Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

nabersiniz kızlar benim diyet iyi gidiyor ,
lesilede devam , bugün giydigimkott rahat oldu züerime ve b montumdan bile farke ttim bakalım tartı ne gösterecek yarın
Bende yarin tartiyi merak ediyorum hemde cok.. dedigin gibi benim eteklerimde artik hic sıkmıyor.. nerdeyse belimden dusecek..

Günaydın hanımlar..ben çok şaşkınımmmm
dün öğleden sonra reglim başladı şükür ben normalde regl döneminde 1.5-2 kilo artı çıkarım hep.sabah kalktım bi baktım ne göreyim dünkü kilomdan 1.200 eksideyim vay vay vay dedimçok mutluyuuuumm..dün akşam 5te yedim ve cidden yedimde yedim yani,hatta 2d.ekmekte yemiştim etin yanında bu sonucu beklemiyordum.yiyip yiyip eksi çıkmak gibisi varmı yaa

Merhaba herkese ,

sabah
2 yk beyaz peynir
4 zeytin
yarim kirmizi biber ve yeşil biber
5 ceviz

Suan limonlu maydanoz suyu iciyorum

ogle
3 yk yogurt icine 2 yk yulaf ve bir hac hurmasi

aksam
isteeee ne pisirecegimi bilmiyorum esim makarna ve salata istedi..ama makarna yemek istemiyorum bol salata yerim yanina bisey yapmam lazim ??????

Bol su ve yesil cay devam

bugun kesin 1 saat spor yapacam..

Ohh ne guzel vallah canim.. bende dayanamayip tartildim 500 gr vermisim bi haftadir o kadrda dikkat ediyorum ;(

2 Ocak 2016

Dream00……….( 69,00) - (toplam -9.80)……….59.30-59.20 ( -100gram)

Sınıfçı355……….(72.00) - (toplam -8.80)……….64.10-63.20( -900gram )

Sanki umrumda……….(66.8)-(toplam -3.80)……….62.80-63.00(+200gram)

Ayse021288……….(69.7)-(toplam -1,40)……….68.70-68.30(-400gram)

Epsilonumsu……….(77.8)-(toplam -2.00)………76.0-75.80(-200 gram)

Masumm……….(73.00)-(toplam +200)………..70.4-70.3(-100gram) masum sana yazdim ama cvp alamadim yazmissin kilonu ama aldinmi verdinmi bilmiyorum.. artik bekletmiyorum ekliyorum listeyi sen kilonu güncellersin :)

Ada81..........(75,20)-(toplam +400)……….75.20-75.60(+400 gram)

Sterlicya6……….(62.80)-(3.70toplam-)……….59.50-59.10(-400gram)

Jtaime020626……….(69.00)-(toplam-)……….69.00-69.00(-0gram)

Puccakanka……….(56.7)-(toplam-2.7)……….55.1-54.00(-1100 gram)

Ereninannesi ……….(70.00)-(topalm-)……….70.00-70.00(-gram)

Hayırlı vakitler kızlar sabah kalkıp sporumu yaptım kahvaltımıda bitirdim klasik iki dilim tam tahıllı ekmek az bi peynir bol yeşillik yarım domates bi tatlı kaşığı bal bol bol su ve yeşil çayımı içiyorum şimdi birazdan ev İşleri yapmaya başlıycam inşallah,hiç bitmiyoki anacım hergün aynı işler neyse mecbur ben yapcam sonra ara öğün yer akşam yemeği için hazırlık yaparım resim yine yok Çünkü hep aynı şey olunca neyi Çek'im dimi ayıp olmasın yarın inşallah değişik bi kahvaltı çeşidi bulurum kendime şimdilik hayırlı vakitler kara yağlardan kurtulmalar

merhaba tekrar ,

bu hafta listeyi ben yapıyorum kızlar, haftaya benden sonraki isim yapar artık yada başka bi çözüm buluruz inşallah )

öncelikle yarın herkes kilo bildirimini bana özelden atsın.. birde listeye hedeflerimizi ekleyelim diyorum herkes hedef kilosunuda yazıp göndersin ))

listeyi pazar günü bu saatlerde yayınlarım kızım uyuyunca masa başı pc ye ancak o zaman otura biliyorum...

pazar günü liste saatine kadar kilosunu bildirim yapmayanın ismini listeden çıkaracam bilginiz olsun ...

ADA BENCE HRKES KEND İ KİLOALSUNU YAZSIN CNM
İSİMLER ALT ALTA OLSUN OZAMAN YAPARLAR

MASUMM
GEÇEN AHFAT:0
BUHAFTA:0
GİDEN-GELEN
TOPLAM GİDEN :

BU FORMATTA ALTA ALTA SIRALSIN İNSANLAR BAK DAHA KLAY OLUR

ADA BENCE HRKES KEND İ KİLOALSUNU YAZSIN CNM
İSİMLER ALT ALTA OLSUN OZAMAN YAPARLAR

MASUMM
GEÇEN AHFAT:0
BUHAFTA:0
GİDEN-GELEN
TOPLAM GİDEN :

BU FORMATTA ALTA ALTA SIRALSIN İNSANLAR BAK DAHA KLAY OLUR
canım o benimde işime gelir hatta altına bide hedef ekleriz süper olur ama biliyorsun listeyi hep yanlış kopyalıyorlar yoksa dediğin gibi daha iyi herkes ok verirse böyle hazırlayayım listeyi sırayla kopyalansın... ama emin ol herkes alıntı yapacak kopyalamayacak...

ben spora geçiyorum kızlar da fikirlerini söylesin dediğin formatta isimleri yazar listeyi oluştururum ... 1,5 saat süreniz var kızlar 1,5 saat sonra burada olurum ))

Evet bencede benim fikrimde bu yönde..daha kolay olur hem..alıntı şeklinde değil copy paste'le olması lazım...
ve yapamıycak olan yapmasın.gönüllü kişiler olsun bikaç kişide olsak her hafta dönüşümlü hazırlarız..ilk gönüllü ben olabilirim.haftaya ben yaparım..

DİKKAT!!!
YARIN SABAHTAN GECE 12'YE KADAR HERKEZ KİLOSUNU AŞAĞIDAKİ GİBİ EKSİKSİZ ''ada81'' ARKADAŞIMIZA ÖZEL MJLA ATSIN..BİLDİRİMİ ÖZEL MJLA YAPMAYANLAR LİSTEDE OLMIYCAK SONRA VAY EFENDİM BEN NEDEN LİSTEDE DEĞİLİM DEMESİN.

BAŞLANGIÇ:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN-GELEN:
TOPLAM GİDEN :
HEDEF:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…