Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ay kiz cok gencmissin masallah ben 16 da evlendim iki oglum var ellerinizden öperler 17 de ilki doğdu 19 yaşımda ikincisi suanda 33 yaşındayım biri 16 yaşında diğeri 14 yaşlanmışım ben yaşlanmış
ne kadar guzel ben 30a gelmedenn 2.bebegi dusunuyorum siz buyutmussunuz bile

Ay kiz cok gencmissin masallah ben 16 da evlendim iki oglum var ellerinizden öperler 17 de ilki doğdu 19 yaşımda ikincisi suanda 33 yaşındayım biri 16 yaşında diğeri 14 yaşlanmışım ben yaşlanmış
Ooo sen kurtulmussun biz isin basindayiz daha

Yaskac peki .. bende 2ciyi yapsam mi yapmasam mi diyorum..
27.5mayısta 28 olucam cnm tek cocul bana daha zor çünkü benim oglum tek kalmayı secmiyo kardesi olsa onun icin daha iyi olucak okula basladimida daha iyi olucak kardesi 3 yasinda olucak rahat ilgilenebilirim diye dusunuyorum​

27.5mayısta 28 olucam cnm tek cocul bana daha zor çünkü benim oglum tek kalmayı secmiyo kardesi olsa onun icin daha iyi olucak okula basladimida daha iyi olucak kardesi 3 yasinda olucak rahat ilgilenebilirim diye dusunuyorum​
Aslinda bende 2 yasini bekliyorum 2 ci dogana kadar oglum 3 yasina girer okula gider bende rahat rahat bebege bakarim

Haha bende 27.5 yaşındaym cnm.yaşıtız ne tesadüf bende mayısta 28 olucamama tek fark var bende 2tane çocuk var oğlum 7,
kızım 6 yaşında
Valla benimkilerin arasında 13 ay var ALLAHa şükür zor bebeklik geçirmediler benide üzmediler.ikiz gibi büyüttüm.tabiki zor yanlarıda oldu ama atlattım rahatım şimdi..ikiside okula gidiyo oğlan 1e kız 2.ci yılı anasınıfında.küçük diye 1e almadılar tekrar anasınıfına gönderdik

Burda herkesmi 27.5 yaşında :)) bende Temmuz'da 28 olucam :))

Yavrucağımda dala bildi sonunda uykuya..

Sizler ne yapıyorsunuz

Gunaydin kizlar,

dun esimle yemege ciktik ayyy cook yedim hadi sunu yiyelim hadi bunuda diyince cokk kaçırdım..tarti mumkun değil gulmez bana spor yapayim bugun fazladan..

ikinci cocuk dusunen anneler fazla gec kalmayin hemen dogurum derin..benim yas 35 uc yaşına yaklasan bi prensesim var..dusunmuyorum cocuk..ama genc olsaydim kesin bir tane daha isterdim...aslinda
Benim yaşımda doguran cok kisi var ama onların cogu ara vermislerdir.ben daha birini tam büyütup nefes almadan ikinciyi düşünmüyorum ama rabbim nasip ederse de kesin doğururum....

Domili sana bayildim gencecik annesin ve maşallah delikanli olmuslar ogluslarin ne guzel yaaaa.genc annenin avantajlari

günaydın kızlarr

dün biraz kaçırdım bende akşam
birde ptesi borokli yogurt yedimçıkmadna salı günüde ton balıklı salata akşam aç yatmadım
hatta artı çıkıyorum tartıda açkalmayınca - hayal oluyor anladım akşamı geçiştirmek lazım başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…