- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Gayret edersen verilir canim tabi yaninda spor takviyesi bol bol su.. ve yediklerine dikkat edersen..Yaaa akşam yemeyince öyle kolay kilo veriliyor mu ya
Afiyet olsun canim insallah 53 'ü gorursun bu hafta.. bende 63 gormek isterim ama oruc tuttugum icin fazla kilo gidecegini sanmiyorum.. ama hayirlisi 200 - 300 gr gitsede ragziyim..
ALLAH kabul etsin cnm...Afiyet olsun canim insallah 53 'ü gorursun bu hafta.. bende 63 gormek isterim ama oruc tuttugum icin fazla kilo gidecegini sanmiyorum.. ama hayirlisi 200 - 300 gr gitsede ragziyim..orucum bittiginde hepsini telafi edecem insallah
sorma hemde ne soguk.. bende mecbrui ciktim kizimin randevusu vardi.. dondum.. ellerim felc gecircekti :)) oda 2 durak yürüdümEvet koşu bandı dışarısı çok soguk yürümek mümkün değil
yaza oruc olunca ister istemez veriliyor evet..:)) ama kisin tutunca yavasliyor zayiflama.. :)ALLAH kabul etsin cnm...
valla bence oruç tutarken daha rahat kilo verilebiliyo,ben ramazanda çok güzel kilo vermiştim
Saol canimALLAH kabul etsin cnm...
valla bence oruç tutarken daha rahat kilo verilebiliyo,ben ramazanda çok güzel kilo vermiştim
yaza oruc olunca ister istemez veriliyor evet..:)) ama kisin tutunca yavasliyor zayiflama.. :)
Canim sanabisey soracamYok canım ben tam tersi düşünüyorum yazın tutunca kilo pek verilmiyo.çünkü iftar yani akşam ezanı 8.9 gibi okununca geç yemek yeniyo üstüne bide uyunuyo böyle olunca yediklerimiz bize yapışıp kalıyo.ama kışın erken okunuyo ezan erkendende yemiş oluyoruz kiloya etkisi kötü olmuyo, :)
Canim sanabisey soracam
Ben simdi excel'de kilo listesine basladim ama yukledigim zaman hata veriyor.. sen nasil yaptin?
ben 2014 yazi ramazanda baya vermistim oruc sayesinde.. tabi deli gibi kosturuyordum günes tepemde kendimden bildigim icin söylemistim demekki her bünye ayni degil :))Yok canım ben tam tersi düşünüyorum yazın tutunca kilo pek verilmiyo.çünkü iftar yani akşam ezanı 8.9 gibi okununca geç yemek yeniyo üstüne bide uyunuyo böyle olunca yediklerimiz bize yapışıp kalıyo.ama kışın erken okunuyo ezan erkendende yemiş oluyoruz kiloya etkisi kötü olmuyo, :)
dis cikarma cok zor oluyo ya allah yardimciniz olsun allahtan bizim en arkadaki azilar kaldi 2 yaştan sonra çıkanlarkizim uykudan aglayarak uyaniyor dis yüzündencok kötüymüs bu dis cikarma bi ciksa hepsi :s
Neyse canim ben bu hafta duz yapacam haftaya sen bu sekil yaparsin[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 0000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] aaaa [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 00 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[/TABLE]
iştee böyle kilolar yazılınca aralara liste böyle görünüyo
O disler hic bitmiyor canim Allah yardim etsin benim oglum 6 aylikken basladi dis cikarmaya.. halada cikariyo 2 3 gundurde hasta burnu flan akiyo dun biraz atesi vardi bugunde var.. ya dis'dendir. Yada yine grip olacak.kizim uykudan aglayarak uyaniyor dis yüzündencok kötüymüs bu dis cikarma bi ciksa hepsi :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?