- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
bence de bu kiloları bir haftada almadık vermemiz de biraz uzun sürebilir haliyle kızmayalım kendimize :))) evet vucudumuz zaten çok güzel bir şekilde işliyor şükürler olsun biraz dikkat ettiğimizde dengesini yakalıyor zatenBiz uzun vadede aldigimi kiloloari bir haftada vermek istiyoruz! Malesef yok öyle bir sey!! Yani en azindan ben bunu kendimde farkediyorum- dikkat edersem bir ayda 82 ye iniyorum, salarsam 5 ayda 87 ye cikiyorum. Bu yillardir böyle.... Siz de nasil bilemiyorum ama benim o homidi-girtlak halimle verdigim 5 kiloyu ancak 4-5 ayda geri aliyorum.
Bu demektir ki, aslinda birazcik dikkatla biz almaktan cok vermeye meyilli bir bir metobilizmaya sahibiz, ne dersiniz
En azindan böyle düsünelim motive olsun
önemli olan istikrar canım ,sen pes etmediğinde vucudunda seni yarı yolda bırakmaz :))) belki ben de önümüzdeki sonbahar nişanlanırımAa aynen .. Cok güzel site gercekten .. İnşallah bırakmayız birbirmizi .. Bende lahana corbası diyetı yapmıştım 5 kilo vermiştim sonra geri aldım .. Hep denedım bozuldu sonra tak etti beynime olmıcak böyle diye .. Gizli gizli giriyoö burayaama cok mutluyum inşallah seneyede nişanım olır hepinizi beklıyorum
Bak komusum kizi seninle yasit ve bu gectigimiz sonbaharda dikkat ederek ve aksamlari yemiyerek ve bol bol evde plates yaparak 69 dan 51 düstüm, tam 6 ayda!!!
Senin yasin kilo vermeye cok müsait, cik disari bol bol yürü imkanin varsa!!!
bence de bu kiloları bir haftada almadık vermemiz de biraz uzun sürebilir haliyle kızmayalım kendimize :))) evet vucudumuz zaten çok güzel bir şekilde işliyor şükürler olsun biraz dikkat ettiğimizde dengesini yakalıyor zaten
önemli olan istikrar canım ,sen pes etmediğinde vucudunda seni yarı yolda bırakmaz :))) belki ben de önümüzdeki sonbahar nişanlanırım
bugun 200 gr fazla ciktim ve ustyne :18:makarna yedim iyi mi
durun vurmayin
Merhaba kizlar bende duzensiz yasamimdan kaynakl urmadan kilo aliyorum ama artik kurtulmak istiyorum bu kilolardan bende sekeri ekmegi kisarak aksam saat 17:30 dan once yemek olayini btierek kilo verebiliyorum bendesizine yola devam ermek itiyorum beni raniza kabl ederseniz
Baslangi:84.5
Bugun tartildim
Sabah bol su ictim yediklerim
Bir yumurta omlet
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmegi
1\2 kkbeyaz peynir
Yarimsar salatalik domates
Ara yok
Oglen icin iki kofte
Kucuk bir kase makarna
Kucuk bir kase cacik dusunuyom
Aksam belli degil
bugun 200 gr fazla ciktim ve ustyne :18:makarna yedim iyi mi
durun vurmayin
semocum günaydın cumartesi akşamından beri yatıyorum hasta bir şekil de dün işede gidemedim
şu anda iş yerinden yazıyorum ama yine hastayım mecbur geldim
dün yazılarınız okudum 3 günlük fakat inan yazıcak gücü bulamadım .
hastada olsam bırakmış değilim zaten hiç iştahım yok bende zorlamıyorum durum budur yani ....
ekmek arası hamburger nasıl bir şey semocan? yarısını yemişssin zaten dert etme bak kendini tutup tamamını hüpletmemişsin.İradeli hatunum benim he
16-17 kişiyiz listede forumu götüren 5-6 kişi....Semo mazeretsiz düzenli paylaşım yapmayanları silelim diye düşünüyorum.onlarca kişi olmasına gerek yok bizbize yeteriz .Foruma girip bir cümle yazmak 1 dakikasını alıyor insanın.Sabah ya da akşam girersin yazarsın yediklerini ..ki bilelim çaba gösteriyorsun.interneti olmaz bilgisayarı olmaz destekleriz ama yok çok yoğunum demek ve sadece tavayı sıcak tutmak için hafta içinde bir hadi bilemedin 2 defa giripte cumartesi bildirim yapmak da ne demek oluyor?bizim bir listemiz yok zaten amaç birbirini motive ederek kişinin salıp koyvermesine engel olmak...
Benim dün çok canım sıkıldı girmek istemedim foruma
Semo nerde .. Onun haricinde kimse cevap vermiyo bana ..küstüm
cok gecmis olsun canim. neyin var? bende hastayim bugun ise gitmedim.
haklisin canim listeyi temizlemek mantikli hemen el atiyorummm
kiz antepisch geldim burdayim :) kusme kimseye, menunu paylas bakem.
Aa aynen .. Cok güzel site gercekten .. İnşallah bırakmayız birbirmizi .. Bende lahana corbası diyetı yapmıştım 5 kilo vermiştim sonra geri aldım .. Hep denedım bozuldu sonra tak etti beynime olmıcak böyle diye .. Gizli gizli giriyoö burayaama cok mutluyum inşallah seneyede nişanım olır hepinizi beklıyorum
Merhaba kizlar bende duzensiz yasamimdan kaynakl urmadan kilo aliyorum ama artik kurtulmak istiyorum bu kilolardan bende sekeri ekmegi kisarak aksam saat 17:30 dan once yemek olayini btierek kilo verebiliyorum bendesizine yola devam ermek itiyorum beni raniza kabl ederseniz
Baslangi:84.5
Bugun tartildim
Sabah bol su ictim yediklerim
Bir yumurta omlet
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmegi
1\2 kkbeyaz peynir
Yarimsar salatalik domates
Ara yok
Oglen icin iki kofte
Kucuk bir kase makarna
Kucuk bir kase cacik dusunuyom
Aksam belli degil
Artik cikmam lazim, cene cala cala bugün ögle yemegini getirdik ve ben hala yeterince su icmemisimSimdi iki bardak su icip, sonrasinda karnabahar corbasi yemei düsünüyorum yogurtla.
Aksama da Allah kerim, buluruz bir fakir menüsü :)))) Hanid iyorlar ya sabah zengin , öglen orta halli, aksam fakir takilin diye, cok hosuma gitmisti bu
hepinize hayir dolu günler dilerim, mutluluk arkdaslarim benimmmmmmmm
En büyük mutlulugumu sizinle yasar misim
Geçmiş olsun tatlişkom.. dikkat et kendine..
Semooocum hoşgeldin küsmedim gısabah 2 haslanmış yumurta 2 zeytin ve bi dilim domatesle bi barday yeşil cay :) sonra ne yimm sen söyle sen ne dersen o :d tammı
Geçmiş olsun tatlişkom.. dikkat et kendine..
Sagol eti cangam :-D diyetten guzel bunyem zayif dustu herhal
haklisin canim listeyi temizlemek mantikli hemen el atiyorummm
kiz antepisch geldim burdayim :) kusme kimseye, menunu paylas bakem.
semocum sana da geçmiş olsun nezle ve grip arası
aksırmalı tıksırmalı bol öksürüklü halsiz bir durumdayım dün evdeydim
bugün işteyim güne ıhlamur devam ediyorum
Kuzuuumm. sen anlat bakiim kendi yaptığın lahana diyetini.. nasıl yapıyodun.. biz poyrazla lahanaya sardık bu ara..
Hoşgeldin alaca..
Betülcüm.. sende bana karnıbahar çorbasını anlatırmısın yaaa.. 14 senelik ev kadınıyım, güzel de yemek yaparım ama
pek anlamıyorum değişik sebze işlerinden..
hoşgeldin canım.düzenli paylaşım yaptığın sürece aramızdasın demektir
vurun gsyk ya vurun.... şaka şaka canım akşamı çok hafif geçir hiç bişeycik olmaz ama akşamda iyi yersen yarın bir 200 gr daha eklenebilir kilona
haha naz mi yapiyon cimcime :-D
menu guzel olmus, aferin sanahm salata corba yiyebilirsin, dunden kalan yemekten azicik yiyebilirsin, doymazsan benide ye
bendimde caaanim bi sey yemek istemiyo, elma yidim. az sonrada yumurta yerim. aksamada brokoli corbam var onu yiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?