Geçen hafta pazartesi günü 75 kilo gelmiştim bugün tartıldım 73.500 geldim buda beni çok mutlu etti inşallah bu haftada aynı bir buçuk kilo gider inşallahKac kiloydun kac kilo oldun bakim
Insallah canim hepimiz icin boll boll eksili haftalar olurGeçen hafta pazartesi günü 75 kilo gelmiştim bugün tartıldım 73.500 geldim buda beni çok mutlu etti inşallah bu haftada aynı bir buçuk kilo gider inşallah
Hayirli olsun canim .. hadi bakalim devam gelir insallahGunaydin arkadaslar 2 gun sabah tartildim 2 gunde 1 kilo gitmis ve 77 ye inmisim çok mutlu oldum
Canim eger sahur yapmiyorsan 5-6 gun sonra iftara dogru tartil kilo verdigini goreceksin..ben ramazanda sahur yapmadim ve hic spor yapmadin hergun iftarda sarelle yedim ona ragmen bir ayda 4 kilo gitmisti...ustelik orucum diye saat 12 ye kadar ev temizligini halledip en az uc saat yatardin uyumazdim ama kitap okurdum gozumu dinlendirirdim ona ragmen kilo vermistim ben bile sasirmistimGunaydin kizlar bugun orucumun 3'cu gunu..
Ve ben 5 gundur hic spor yapmiyorum ..
Kilo veremicem bu hafta kesin ..
1 ay boyunca kilo mu korursam oda iyi benim icin..
Ben spor yapmayinca gram bile veremiyorum..
Neyse hayirlisi olsun..
Bol eksili haftalar ...
Sahura kalkiyorum .. ama cok az yiyorum vucudum alisti ama artik sadece kalkip su icecem bakalim insallah hayirlisi bu hafta kilo veremicem orasi kesin..Canim eger sahur yapmiyorsan 5-6 gun sonra iftara dogru tartil kilo verdigini goreceksin..ben ramazanda sahur yapmadim ve hic spor yapmadin hergun iftarda sarelle yedim ona ragmen bir ayda 4 kilo gitmisti...ustelik orucum diye saat 12 ye kadar ev temizligini halledip en az uc saat yatardin uyumazdim ama kitap okurdum gozumu dinlendirirdim ona ragmen kilo vermistim ben bile sasirmistim
Canim sen yurt disindamisin ?? Bu saat kahvalti oluncaKızlaaaaar ben geldim kahvaltımı yaptım sporumu yaptım yeşil çayımı içiyorum ay inşallah bu haftada Rabbim yüzümü güldürür insallah hepimizin yüzü güler birazdan ara öğün meyvemi yiyecek Eki Görüntüle 1749176
Evet Can'ım yurtdışında yaşıyorum ama kahvaltımı yapalı bayağı oldu sadece duşuydu sporuydu derken biraz geç yazdımCanim sen yurt disindamisin ?? Bu saat kahvalti olunca
Kosu bandimi bu canimKızlaaaaar ben geldim kahvaltımı yaptım sporumu yaptım yeşil çayımı içiyorum ay inşallah bu haftada Rabbim yüzümü güldürür insallah hepimizin yüzü güler birazdan ara öğün meyvemi yiyecek Eki Görüntüle 1749176
Kiz bende en sonunda oglumla 1 saat yuruyus yaptim geldim .. bugun sporumu yaptim yaniKizlar , boyle ustumde bi uyusukluk var hava cok soguk spor yapasim bile yok bu havada kitap okunur yahuuu
Evet koşu bandı dışarısı çok soguk yürümek mümkün değilKosu bandimi bu canim
Burda bugun gunes var oglumla ciktik geldik 1 saatEvet koşu bandı dışarısı çok soguk yürümek mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?