Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Şirkette doğumgününü partisi vardı , yemedim bi zero içtim izin almıştım zaten çıktım hemen

Bi sütlü kahve icsem yeter sanirim

Iyi aksamlar kizlar umarim moraller guzeldir... ben bugun saat 13h00 te 1 elma yedim ve sonrasinda biraz hareket yaptim .sonrada oglumla guzel magazaya gittik bi baktim saat 17h00 .. ve hic ac degilim bugun aksam hic yemek yemedim.. yarin sabah tarti ne diyecek bakacaz.. bugun sadece eksi 500 gr gosterdi.. bakalim yarin ne diyecek..

bu zaten iki hafta önceinki :) gecen haftadan liste yok
evet geçen hafta liste yoktu..ama herkez geçen haftaki kilo bildirimini yaptı ve hatırlıyodur herkez geçen haftaki kilosunu heralde.ona göre yarınki bildirimler yapılır işte

Ayyy kizlar feci midem yaniyor ilac aldım...limonlu su icince hep boyle oluyor ...

Ayy kızlar siz hem 5ten sonra bişy yemiyosnz hemde gün boyu yediklerinize dikkat mi ediyosunuz? :O vah vahhh beni görsenz nasıl olsa 5den sonra bişy yemycem diyehiç kısmıyorum yemelerimden :'(
Ayyy canim ona ragmen kilo veremiyoruz )) galiba kacamak mi yapiyoruz ne ..dogru soyluyorsun hem gunduz az az yiyoruz guya aksamda bisey yemiyoruz ama kilo veremiyoruz)))

Yarina az kaldi hanimlar merakla bekliyorum bu aksam hic bisey yemedim .. insallah yarin kilomda degisiklik olur ..

Ayy kızlar siz hem 5ten sonra bişy yemiyosnz hemde gün boyu yediklerinize dikkat mi ediyosunuz? :O vah vahhh beni görsenz nasıl olsa 5den sonra bişy yemycem diyehiç kısmıyorum yemelerimden :'(

valla bende öyleyim cnm.akşam 4-4bucuk gibi yediğim için gün içinde isteğimi istediğim kadar yiyorum.çünkü gündüz yenilen hiçbişey vücutta kalmıyo hepsi eriyo.oyüzden kasmayın bu kadar kendinizi.
heleki kahvaltıda öküz gibi bile yiyebilirsiniz en rahat öğün sabah çünkü akşama kadar vücuttan gidiyo yediklerimiz..
yani ben hep böyle yaptım gündüz hiç dikkat etmiyorum akşam erken yiyorum çokta güzel kilom gidiyo valla

hatta az önce tartıldım.sabahki kilomla aynı çıktım demekki bugünkü yediklerim yanıma kar kaldı artı sabaha dahada eksilicem ve bu beni sevindiriyo

İyi geceler kızlar
Gece in koru oldu Ye i oturdum vallahi ,spor yaptim , süt aldım kaynattim yoğurt yaptım, komşuların geldi kabve ictik ,

Hadi bakalım yarına bol eksiler

Gunaydin gunaydin kizlar
Kilo bildirimi'mi yaptim bile .. ve cok mutlu uyandim inanin ben dun tartiya ciktim 65.5 ile 65.7 arasi gidip geliyordu ..
Veeeeeee bugunnnn 64.9 oleyyyy oleyyy oleyyy verdigim kilonun mutlulugunu yasiyorum... dun aksam yemek yemedim onun faydasida oldu kesin.. umarim bugun herkesin yuzu guler... gecen haftadan bu yana 1.100 gitmis cok guzel

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom 75.1
Bu haftaki75.0
Giden 100 gr
Ne diyim Allah artirsin:)
Bu arada bir iki gun pek giremiycem ama yarisi unutmus degilim :)
Herkese bol eksi ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…