evet geçen hafta liste yoktu..ama herkez geçen haftaki kilo bildirimini yaptı ve hatırlıyodur herkez geçen haftaki kilosunu heralde.ona göre yarınki bildirimler yapılır iştebu zaten iki hafta önceinki :) gecen haftadan liste yok
kimse kusura bakmasin sinavima ben calisiyorum .. bi yandanda kizimla ilgileniyorum... !!!
Basarilar canim kolay gelsinkimse kusura bakmasin sinavima ben calisiyorum .. bi yandanda kizimla ilgileniyorum... !!!
Allah iyiligini versin kizAyy kızlar siz hem 5ten sonra bişy yemiyosnz hemde gün boyu yediklerinize dikkat mi ediyosunuz? :O vah vahhh beni görsenz nasıl olsa 5den sonra bişy yemycem diyehiç kısmıyorum yemelerimden :'(
Ayyy canim ona ragmen kilo veremiyoruzAyy kızlar siz hem 5ten sonra bişy yemiyosnz hemde gün boyu yediklerinize dikkat mi ediyosunuz? :O vah vahhh beni görsenz nasıl olsa 5den sonra bişy yemycem diyehiç kısmıyorum yemelerimden :'(
Ayy kızlar siz hem 5ten sonra bişy yemiyosnz hemde gün boyu yediklerinize dikkat mi ediyosunuz? :O vah vahhh beni görsenz nasıl olsa 5den sonra bişy yemycem diyehiç kısmıyorum yemelerimden :'(
Ayyy kizlar feci midem yaniyor ilac aldım...limonlu su icince hep boyle oluyor ...
Ooo 6 lar gorulmus canim tebrik ederim :)))Geçen hafta; 71
Bu hafta; 69.8
Giden; 1200
Hedef:58
Ooo 6 lar gorulmus canim tebrik ederim :)))
Masum çok sevindim senin adına Can'ım devamı daha iyi gelir inşallah maşallah diyeyim nazar değmesinGeçen hafta; 71
Bu hafta; 69.8
Giden; 1200
Hedef:58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?