- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bazi kisiler hem buray yazdilar hemde ozel mesaj attilar.. o yuzden listede yoksun.. anca haftaya listeye giris yaparsin tekrardan canim.. haftaya listeyi ben yapiyorum ozel mesaji bana atarsin..Atmadim burdan bildirim yaptim dun herkes buraya yazmis kilo bildirimini
bnn kilklo bildirimi yaptımEvet katılımı olmayan ve kilo bildirimi yapyanları sildim ancak 3 ismi silmedim sınıfçı , ebruu ve erenin annesi onların katılımı var ... sınıfçı biliyoruz hastlaıkla uğraşıyor mazareti var izinli sayıyoruz... ancak ebruu ve erenin annesinin mazaretini bilmiyorum haftaya kilo bildirimi yapmazlarsa sileriz diye düşünüyorum.. tekrar aramıza döndüklerinde listeye alırız...
bende bu kadar haftaya kim yapmak ister listeyiiiii))
benden mutlusu yok çok şükür benimkiler gitmeye başladı.
geçen hafta 68 gösteriyodum
bu hafta 67 gösteriyo hedef 55 demiştim ama 60 olsam bana yetecek.
Canim bildirimler ozel mesajla ada ' ya gonderilecekti herkes gonderdi bazi kisiler gondermedi o yuzden listede yoksun .. hafta listeyi ben hazirliyorum ozel mesajla gonder butun bilgileri ben listeye eklerim insallah..aha bakın burda bildirim.
En cok kilo verenler diye sectimIlk 3 girenler anlamadim ?
Aaa evet senin yanlis olmus cunku sen toplam gideni msjda yazmamissin bende hooop budur diye yazmisim kusurabakma bu durumda birinci sensin tebrikler...Ada benimki yanlış olmuş cnmbenim bu hafta giden 1200 toplam giden2700
Saol canim ..En cok kilo verenler diye sectim))
Tamamdir cnmBazi kisiler hem buray yazdilar hemde ozel mesaj attilar.. o yuzden listede yoksun.. anca haftaya listeye giris yaparsin tekrardan canim.. haftaya listeyi ben yapiyorum ozel mesaji bana atarsin..
Tamamdir cnmBazi kisiler hem buray yazdilar hemde ozel mesaj attilar.. o yuzden listede yoksun.. anca haftaya listeye giris yaparsin tekrardan canim.. haftaya listeyi ben yapiyorum ozel mesaji bana atarsin..
Aaa evet senin yanlis olmus cunku sen toplam gideni msjda yazmamissin bende hooop budur diye yazmisim kusurabakma bu durumda birinci sensin tebrikler...
Coook gecmis olsun canim..oncelikle bol bol c vitamini almalisin kivi , cennet hurmasi , ayva ...uzun süredir üst solunum yolu enf çekiyorum ilaca bi yere kadar doğal bagisiklik güçlendirici uyguladığınız yöntem varmı
mahvoldum
Gecmis olsun canim .. hic bisey tavsiye edemicemuzun süredir üst solunum yolu enf çekiyorum ilaca bi yere kadar doğal bagisiklik güçlendirici uyguladığınız yöntem varmı
mahvoldum
teşekkr ederm cnm..benim ideal kilom 60 61 görünüyo hesapladığımda.ama ben ideal kilomun çok çok altına indiğim için göbek falan kalmadı.ama 2.ci doğumdan 4 ay sonra berbattı göbeğim sanki 9aylık hamile gibiydim o derece kiloluydum.neyse işte kilo verdiğim dönemde hiç sporda yapamadım fıtıktan ötürü..ama vücudumda hiç sarkma olmadı şükür...Allah iyiligini versin kiz zayif bi kadinsin zaten daha niye kilo veriyosun.. massallah Allah nazarlardan saklasin.. 2 cocugun var masallah Allah bagislasin.. kiz senin gobegin nerde ... hayret ettim 2 cocuk annesi ve gobekten eser yok.. tebrik ediyorum seni basarilarinin devami gelir insallah..
27 yaşındayım cnm..teşekkür ederm bu arada ..Masallah canim gencecik liseli kiz gibisin masallah...ustelik iki cocuk annesi super valla...senin yas kac canim..
eline sağlık cnm...16.01.20016
ADA81
Başlangıç: 75,400
Geçen hafta: 75,400
Bu hafta :75,100
Giden - Gelen :-300
Toplam Giden :300
Hedef :60
.........................................
DREAM00
Başlangıç:69
Geçen hafta:58,500
Bu hafta :58,800
Giden - Gelen :+300
Toplam Giden :10.200
Hedef :57-58
SINIFÇI355
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
EPSİLONUMSU
Başlangıç:77,800
Geçen hafta:75,100
Bu hafta :75,00
Giden - Gelen :-100
Toplam Giden :2,700
Hedef :
MASUM
Başlangıç:72,500
Geçen hafta:71
Bu hafta :69,800
Giden - Gelen :-300
Toplam Giden :1200
Hedef :58
JTAİMEO020626
Başlangıç:69
Geçen hafta:66
Bu hafta :64,900
Giden - Gelen :1,100
Toplam Giden :4,100
Hedef :55-56
PUCCAKANKA
Başlangıç:56,700
Geçen hafta:54,800
Bu hafta :54
Giden - Gelen :-800
Toplam Giden :2,700
Hedef :53
ERENİN ANNESİ
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
AYŞE021288
Başlangıç:69,700
Geçen hafta:67,100
Bu hafta :68,00
Giden - Gelen :+ 900
Toplam Giden :1,700
Hedef :60
DOMİLİ
Başlangıç:75
Geçen hafta:75
Bu hafta :74
Giden - Gelen : - 1 kilo
Toplam Giden : 1 kilo
Hedef :64
EBRUU
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
FORTUNE
Başlangıç:60
Geçen hafta:60
Bu hafta :59
Giden - Gelen :1 kilo
Toplam Giden : 1 kilo
Hedef :54
Evet ilk üçe girenlere nazar boncuğu takıldı))
Evet katılımı olmayan ve kilo bildirimi yapyanları sildim ancak 3 ismi silmedim sınıfçı , ebruu ve erenin annesi onların katılımı var ... sınıfçı biliyoruz hastlaıkla uğraşıyor mazareti var izinli sayıyoruz... ancak ebruu ve erenin annesinin mazaretini bilmiyorum haftaya kilo bildirimi yapmazlarsa sileriz diye düşünüyorum.. tekrar aramıza döndüklerinde listeye alırız...
bende bu kadar haftaya kim yapmak ister listeyiiiii))
Haftaya ben yapayim ondan sonraki haftada sen tmmteşekkr ederm cnm..benim ideal kilom 60 61 görünüyo hesapladığımda.ama ben ideal kilomun çok çok altına indiğim için göbek falan kalmadı.ama 2.ci doğumdan 4 ay sonra berbattı göbeğim sanki 9aylık hamile gibiydim o derece kiloluydum.neyse işte kilo verdiğim dönemde hiç sporda yapamadım fıtıktan ötürü..ama vücudumda hiç sarkma olmadı şükür...
27 yaşındayım cnm..teşekkür ederm bu arada ..
eline sağlık cnm...
bende hazırlayabilirim hem en çok kilo verenden en aza sıralı şekilde yapıyodum ben hemde excelde yaptığım için çok daha göze hitap ediyo güzel oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?