Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Atmadim burdan bildirim yaptim dun herkes buraya yazmis kilo bildirimini
Bazi kisiler hem buray yazdilar hemde ozel mesaj attilar.. o yuzden listede yoksun.. anca haftaya listeye giris yaparsin tekrardan canim.. haftaya listeyi ben yapiyorum ozel mesaji bana atarsin..

bnn kilklo bildirimi yaptım

Tek tek sayfalara bakmak cok ugrastiyor diye ozel msj atilsin denilmisti ...ereninannesi ozel msj gelmedi senden haftaya ekleriz .

Ada benimki yanlış olmuş cnmbenim bu hafta giden 1200 toplam giden2700
Aaa evet senin yanlis olmus cunku sen toplam gideni msjda yazmamissin bende hooop budur diye yazmisim kusurabakma bu durumda birinci sensin tebrikler...

Iyi aksamlar bayanlar.. cok sukur bugun oruc iyi gecti..
Sorunsuz atlattim ..
Aksam yemegi 17h35.
2 kepce kuru fasulye
2 yemek kasigi bulgur pilavi
5 6 kasik yogurt
Fazla bisey yemedim cok sukur oruc tutmama ragmen.. insallah cumartesi gunu kilo vermis olurum ..
Kilo alirim diye korkuyorum ..
1 ay oruc tutacam.. insallah kilo vererek biter borclarim..

uzun süredir üst solunum yolu enf çekiyorum ilaca bi yere kadar doğal bagisiklik güçlendirici uyguladığınız yöntem varmı
mahvoldum

N
uzun süredir üst solunum yolu enf çekiyorum ilaca bi yere kadar doğal bagisiklik güçlendirici uyguladığınız yöntem varmı
mahvoldum
Coook gecmis olsun canim..oncelikle bol bol c vitamini almalisin kivi , cennet hurmasi , ayva ...
Ayva ile ilgili bi yazi okumustun oksuruk ve gribe cook iyi geliyor diye..ayva cayi diye netten arastir onu yap canim.

ayyy herkes grip hastaaaa bugun kuafore gittim ayyy herkes hasta eve gelir gelmez hic odaya girmeden direkt banyoda cikardim montumu herseyimi direkt makinaya attim....

Kizim kucuk olunca bizde endiseleniyoruz....

teşekkr ederm cnm..benim ideal kilom 60 61 görünüyo hesapladığımda.ama ben ideal kilomun çok çok altına indiğim için göbek falan kalmadı.ama 2.ci doğumdan 4 ay sonra berbattı göbeğim sanki 9aylık hamile gibiydim o derece kiloluydum.neyse işte kilo verdiğim dönemde hiç sporda yapamadım fıtıktan ötürü..ama vücudumda hiç sarkma olmadı şükür...
Masallah canim gencecik liseli kiz gibisin masallah...ustelik iki cocuk annesi super valla...senin yas kac canim..
27 yaşındayım cnm..teşekkür ederm bu arada ..
eline sağlık cnm...

bende hazırlayabilirim hem en çok kilo verenden en aza sıralı şekilde yapıyodum ben hemde excelde yaptığım için çok daha göze hitap ediyo güzel oluyo....

örnek liste kızlar.ben hep böyle yapardım listeyi en çok verenden en az verene en alttada kilo alanları eklerdim..
burda sadece kendimi yazdım örnek göstermek için listede olanlarıda aynı benim ismimin yazıldığı yer gibi olucak hepsi..ne dersiniz nasıl

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] puccakanka [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] 54.8 [/TD] [TD] 54 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Haftaya ben yapayim ondan sonraki haftada sen tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…