Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Iyi aksamlar hanimlar bugunde iftarimizi actik cok sukur bugunde bitti..
Yarin guzel bi gun olur insallah.. kilomda degisiklik varmi cok merak ediyorum.. belki yarin tartilirim..

Kizlar nerdesinizzz siz.. ne yapiyorsunuz

Aksam yemegi
Yarim lahmacun
2 kepce mercimek corbasi
Az salata
Az yogurt
1 kiymali kofte ..
Boyle iste kizlar..

Merhaba kizlar ,

dun oruc bayagu sarsti basim cook agridi...ilac aldim uyumuşum koltukta gelemedim aksam..

bugun niyetli degilim..birazdan once kizima kahvalti yaptiracam sonra ben kahvalti yapacam gelirim sonra ....

Gunaydin kizlar bugun orucumun 3'cu gunu..
Ve ben 5 gundur hic spor yapmiyorum ..
Kilo veremicem bu hafta kesin ..
1 ay boyunca kilo mu korursam oda iyi benim icin..
Ben spor yapmayinca gram bile veremiyorum..
Neyse hayirlisi olsun..
Bol eksili haftalar ...

Canim eger sahur yapmiyorsan 5-6 gun sonra iftara dogru tartil kilo verdigini goreceksin..ben ramazanda sahur yapmadim ve hic spor yapmadin hergun iftarda sarelle yedim ona ragmen bir ayda 4 kilo gitmisti...ustelik orucum diye saat 12 ye kadar ev temizligini halledip en az uc saat yatardin uyumazdim ama kitap okurdum gozumu dinlendirirdim ona ragmen kilo vermistim ben bile sasirmistim

Sahura kalkiyorum .. ama cok az yiyorum vucudum alisti ama artik sadece kalkip su icecem bakalim insallah hayirlisi bu hafta kilo veremicem orasi kesin..

Kızlaaaaar ben geldim kahvaltımı yaptım sporumu yaptım yeşil çayımı içiyorum ay inşallah bu haftada Rabbim yüzümü güldürür insallah hepimizin yüzü güler birazdan ara öğün meyvemi yiyecek

Canim sen yurt disindamisin ?? Bu saat kahvalti olunca

Kizlar , boyle ustumde bi uyusukluk var hava cok soguk spor yapasim bile yok bu havada kitap okunur yahuuu

selam hanımlar eve şimdi geldim.dışarda işlerim vardı.
sabah kahvaltıda bi dilim yağlı ekmek yiyebildim sadece çünkü 11 de toplantı vardı oğlumun,aceleden canım bişeyde istemi açıkçası,çıkış o çıkış çocukları bıraktım okula ordanda işlerimi halledip anneme gittim,

sonra geldim evime,şimdi türk kahvesi içiyorum,ardından akşam yemeğimi yiyip kapatıcam günü,moralim gayet iyi tartı yüzümü güldürmeye devam ediyo cumartesiye garanti 53ü görücem böyle giderse hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…