Kaybetmessin canim aynen devam darisi 59 a insallahh:))Sonunda TSK ederimmm
Kaybetmem inşallah
Kaybetmessin canim aynen devam darisi 59 a insallahh:))
bugün tartıldıysan onu yazman lazım cnm başlangıç olarak.haftaya cumarteside bugünkü kilonu geçen hafta olarak yazarsınSelam kızlar ben genelde pazartesi günleri tartılıyorum acaba ozaman yazsam olurmu başlangıç kilom falan filan diye yoksa bugün tartılıp başlataymmı çünkü geçen hafta yazmıştım diyetisyene gittiğimi saat beşten sonra bende bişey yemiyorum ama diyetisyenin tavsiye lerine uyuyorum Nasıl yapayım sizce pazartesi gün tartılıp başlamıştım
Ayyy canim senin biseyin kalmamis ki hedefine az kalmis masallah zaten zayifmissin.ben 54 olsammm kiii imkansiz neler neler giyer neler neler yerdim''KİLO BİLDİRİMİ''
BAŞLANGIÇ:56.7
GEÇEN HAFTA:54.8
BU HAFTA:54.0
GİDEN:800 gr
TOPLAM GİDEN :2.700
HEDEF:53
2 HAFTA ÖNCEKİ KİLOMDA 54tü onu gördüm yine yinede şükür.gelenler gitti geri haftaya hedefim 53ü görmek ucundanda olabilir dibindende,yeterki göriyim artık
ada81 cnm özel mjlada yolladım bildirimimi umarım gelmiştir...
İnşallah olursun cnm..ama inan ozamanda bişey yemeye korkucaksın kilo alırım diye.çünkü doğumlardan sonra bünyem öyle bi değiştiki herkez gibi yani.dikkat etmeyince hop kilo almaya başlıyorum oyüzden haftada bi kaçamakla bu iş böyle sürücek..Ayyy canim senin biseyin kalmamis ki hedefine az kalmis masallah zaten zayifmissin.ben 54 olsammm kiii imkansiz neler neler giyer neler neler yerdim))
Allah iyiligini versin kiz zayif bi kadinsin zaten daha niye kilo veriyosun.. massallah Allah nazarlardan saklasin.. 2 cocugun var masallah Allah bagislasin.. kiz senin gobegin nerde ... hayret ettim 2 cocuk annesi ve gobekten eser yok.. tebrik ediyorum seni basarilarinin devami gelir insallah..İnşallah olursun cnm..ama inan ozamanda bişey yemeye korkucaksın kilo alırım diye.çünkü doğumlardan sonra bünyem öyle bi değiştiki herkez gibi yani.dikkat etmeyince hop kilo almaya başlıyorum oyüzden haftada bi kaçamakla bu iş böyle sürücek..
bu arada bu benim 4 ay önceki halim ve çocuklarım(maşallah diyin)burda 57 kiloydum..
Eki Görüntüle 1746914 Eki Görüntüle 1746915 Eki Görüntüle 1746916
ve buda şimdiki 54 kilo halim..biliyorum haddimi aşıyorum ve dahada kilo vermeye çalışıyorum herkez kızıyo ama ben mutlu hissettiğim kiloda olmak istiyorum buda 53ün altına düşünce olucak eminim.ozaman yememe bu kadar dikkat etmek zorundada kalmıcam
Eki Görüntüle 1746918 Eki Görüntüle 1746919
allah kabul etsin bende haftaya başlıcam pazartesi diş randevum var salı sana katılırımGunaydin kizlar
Ben bugun niyetliyim insallah..
1 ay boyunca oruc tutacam tabi araya adettim girecem o ayri bisey...
Aslinda ne kadar borcum var bilmiyorum 2 yil oncesindende var tam olarak miktarlarini hatirlamadigim icin 1 ay tutacam Allah kabul etsin insallah..
Galiba ada sende tutacaktin bugun?
Beraber tutalim daha kolay olur.. insan kendine arkadas ariyor en azindan yalniz hissetmiyor...
Kahvalti;
1 haslanmis yumurta
2 ceviz 1 badem
Yarim salatalik....
Bol bol su.....
Aksama Allah kerim insallah... burda iftar 17h34'te bugun 30 dkk gec yiyecem ama olsun 1 ay sonra telafi ederim insallah... .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?