.haydi rast gele.........................

Iyi aksAmlar kizlar..
Ogle yemegi yemiyorum zaten..
Aksam
1 elma
1 bardak yesil cay
1 buyuk kase bol yesillikli salata.. ohh bugunde boyle bitti.. cok sukur
Tarti gunune az kaldi ve bende cok buyuk bir heycan var.. cok merak ediyorum gercekten acaba kac kilo gitti cok merakkkkk ediyorumm .....

Tesekkurler canim biraktim iki gundur basim cok agriyor bol su iciyorum vucuddan atayimdiye

Hoşgeldin cnm.bol iradeler...
Slm kizlar bugünkü menüm sabah 1 pogaca yeşil cay öğle 5 kaşık kısır aksam patates salatası herkese bol eksiler cumartesiye 500 grm vermiş olmam lazim

aboooo maşallah bugün dayamışsın karbonhidratı ama dikkat et bütün öğünlerde kb içeren besinler tüketmemeye çalış yoksa zor kilo verirsin cnm

Kahvaltıyı geç yaptığım için kiam cnç bile istemedi.bende yeşl çay içtim.açıkıncada yoğurt yedim.şimdide limon k.biber yoğurt kurunu yiyorum.benden bu kadar kızlar.ha bu arada tartı günü ne zaman

Sabah
1 domates, 1 salatalık, 2 dilim light kaşar, 2 zeytin
Öğlen
Altınbaşak Yulaflı Bisküvi
Akşam
1 kase sebze çorbası, Hellim Peynirli Salata
Atıştırmalıklar
2 mandalina, 1 havuç, 1 fincan türk kahvesi, 1 fincan nescafe extreme

Açım

cumartesi cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…