kiz oruc tutmuyor musun? sadece ben mi borclarimi kapatiyorum..Merhaba kizlar
yemek kosusturma bu saati buldu kizimin yemegini yedirip yatirip hemen gelirim...sonrada spor yapacam bugun...
çok geçmiş olsun canım , benim kızımda çoook erken çıkarmaya başlamıştı 5 aylıkken başlamıştı sıkıntılar... yoğurt yedirmeye çalış hem vucud ısısını düşürüyor hem kalsiyum alıyor hemde uyku verip dinlendiriyor.. ben günde bir çay bardağı yedirirdim hatta bazen akşamları yarım çay bardağı yedirirdim..kizim uykudan aglayarak uyaniyor dis yüzündencok kötüymüs bu dis cikarma bi ciksa hepsi :s
yok canım pazartesi çok sarsıldım bıraktım 6 gün borcum vardı bu yıldan kaldı 5kiz oruc tutmuyor musun? sadece ben mi borclarimi kapatiyorum..
çook geçmiş olsun canım kaç yaşında senin melek ??O disler hic bitmiyor canim Allah yardim etsin benim oglum 6 aylikken basladi dis cikarmaya.. halada cikariyo 2 3 gundurde hasta burnu flan akiyo dun biraz atesi vardi bugunde var.. ya dis'dendir. Yada yine grip olacak.
erken olmuş canım duyurunu cumadan yaparsan herkes görür ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUYURU!!!!!!!!!!
HANIMLAR 23.01.2016 GUNU HERKES KILO BILDIRIMINI BANA OZEL MESAJ ILE ATACAK
“JTAIME020626”
24.01.2016 SABAH 9H00’A KADAR BILDIRIMLERINIZI YAPMANIZI RICA EDIYORUM
PAZAR GUNU SABAH 9H00’A KADAR BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDE BULUNMAYACAKTIR
VE LISTEDEN KOMPLE SILINECEKTIR..
HERKESIN BILGISINE GORENLER GORMEYENLERE BILDIRSIN
Tmm cnm
Neyse canim ben bu hafta duz yapacam haftaya sen bu sekil yaparsin
Bende burdaydim ama kacirdim seni :)) neyse bende çocukları okula bıraktım anneme geldim ama evde kimse yokkk bende evime kaçayim bariii..aksama ciss yiycem oyuzden 3 gibi yemeyi düşünüyorum yoksa imkânı yok atamam vücuttanyine kendim çaldım kendim oynadımkimsecikler yooook ben spora kaçıyorum byeeeeee
Anladim canim senin bircun azmis benimkisi cok var.. evet gercekten oyle iftara digru tartildim daha az cikti cumartesi gunude oyle yapacam aksam dogru tartilacam o zaman eksileri gorurum insallah 63.9 gorsem yeteryok canım pazartesi çok sarsıldım bıraktım 6 gün borcum vardı bu yıldan kaldı 5))) tekrar başlayacam inşallah ....senin nasıl gidiyor iftara doğru tartıldın mı ??
Allah iyiligini versin kiz benimde 1 oglum var 10 bucuk aylik ellerinden öperçook geçmiş olsun canım kaç yaşında senin melek ??) bende kızıma bol bol c vitamini vermeye çalışıyorum kiii hasta olmasın çok korkuyorum grip olmasın diye eve misafir bile almıyoruz...hergün çeşitlendiriyorum meyvesini bir gün birini bir gün birini yediriyorum cennet hurması , muz , kivi , elma , ayva , nar suyu yedirmeye içirmeye çalışıyorum.... kızım ağzını kitliyor açmıyor ayyy neler neler yapıyorum tek yesin diye resmen kaşık sayıyorum ....
Hiç anasına çekmemiş))) kızım zayıf anne şişkoo hahah ))
Merak etme sen canim cuma gunude yapacam herkes bilsin gorsun diye yazdimerken olmuş canım duyurunu cumadan yaparsan herkes görür ....
Olur canim olur ödem atiyorsun vucuttan o yuzden ..Arkadaslar bugun 76 geldim olabilirmi 3 gunde 2 kilo yeşilçay soda kurude ise yarada sanirim
Amin insdis cikarma cok zor oluyo ya allah yardimciniz olsun allahtan bizim en arkadaki azilar kaldi 2 yaştan sonra çıkanlar
Amin ins. Benim kizimda 8 aylik oldu. Ilk disini 5 bucuk aylikken gördüm.O disler hic bitmiyor canim Allah yardim etsin benim oglum 6 aylikken basladi dis cikarmaya.. halada cikariyo 2 3 gundurde hasta burnu flan akiyo dun biraz atesi vardi bugunde var.. ya dis'dendir. Yada yine grip olacak.
Sagol. Bende yogurt yediriyorum bide serin meyve püresi ama yinede agri cekiyor Bazen uyusturucu Krem sürüyorum rahat uyusun diyeçok geçmiş olsun canım , benim kızımda çoook erken çıkarmaya başlamıştı 5 aylıkken başlamıştı sıkıntılar... yoğurt yedirmeye çalış hem vucud ısısını düşürüyor hem kalsiyum alıyor hemde uyku verip dinlendiriyor.. ben günde bir çay bardağı yedirirdim hatta bazen akşamları yarım çay bardağı yedirirdim..
Insallah canim hasta olunca hic cekilmiyolar ama ishal olmus sanirim dislerinden dolayi.. 2 gecedir uyurken inliyor.. agri kesici veriyor onun bile faydasi yok malesef..Amin ins. Benim kizimda 8 aylik oldu. Ilk disini 5 bucuk aylikken gördüm.
Gecmis olsun yavrucaga ins hasta olmaz oda zor bebeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?