Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Insallah canim hasta olunca hic cekilmiyolar ama ishal olmus sanirim dislerinden dolayi.. 2 gecedir uyurken inliyor.. agri kesici veriyor onun bile faydasi yok malesef..
inanirim canim bizimkide cogunlukla ishalle atiyor .. ates hic olmadi allaime sükür ama acidan durmuyor uykusu hep bölünüyor insallah tez zamanda atlatirlar

Seninki tam mincikla donemi Allah bagislasin.benim kizim uc ay sonra uc yasinda olacak...dis cikarirken bisey yemezler yogurt yerse iyi gelir ...cok gecmis olsun.

inanirim canim bizimkide cogunlukla ishalle atiyor .. ates hic olmadi allaime sükür ama acidan durmuyor uykusu hep bölünüyor insallah tez zamanda atlatirlar
Benim kizinda atesi olmadi ama ishal cok olurdu.....atlatacaklar insallah derlermiski eskiden ahhh anneler babalar cocuklarin bir disi ciktiginda neler yasadiklarini bilselermis her bir dis icin 10 kurban keserlermis diye bende cook yasli bi teyzeden duymustum...

Gelelim spora bir saat spor yaptimmm..ama sonra cook aciktim öğlen esime tavuk köfte salata yapmistim 3 adet tavuk kofte ve salata yedim aksam 6 ya kadar dayanamazdim...disarda yiyecegiz gittik siparis verdik yemek geldi diyene kadar 6 yi gecer bile....

Seninki tam mincikla donemi Allah bagislasin.benim kizim uc ay sonra uc yasinda olacak...dis cikarirken bisey yemezler yogurt yerse iyi gelir ...cok gecmis olsun.
Aynen canim oyle .. en tatli olduklari zaman ama boyle hasta olduklarinda hic guzel olmuyo ne uyku kaliyor ne huzur ..

Ne guzel sen sporunu yapmissin ben useniyorum kalkip spor yapmaya insan ac susuz olunca hic hali olmuyo..
Ohh ne guzel esinle disarda yiyeceksin şanslisin benim oglum biz disarida yesek yemek bogazimizda kalir.. cunku cok hiperaktif bir bebek.. hic durmuyor uykusunda bile sanki kaavga ediyor

Inan benimkide oyleydi hala oyle ama onun yuzunden kendimizi eve kapattik resmen esim dedi bi degisiklik olsun dedi biliyorum masa masa gezecek gel demekten yedigimizden bisey anlamyacagiz.. ama olsun

dogrudur .. biz bi dis agrisina dayanamiyoruz hemen ölüyorum diyorum.. onlar ne yapsin gececek insallah

Inan benimkide oyleydi hala oyle ama onun yuzunden kendimizi eve kapattik resmen esim dedi bi degisiklik olsun dedi biliyorum masa masa gezecek gel demekten yedigimizden bisey anlamyacagiz.. ama olsun

desenize ben daha yolun basindayim.. bizimki sürünüyor öyle bile durmuyor yürüyünce ne olacak .. zaten hic yerinde durmuyor cok yoruluyorum :S gec anne olmaninmi dezavantaji yoksa hep mi böyle yorucu :S

desenize ben daha yolun basindayim.. bizimki sürünüyor öyle bile durmuyor yürüyünce ne olacak .. zaten hic yerinde durmuyor cok yoruluyorum :S gec anne olmaninmi dezavantaji yoksa hep mi böyle yorucu :S
Alakasi yok canim bende genc anneyim bazi gunler oluyor inan sanki bir kamyon dayak yemisim gibi oluyorum o kadar ki yoruluyorum yani yastan degil bebekler yiruyor

Alakasi yok canim bende genc anneyim bazi gunler oluyor inan sanki bir kamyon dayak yemisim gibi oluyorum o kadar ki yoruluyorum yani yastan degil bebekler yiruyor
benim oglumda 2 yasinda diyodum yurusun artik rahatlarim ama simdi uyuyacagi zamani 4 gozle bekliyorum acaip yoruluyorum ama yinede hayat onlarla guzel hatta kardesi olsun bile istiyorum ara verirsem bakamam gibi geliyo

benim oglumda 2 yasinda diyodum yurusun artik rahatlarim ama simdi uyuyacagi zamani 4 gozle bekliyorum acaip yoruluyorum ama yinede hayat onlarla guzel hatta kardesi olsun bile istiyorum ara verirsem bakamam gibi geliyo
Aslinda bende 2.ci istiyorum hemen.. ama zor olur diye yapmiyorum bu yaz'da gecsin oyle insallah ..

Hanimlar iftarimi acttim cok sukur bugunde karnim doydu Allahima sonsuz sukurler olsun olmayanlarada versin insalllah bolll boll...
Sanki fazla kacirdim.. yada suyu fazla kacirdim yemek arasinda ..

2 mercimek koftesi ..
Haslama et 7 kucuk parca
2 yemek kasigi pirinc pilavi
1.5 kepce mercimek corbasi..
Bugun cok acikmistim ama ..

21 canim daha oncede sen sormustun galiba hatirlarsan .. hani oglumla dayisinin arasinda 1 yil var
Ay kiz cok gencmissin masallah ben 16 da evlendim iki oglum var ellerinizden öperler 17 de ilki doğdu 19 yaşımda ikincisi suanda 33 yaşındayım biri 16 yaşında diğeri 14 yaşlanmışım ben yaşlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…