Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Masallah canim gencecik liseli kiz gibisin masallah...ustelik iki cocuk annesi super valla...senin yas kac canim..

Kizlar birazdan liste geliyorrrrrr

allah kabul etsin bende haftaya başlıcam pazartesi diş randevum var salı sana katılırım
30 gün gebelikten bi o kadar da tutamadigim vardır 11 tuttum ama daha çok
Saol canim .. olur beraber tutariz cabuk biter.. insallah bende 1ay tam tutacam insallah.. ayin 24 ne adet olmam lazim.. bakalim .. hafta tutsaydim 3 haftam kalirdi en azindan ..

arkadaşlar sizlere bişey soracağım bilenleriniz yada duyanınız oldumu hiç..

sağlıkla ilgili bişey bu ..bir mantar varmış ve bu mantardan diş macun, neskafe , kahve, sıcak çikolata , falan üretiliyomuş ve bunlar hertürlü hastalığa ii geliyomuş .şeker haastalığı ,egzema ,romatima. gibi gibi bir sürü şey hiç duydunuzmu. ve bunların satışını aynı avon , oriflame gibi satabiliyomuşun üye olup.ilk başta 460 tl lik paket alıp kullanım memnun kalınca satışını yapabiliyomuşsun...bi akrabam almış daha eline geçmemiş ne di ne değildir hiç bilmiyorum çok merak ettim doğrusu. belki bileniniz vardır diye sizlere sorayım dedim..

Canim allah kabul etsin yarin sana eslik etmeye basliyoruuuuuummmm.....ben doguda oldugum icin benim iftar 16.20 gibi )) ama once namaz kilip sonra yerim cunku birden yiyince namazda zorlaniyorum...16.30 kizimin ymek saati obu once yediririm benimdr yemem 16:45 bulurum tam yirtiyorum 17.00 )) saat 18.00 da spora baslarim diye bi plan yaptim bile

Canim allah kabul etsin yarin sana eslik etmeye basliyoruuuuuummmm.....ben doguda oldugum icin benim iftar 16.20 gibi )) ama once namaz kilip sonra yerim cunku birden yiyince namazda zorlaniyorum...16.30 kizimin ymek saati obu once yediririm benimdr yemem 16:45 bulurum tam yirtiyorum 17.00 )) saat 18.00 da spora baslarim diye bi plan yaptim bile

Bir bilgim yok canim .. k.bkma

Saol canim.. tmm yarin gelirsin beraber yapariz . Baska arkadaslarda var oruc tutacak olan.. kac gun borcun var .. ? Ben yurt disindayim o yuzden burda gec saatte oluyor .. ama yinede iyi 17h30 yani..

Ben 2 gundur spor yapmiyorum.. daha dogrusu yapamiyorum dirsat bulamiyorum ama bugun oglumuda alip disari cikacam insallah.. leslie'de yapamiyorum .. simdi oglum uyudu 30 dkk bacak karin hareketleri yapacam..

16.01.20016

ADA81

Başlangıç: 75,400
Geçen hafta: 75,400
Bu hafta :75,100
Giden - Gelen :-300
Toplam Giden :300
Hedef :60

.........................................
DREAM00

Başlangıç:69
Geçen hafta:58,500
Bu hafta :58,800
Giden - Gelen :+300
Toplam Giden :10.200
Hedef :57-58

SINIFÇI355

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

EPSİLONUMSU

Başlangıç:77,800
Geçen hafta:75,100
Bu hafta :75,00
Giden - Gelen :-100
Toplam Giden :2,700
Hedef :

MASUM

Başlangıç:72,500
Geçen hafta:71
Bu hafta :69,800
Giden - Gelen :-300
Toplam Giden :1200
Hedef :58

JTAİMEO020626

Başlangıç:69
Geçen hafta:66
Bu hafta :64,900
Giden - Gelen :1,100
Toplam Giden :4,100
Hedef :55-56

PUCCAKANKA

Başlangıç:56,700
Geçen hafta:54,800
Bu hafta :54
Giden - Gelen :-800
Toplam Giden :2,700
Hedef :53

ERENİN ANNESİ

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

AYŞE021288

Başlangıç:69,700
Geçen hafta:67,100
Bu hafta :68,00
Giden - Gelen :+ 900
Toplam Giden :1,700
Hedef :60

DOMİLİ

Başlangıç:75
Geçen hafta:75
Bu hafta :74
Giden - Gelen : - 1 kilo
Toplam Giden : 1 kilo
Hedef :64

EBRUU

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

FORTUNE

Başlangıç:60
Geçen hafta:60
Bu hafta :59
Giden - Gelen :1 kilo
Toplam Giden : 1 kilo
Hedef :54

Evet ilk üçe girenlere nazar boncuğu takıldı ))

Evet katılımı olmayan ve kilo bildirimi yapyanları sildim ancak 3 ismi silmedim sınıfçı , ebruu ve erenin annesi onların katılımı var ... sınıfçı biliyoruz hastlaıkla uğraşıyor mazareti var izinli sayıyoruz... ancak ebruu ve erenin annesinin mazaretini bilmiyorum haftaya kilo bildirimi yapmazlarsa sileriz diye düşünüyorum.. tekrar aramıza döndüklerinde listeye alırız...

bende bu kadar haftaya kim yapmak ister listeyiiiii ))

Haftaya ben yapmak isterim.. sen bilgisayardan yaptin demi .. canim.. cok guzel olmus.. ellerine saglik..

Ilk 3 girenler anlamadim ?

Hey, wo seş
ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…