inanirim canim bizimkide cogunlukla ishalle atiyor .. ates hic olmadi allaime sükür ama acidan durmuyor uykusu hep bölünüyor insallah tez zamanda atlatirlarInsallah canim hasta olunca hic cekilmiyolar ama ishal olmus sanirim dislerinden dolayi.. 2 gecedir uyurken inliyor.. agri kesici veriyor onun bile faydasi yok malesef..
Seninki tam mincikla donemi Allah bagislasin.benim kizim uc ay sonra uc yasinda olacak...dis cikarirken bisey yemezler yogurt yerse iyi gelir ...cok gecmis olsun.Allah iyiligini versin kiz benimde 1 oglum var 10 bucuk aylik ellerinden öperseninki kac aylik.. ben elimden geldigince meyveleri vermeye calisiyorum ama en cok muzu seviyorum.. bol bol sut iciyor zaten nerdeyse butun ogunleri sut'le geciyor diyebilirim.. :) boyle iste canim
Benim kizinda atesi olmadi ama ishal cok olurdu.....atlatacaklar insallah derlermiski eskiden ahhh anneler babalar cocuklarin bir disi ciktiginda neler yasadiklarini bilselermis her bir dis icin 10 kurban keserlermis diye bende cook yasli bi teyzeden duymustum...inanirim canim bizimkide cogunlukla ishalle atiyor .. ates hic olmadi allaime sükür ama acidan durmuyor uykusu hep bölünüyor insallah tez zamanda atlatirlar
Insallah canim insallah..inanirim canim bizimkide cogunlukla ishalle atiyor .. ates hic olmadi allaime sükür ama acidan durmuyor uykusu hep bölünüyor insallah tez zamanda atlatirlar
Aynen canim oyle .. en tatli olduklari zaman ama boyle hasta olduklarinda hic guzel olmuyo ne uyku kaliyor ne huzur ..Seninki tam mincikla donemi Allah bagislasin.benim kizim uc ay sonra uc yasinda olacak...dis cikarirken bisey yemezler yogurt yerse iyi gelir ...cok gecmis olsun.
Ne guzel sen sporunu yapmissin ben useniyorum kalkip spor yapmaya insan ac susuz olunca hic hali olmuyo..Gelelim spora bir saat spor yaptimmm..ama sonra cook aciktim öğlen esime tavuk köfte salata yapmistim 3 adet tavuk kofte ve salata yedim aksam 6 ya kadar dayanamazdim...disarda yiyecegiz gittik siparis verdik yemek geldi diyene kadar 6 yi gecer bile....
Inan benimkide oyleydi hala oyle ama onun yuzunden kendimizi eve kapattik resmen esim dedi bi degisiklik olsun dedi biliyorum masa masa gezecek gel demekten yedigimizden bisey anlamyacagiz.. ama olsunNe guzel sen sporunu yapmissin ben useniyorum kalkip spor yapmaya insan ac susuz olunca hic hali olmuyo..
Ohh ne guzel esinle disarda yiyeceksin şanslisin benim oglum biz disarida yesek yemek bogazimizda kalir.. cunku cok hiperaktif bir bebek.. hic durmuyor uykusunda bile sanki kaavga ediyor
dogrudur .. biz bi dis agrisina dayanamiyoruz hemen ölüyorum diyorum.. onlar ne yapsinBenim kizinda atesi olmadi ama ishal cok olurdu.....atlatacaklar insallah derlermiski eskiden ahhh anneler babalar cocuklarin bir disi ciktiginda neler yasadiklarini bilselermis her bir dis icin 10 kurban keserlermis diye bende cook yasli bi teyzeden duymustum...
Ne guzel sen sporunu yapmissin ben useniyorum kalkip spor yapmaya insan ac susuz olunca hic hali olmuyo..
Ohh ne guzel esinle disarda yiyeceksin şanslisin benim oglum biz disarida yesek yemek bogazimizda kalir.. cunku cok hiperaktif bir bebek.. hic durmuyor uykusunda bile sanki kaavga ediyor
Inan benimkide oyleydi hala oyle ama onun yuzunden kendimizi eve kapattik resmen esim dedi bi degisiklik olsun dedi biliyorum masa masa gezecek gel demekten yedigimizden bisey anlamyacagiz.. ama olsun
Alakasi yok canim bende genc anneyim bazi gunler oluyor inan sanki bir kamyon dayak yemisim gibi oluyorum o kadar ki yoruluyorum yani yastan degil bebekler yiruyordesenize ben daha yolun basindayim.. bizimki sürünüyor öyle bile durmuyor yürüyünce ne olacak .. zaten hic yerinde durmuyor cok yoruluyorum :S gec anne olmaninmi dezavantaji yoksa hep mi böyle yorucu :S
benim oglumda 2 yasinda diyodum yurusun artik rahatlarim ama simdi uyuyacagi zamani 4 gozle bekliyorum acaip yoruluyorum ama yinede hayat onlarla guzel hatta kardesi olsun bile istiyorum ara verirsem bakamam gibi geliyoAlakasi yok canim bende genc anneyim bazi gunler oluyor inan sanki bir kamyon dayak yemisim gibi oluyorum o kadar ki yoruluyorum yani yastan degil bebekler yiruyor
yasin kac sakincasi yoksa :))Alakasi yok canim bende genc anneyim bazi gunler oluyor inan sanki bir kamyon dayak yemisim gibi oluyorum o kadar ki yoruluyorum yani yastan degil bebekler yiruyor
Aslinda bende 2.ci istiyorum hemen.. ama zor olur diye yapmiyorum bu yaz'da gecsin oyle insallah ..benim oglumda 2 yasinda diyodum yurusun artik rahatlarim ama simdi uyuyacagi zamani 4 gozle bekliyorum acaip yoruluyorum ama yinede hayat onlarla guzel hatta kardesi olsun bile istiyorum ara verirsem bakamam gibi geliyo
21 canim daha oncede sen sormustun galibayasin kac sakincasi yoksa :))
valla herturlu zor olucak allahin izniyle 2.de ilsun birlikte bututmek daha mantikli benceAslinda bende 2.ci istiyorum hemen.. ama zor olur diye yapmiyorum bu yaz'da gecsin oyle insallah ..
Dogru soyluyorsun.. ne zaman dusunuyorsun 2ciyi ?valla herturlu zor olucak allahin izniyle 2.de ilsun birlikte bututmek daha mantikli bence
Ay kiz cok gencmissin masallah ben 16 da evlendim iki oglum var ellerinizden öperler 17 de ilki doğdu 19 yaşımda ikincisi suanda 33 yaşındayım biri 16 yaşında diğeri 14 yaşlanmışım ben yaşlanmış21 canim daha oncede sen sormustun galibahatirlarsan .. hani oglumla dayisinin arasinda 1 yil var
Hemen olursa tabiDogru soyluyorsun.. ne zaman dusunuyorsun 2ciyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?