ne kadar guzel ben 30a gelmedenn 2.bebegi dusunuyorum siz buyutmussunuz bileAy kiz cok gencmissin masallah ben 16 da evlendim iki oglum var ellerinizden öperler 17 de ilki doğdu 19 yaşımda ikincisi suanda 33 yaşındayım biri 16 yaşında diğeri 14 yaşlanmışım ben yaşlanmış
Ooo sen kurtulmussunAy kiz cok gencmissin masallah ben 16 da evlendim iki oglum var ellerinizden öperler 17 de ilki doğdu 19 yaşımda ikincisi suanda 33 yaşındayım biri 16 yaşında diğeri 14 yaşlanmışım ben yaşlanmış
Yaskac peki .. bende 2ciyi yapsam mi yapmasam mi diyorum..ne kadar guzel ben 30a gelmedenn 2.bebegi dusunuyorum siz buyutmussunuz bile
Tmm simdi hatirladim özür :)21 canim daha oncede sen sormustun galibahatirlarsan .. hani oglumla dayisinin arasinda 1 yil var
27.5Yaskac peki .. bende 2ciyi yapsam mi yapmasam mi diyorum..
Önemli degil canim..Tmm simdi hatirladim özür :)
Aslinda bende 2 yasini bekliyorum 2 ci dogana kadar oglum 3 yasina girer okula gider bende rahat rahat bebege bakarim27.5mayısta 28 olucam cnm tek cocul bana daha zor çünkü benim oglum tek kalmayı secmiyo kardesi olsa onun icin daha iyi olucak okula basladimida daha iyi olucak kardesi 3 yasinda olucak rahat ilgilenebilirim diye dusunuyorum
Haha bende 27.5 yaşındaym cnm.yaşıtız ne tesadüf bende mayısta 28 olucam27.5mayısta 28 olucam cnm tek cocul bana daha zor çünkü benim oglum tek kalmayı secmiyo kardesi olsa onun icin daha iyi olucak okula basladimida daha iyi olucak kardesi 3 yasinda olucak rahat ilgilenebilirim diye dusunuyorum
Iyi aksamlar canim nerelerdesin senHuhuuu iyi akşamlar kizlar
Iyi aksamlar canim nerelerdesin sen
Hmm kolay gelsin canim.. ne durumdasin kilolar ne alemde..Sırma ya çok yoğun şirket
Bnde ugrasiyorumBurda herkesmi 27.5 yaşında :)) bende Temmuz'da 28 olucam :))
Yavrucağımda dala bildi sonunda uykuya..
Sizler ne yapıyorsunuz
hu hu bende 27.5 yaşındayimBurda herkesmi 27.5 yaşında :)) bende Temmuz'da 28 olucam :))
Sizler ne yapıyorsunuz
Burda herkesmi 27.5 yaşında :)) bende Temmuz'da 28 olucam :))
Sizler ne yapıyorsunuz
hu hu bende 27.5 yaşındayim
2 yasini bekle o zaman aralikta 2yi doldurdu benim oglum o yuzden istiyorum 2.bebegiAslinda bende 2 yasini bekliyorum 2 ci dogana kadar oglum 3 yasina girer okula gider bende rahat rahat bebege bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?