Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kızlar ben genelde pazartesi günleri tartılıyorum acaba ozaman yazsam olurmu başlangıç kilom falan filan diye yoksa bugün tartılıp başlataymmı çünkü geçen hafta yazmıştım diyetisyene gittiğimi saat beşten sonra bende bişey yemiyorum ama diyetisyenin tavsiye lerine uyuyorum Nasıl yapayım sizce pazartesi gün tartılıp başlamıştım

Kizlar nerdesiniz .. ben birazdan disariya cikip yuruyus yapacam.. dun cok az hareket ettim leslide yapamadim bugun disariya cikacam insallah problem cikmassa..

bugün tartıldıysan onu yazman lazım cnm başlangıç olarak.haftaya cumarteside bugünkü kilonu geçen hafta olarak yazarsın
benimde asıl tartı günüm oldum olası cumadır.ama madem burda cumartesi dendi cumarteside bura için tartılıyorum

DİKKAT!!!
BUGÜN(16.01.2016 cumartesi) GECE 12'YE KADAR HERKEZ KİLOSUNU AŞAĞIDAKİ GİBİ EKSİKSİZ ''ada81'' ARKADAŞIMIZA ÖZEL MJLA ATSIN..BİLDİRİMİ ÖZEL MJLA YAPMAYANLAR LİSTEDE OLMIYCAK SONRA VAY EFENDİM BEN NEDEN LİSTEDE DEĞİLİM DEMESİN.

BAŞLANGIÇ:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN-GELEN:
TOPLAM GİDEN :
HEDEF:

listedeki arkadaşlar bunlar...
ADA81
DREAM00
SINIFÇI355
EPSİLONUMSU
MASUM
JTAİMEO020626
PUCCAKANKA
ERENİN ANNESİ
STERLİCYAB
SANKİUMRUMDA
AYŞE021288
DOMİLİ
EBRUU

yeni başlayanlar bugünkü kilosunu şu şekilde yazıp özel mj atabilirler.haftaya listeye girerler..
BAŞLANGIÇ:......
HEDEF:......

''KİLO BİLDİRİMİ''

BAŞLANGIÇ:56.7

GEÇEN HAFTA:54.8
BU HAFTA:54.0
GİDEN:800 gr
TOPLAM GİDEN :2.700
HEDEF:53

2 HAFTA ÖNCEKİ KİLOMDA 54tü onu gördüm yine yinede şükür.gelenler gitti geri haftaya hedefim 53ü görmek ucundanda olabilir dibindende,yeterki göriyim artık

ada81 cnm özel mjlada yolladım bildirimimi umarım gelmiştir...

Son düzenleme:
5 kisinin msj gelmis kizlar digerlerinide bekloyorum..malum hafta sonu olunca disardaydik ancak gelebildim...

Tarti bugun benu uzdu ama kiyafetlerim cook rahat oluyor spor agirlastirdi ama bayagi sıkilastirmis

kilom .75.100 giden 300 bakalim haftaya daha iyi olacak ins..

Ayyy canim senin biseyin kalmamis ki hedefine az kalmis masallah zaten zayifmissin.ben 54 olsammm kiii imkansiz neler neler giyer neler neler yerdim ))

Son düzenleme:
BAŞLANGIÇ: 69.00
GEÇEN HAFTA: 58.50
BU HAFTA: 58.80
GİDEN-GELEN: -300
TOPLAM GİDEN : 10.20
HEDEF: 57-58

sabah uyanir uyanmaz tartildim .. sonra adet olmusum disardaydim :S sanirim onun siskinligi 300 fazla ciktim

Ayyy canim senin biseyin kalmamis ki hedefine az kalmis masallah zaten zayifmissin.ben 54 olsammm kiii imkansiz neler neler giyer neler neler yerdim ))
İnşallah olursun cnm..ama inan ozamanda bişey yemeye korkucaksın kilo alırım diye.çünkü doğumlardan sonra bünyem öyle bi değiştiki herkez gibi yani.dikkat etmeyince hop kilo almaya başlıyorum oyüzden haftada bi kaçamakla bu iş böyle sürücek..

bu arada bu benim 4 ay önceki halim ve çocuklarım(maşallah diyin )burda 57 kiloydum..

ve buda şimdiki 54 kilo halim..biliyorum haddimi aşıyorum ve dahada kilo vermeye çalışıyorum herkez kızıyo ama ben mutlu hissettiğim kiloda olmak istiyorum buda 53ün altına düşünce olucak eminim.ozaman yememe bu kadar dikkat etmek zorundada kalmıcam

Allah iyiligini versin kiz zayif bi kadinsin zaten daha niye kilo veriyosun.. massallah Allah nazarlardan saklasin.. 2 cocugun var masallah Allah bagislasin.. kiz senin gobegin nerde ... hayret ettim 2 cocuk annesi ve gobekten eser yok.. tebrik ediyorum seni basarilarinin devami gelir insallah..

Gunaydin kizlar
Ben bugun niyetliyim insallah..
1 ay boyunca oruc tutacam tabi araya adettim girecem o ayri bisey...
Aslinda ne kadar borcum var bilmiyorum 2 yil oncesindende var tam olarak miktarlarini hatirlamadigim icin 1 ay tutacam Allah kabul etsin insallah..
Galiba ada sende tutacaktin bugun?
Beraber tutalim daha kolay olur.. insan kendine arkadas ariyor en azindan yalniz hissetmiyor...
Kahvalti;
1 haslanmis yumurta
2 ceviz 1 badem
Yarim salatalik....
Bol bol su.....
Aksama Allah kerim insallah... burda iftar 17h34'te bugun 30 dkk gec yiyecem ama olsun 1 ay sonra telafi ederim insallah... .

allah kabul etsin bende haftaya başlıcam pazartesi diş randevum var salı sana katılırım
30 gün gebelikten bi o kadar da tutamadigim vardır 11 tuttum ama daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…