Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUYURU!!!!!!!!!!

HANIMLAR 23.01.2016 GUNU HERKES KILO BILDIRIMINI BANA OZEL MESAJ ILE ATACAK

“JTAIME020626”

24.01.2016 SABAH 9H00’A KADAR BILDIRIMLERINIZI YAPMANIZI RICA EDIYORUM

PAZAR GUNU SABAH 9H00’A KADAR BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDE BULUNMAYACAKTIR

VE LISTEDEN KOMPLE SILINECEKTIR..

HERKESIN BILGISINE GORENLER GORMEYENLERE BILDIRSIN

kizim uykudan aglayarak uyaniyor dis yüzünden cok kötüymüs bu dis cikarma bi ciksa hepsi :s
çok geçmiş olsun canım , benim kızımda çoook erken çıkarmaya başlamıştı 5 aylıkken başlamıştı sıkıntılar... yoğurt yedirmeye çalış hem vucud ısısını düşürüyor hem kalsiyum alıyor hemde uyku verip dinlendiriyor.. ben günde bir çay bardağı yedirirdim hatta bazen akşamları yarım çay bardağı yedirirdim..

O disler hic bitmiyor canim Allah yardim etsin benim oglum 6 aylikken basladi dis cikarmaya.. halada cikariyo 2 3 gundurde hasta burnu flan akiyo dun biraz atesi vardi bugunde var.. ya dis'dendir. Yada yine grip olacak.
çook geçmiş olsun canım kaç yaşında senin melek ??) bende kızıma bol bol c vitamini vermeye çalışıyorum kiii hasta olmasın çok korkuyorum grip olmasın diye eve misafir bile almıyoruz...hergün çeşitlendiriyorum meyvesini bir gün birini bir gün birini yediriyorum cennet hurması , muz , kivi , elma , ayva , nar suyu yedirmeye içirmeye çalışıyorum.... kızım ağzını kitliyor açmıyor ayyy neler neler yapıyorum tek yesin diye resmen kaşık sayıyorum ....

Hiç anasına çekmemiş ))) kızım zayıf anne şişkoo hahah ))

sabah
klasik kahvaltııııı

öğle
yogurt limon soda kürü yaptım tok tuttu bayağııı

akşam
dışarı çıkacağız eşimle yemeğe ızgara ve salata yerim kesin...

şimdi 1 saat spor yapacam

erken olmuş canım duyurunu cumadan yaparsan herkes görür ....

yine kendim çaldım kendim oynadım kimsecikler yooook ben spora kaçıyorum byeeeeee
Bende burdaydim ama kacirdim seni :)) neyse bende çocukları okula bıraktım anneme geldim ama evde kimse yokkk bende evime kaçayim bariii..aksama ciss yiycem oyuzden 3 gibi yemeyi düşünüyorum yoksa imkânı yok atamam vücuttan

yok canım pazartesi çok sarsıldım bıraktım 6 gün borcum vardı bu yıldan kaldı 5 ))) tekrar başlayacam inşallah ....senin nasıl gidiyor iftara doğru tartıldın mı ??
Anladim canim senin bircun azmis benimkisi cok var.. evet gercekten oyle iftara digru tartildim daha az cikti cumartesi gunude oyle yapacam aksam dogru tartilacam o zaman eksileri gorurum insallah 63.9 gorsem yeter

Allah iyiligini versin kiz benimde 1 oglum var 10 bucuk aylik ellerinden öper seninki kac aylik.. ben elimden geldigince meyveleri vermeye calisiyorum ama en cok muzu seviyorum.. bol bol sut iciyor zaten nerdeyse butun ogunleri sut'le geciyor diyebilirim.. :) boyle iste canim

O disler hic bitmiyor canim Allah yardim etsin benim oglum 6 aylikken basladi dis cikarmaya.. halada cikariyo 2 3 gundurde hasta burnu flan akiyo dun biraz atesi vardi bugunde var.. ya dis'dendir. Yada yine grip olacak.
Amin ins. Benim kizimda 8 aylik oldu. Ilk disini 5 bucuk aylikken gördüm.
Gecmis olsun yavrucaga ins hasta olmaz oda zor bebeklerde

Sagol. Bende yogurt yediriyorum bide serin meyve püresi ama yinede agri cekiyor Bazen uyusturucu Krem sürüyorum rahat uyusun diye

Amin ins. Benim kizimda 8 aylik oldu. Ilk disini 5 bucuk aylikken gördüm.
Gecmis olsun yavrucaga ins hasta olmaz oda zor bebeklerde
Insallah canim hasta olunca hic cekilmiyolar ama ishal olmus sanirim dislerinden dolayi.. 2 gecedir uyurken inliyor.. agri kesici veriyor onun bile faydasi yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…