- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bende yarin tartiyi merak ediyorum hemde cok.. dedigin gibi benim eteklerimde artik hic sıkmıyor.. nerdeyse belimden dusecek..nabersiniz kızlar benim diyet iyi gidiyor ,
lesilede devam , bugün giydigimkott rahat oldu züerime ve b montumdan bile farke ttim bakalım tartı ne gösterecek yarın
Kiz se nerdesin hic gorunmedin dun
Hmm anladim canimbizim monti topiginde sohbete daldım
Ohh ne guzel vallah canim.. bende dayanamayip tartildim 500 gr vermisim bi haftadir o kadrda dikkat ediyorum ;(Günaydın hanımlar..ben çok şaşkınımmmm
dün öğleden sonra reglim başladı şükür ben normalde regl döneminde 1.5-2 kilo artı çıkarım hep.sabah kalktım bi baktım ne göreyim dünkü kilomdan 1.200 eksideyim vay vay vay dedimçok mutluyuuuumm..dün akşam 5te yedim ve cidden yedimde yedim yani,hatta 2d.ekmekte yemiştim etin yanında bu sonucu beklemiyordum.yiyip yiyip eksi çıkmak gibisi varmı yaa
sağol canımcumartesi cnm..
merhaba tekrar ,
bu hafta listeyi ben yapıyorum kızlar, haftaya benden sonraki isim yapar artık yada başka bi çözüm buluruz inşallah)
öncelikle yarın herkes kilo bildirimini bana özelden atsın.. birde listeye hedeflerimizi ekleyelim diyorum herkes hedef kilosunuda yazıp göndersin))
listeyi pazar günü bu saatlerde yayınlarım kızım uyuyunca masa başı pc ye ancak o zaman otura biliyorum...
canım o benimde işime gelir hatta altına bide hedef ekleriz süper olur ama biliyorsun listeyi hep yanlış kopyalıyorlar yoksa dediğin gibi daha iyi herkes ok verirse böyle hazırlayayım listeyi sırayla kopyalansın... ama emin ol herkes alıntı yapacak kopyalamayacak...ADA BENCE HRKES KEND İ KİLOALSUNU YAZSIN CNM
İSİMLER ALT ALTA OLSUN OZAMAN YAPARLAR
MASUMM
GEÇEN AHFAT:0
BUHAFTA:0
GİDEN-GELEN
TOPLAM GİDEN :
BU FORMATTA ALTA ALTA SIRALSIN İNSANLAR BAK DAHA KLAY OLUR
Size nasil uygunsa oyle yapalim ..ben spora geçiyorum kızlar da fikirlerini söylesin dediğin formatta isimleri yazar listeyi oluştururum ... 1,5 saat süreniz var kızlar 1,5 saat sonra burada olurum))
vardır bi sebebi cnm sıkma canını..hiç veremeyedebilirdin şükretOhh ne guzel vallah canim.. bende dayanamayip tartildim 500 gr vermisim bi haftadir o kadrda dikkat ediyorum ;(
canım o benimde işime gelir hatta altına bide hedef ekleriz süper olur ama biliyorsun listeyi hep yanlış kopyalıyorlar yoksa dediğin gibi daha iyi herkes ok verirse böyle hazırlayayım listeyi sırayla kopyalansın... ama emin ol herkes alıntı yapacak kopyalamayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?