Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Eki Görüntüle 1749240
evet günü kapattım.....tabağın yarısını anca yiyebildim...
Afiyet olsun canim insallah 53 'ü gorursun bu hafta.. bende 63 gormek isterim ama oruc tuttugum icin fazla kilo gidecegini sanmiyorum.. ama hayirlisi 200 - 300 gr gitsede ragziyim.. orucum bittiginde hepsini telafi edecem insallah

Afiyet olsun canim insallah 53 'ü gorursun bu hafta.. bende 63 gormek isterim ama oruc tuttugum icin fazla kilo gidecegini sanmiyorum.. ama hayirlisi 200 - 300 gr gitsede ragziyim.. orucum bittiginde hepsini telafi edecem insallah
ALLAH kabul etsin cnm...
valla bence oruç tutarken daha rahat kilo verilebiliyo,ben ramazanda çok güzel kilo vermiştim

ALLAH kabul etsin cnm...
valla bence oruç tutarken daha rahat kilo verilebiliyo,ben ramazanda çok güzel kilo vermiştim
Saol canim
Bakalim ben kilo verecek miyim ?
Cunku daha once ramazan aylarinda baslangic kilo flan bakmadim .. yani aliyor muyum veriyor muyum hic bilmiyorum.. bakalim insallaah bu sefer degisiklik olur.. Hem borclarimi kapatmis olurum hemde kilo vermis olurum Allahimin izniyle..

Bnde bugunu
Aksam yemegi;
Mercimek koftesi yaptim
5 adet mercimek kofte
1 kepce mercimek corbasi
3 kasik yogurt
1 saat yuruyus..
Bakalim cumartrsi gunu kilom ne olacak.. HAYIRLISI hepimiz icin insallaah..

yaza oruc olunca ister istemez veriliyor evet..:)) ama kisin tutunca yavasliyor zayiflama.. :)

Yok canım ben tam tersi düşünüyorum yazın tutunca kilo pek verilmiyo.çünkü iftar yani akşam ezanı 8.9 gibi okununca geç yemek yeniyo üstüne bide uyunuyo böyle olunca yediklerimiz bize yapışıp kalıyo.ama kışın erken okunuyo ezan erkendende yemiş oluyoruz kiloya etkisi kötü olmuyo, :)

Canim sanabisey soracam
Ben simdi excel'de kilo listesine basladim ama yukledigim zaman hata veriyor.. sen nasil yaptin?

Canim sanabisey soracam
Ben simdi excel'de kilo listesine basladim ama yukledigim zaman hata veriyor.. sen nasil yaptin?

canım ..direk yapınca olmaz tabi..çünkü buraya özel kodlu bişey bak örnek gösteriyim sana..

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [TD]
[/TD] [/TR]

[/TABLE]

şimdi beni alıntılayarak cvb verirkenki benim yazdıklarıma bak onların hepsi kodlu görünücek..aralara kilolar yazılıcak sonra buraya atılınca böyle liste görünücek..

benim önceden kullandığım bi liste olduğu için hazır halde duruyodu pc'imde.excel olarak sana özelden gönderiyim dedim ama olmadı yazılı dosyalar gönderilmiyomuş..nasıl yapsakkii

[TABLE="class: grid"]

[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 0000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[/TABLE]

iştee böyle kilolar yazılınca aralara liste böyle görünüyo

ben 2014 yazi ramazanda baya vermistim oruc sayesinde.. tabi deli gibi kosturuyordum günes tepemde kendimden bildigim icin söylemistim demekki her bünye ayni degil :))

• Neyse canim ben bu hafta duz yapacam haftaya sen bu sekil yaparsin

kizim uykudan aglayarak uyaniyor dis yüzünden cok kötüymüs bu dis cikarma bi ciksa hepsi :s
O disler hic bitmiyor canim Allah yardim etsin benim oglum 6 aylikken basladi dis cikarmaya.. halada cikariyo 2 3 gundurde hasta burnu flan akiyo dun biraz atesi vardi bugunde var.. ya dis'dendir. Yada yine grip olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…