Ne guzel iste hemen yap 1 tane daha ara vermeden2 yasini bekle o zaman aralikta 2yi doldurdu benim oglum o yuzden istiyorum 2.bebegi
Kızzz en büyükleri benim diye seviniyodum sen nerden çıktınGunaydin kizlar,
dun esimle yemege ciktik ayyy cook yedim hadi sunu yiyelim hadi bunuda diyince cokk kaçırdım..tarti mumkun değil gulmez bana spor yapayim bugun fazladan..
ikinci cocuk dusunen anneler fazla gec kalmayin hemen dogurum derin..benim yas 35 uc yaşına yaklasan bi prensesim var..dusunmuyorum cocuk..ama genc olsaydim kesin bir tane daha isterdim...aslinda
Benim yaşımda doguran cok kisi var ama onların cogu ara vermislerdir.ben daha birini tam büyütup nefes almadan ikinciyi düşünmüyorum ama rabbim nasip ederse de kesin doğururum....
Domili sana bayildim gencecik annesin ve maşallah delikanli olmuslar ogluslarin ne guzel yaaaa.genc annenin avantajlari
Bu arada çok teşekkür ederim Can'ım haklısın genç anne olmanın avantajı çok 17 yıllık bi evliliğim var elhamdulillah çok şükür iyi gidiyo niye erken evlendim diye hiç bi pişmanlığım olmadı Allah herkesin yuvasını sağlam huzurlu ve güzel eylesin inşallah küçük Bebek annelerine benden abla tavsiyesi bu günlerin değerini iyi bilin dolu dolu geçirin çoçuklar büyüdüğü Zaman keşkeleriniz mümkün olduğunca az olsun ben küçük anne olduğumdan istediğim gibi ilgilenemedim yavrucuklarımlaGunaydin kizlar,
dun esimle yemege ciktik ayyy cook yedim hadi sunu yiyelim hadi bunuda diyince cokk kaçırdım..tarti mumkun değil gulmez bana spor yapayim bugun fazladan..
ikinci cocuk dusunen anneler fazla gec kalmayin hemen dogurum derin..benim yas 35 uc yaşına yaklasan bi prensesim var..dusunmuyorum cocuk..ama genc olsaydim kesin bir tane daha isterdim...aslinda
Benim yaşımda doguran cok kisi var ama onların cogu ara vermislerdir.ben daha birini tam büyütup nefes almadan ikinciyi düşünmüyorum ama rabbim nasip ederse de kesin doğururum....
Domili sana bayildim gencecik annesin ve maşallah delikanli olmuslar ogluslarin ne guzel yaaaa.genc annenin avantajlari
benim eltim 35 yasinda 4 çocuğu var 2 cocuk neki cnmGunaydin kizlar,
kısmet diyelimbenim eltim 35 yasinda 4 çocuğu var 2 cocuk neki cnm
çok haklısın keşke dememek lazım ... Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. yaaaa senden büyüklerde varmış buradaBu arada çok teşekkür ederim Can'ım haklısın genç anne olmanın avantajı çok 17 yıllık bi evliliğim var elhamdulillah çok şükür iyi gidiyo niye erken evlendim diye hiç bi pişmanlığım olmadı Allah herkesin yuvasını sağlam huzurlu ve güzel eylesin inşallah küçük Bebek annelerine benden abla tavsiyesi bu günlerin değerini iyi bilin dolu dolu geçirin çoçuklar büyüdüğü Zaman keşkeleriniz mümkün olduğunca az olsun ben küçük anne olduğumdan istediğim gibi ilgilenemedim yavrucuklarımla
Bende yapicam onu dün gördüm bi topikce işe işe yarıyormuş baya :))1 saat sporumu yaptim birazdan biseyler atistiracam aksama salata degilde yogurt limon soda kurunu yapacam yaglar erisin diyeeee...
Cok gecmiş olsun. Inşi tez zamanda atlatır yavrucagınOhh kizlar ne guzel yapiyosun..
Ben oruc tutuyorum inanin bugun o kadar yorgunum ki hic bisey yapmak istemiyorumoglumda hasta gece ateslendi.. arada bi atesi gelip gidiyor.. doktora goturdum grip dedi.. gece dogru duzgun uyumadi ben uyumadim tabi.. az once biraz uyim dedim uyandi... anlicaniz halim müzdarip aksam olsada su icssem yemek yesem ..
Normalde pazar gunu adet olmam lazim..
Dogum kontrol hapinida duzenli bir sekilde aliyorum.. . Insallah supriz bisey olmaz..
Arada bi boyle karnimda biseyler oynuyor ? . Sanirim gaz bilmiyorum..
Boyle iste kizlar .. ben bitik bi haldeyim ..
Insallah canimCok gecmiş olsun. Inşi tez zamanda atlatır yavrucagın
Benimkide karisik oruc tutuyorum ya cumartesi gunu aksama dogru tartilicam o zaman eksileri gorurum insallah..kızlar ,
bende artı çıkıyorum ya ptesi günü brokoli yogurt yeidm
salı günü ton balıklı salata buradan çıkmadan yedim 6 gibi amaa artı çıkıyorum
kafam karıştı hiçbi biişiy yememek lazım ya aç yatmak laızm direk s
ama ben bunları yediigde tok oluyorum gece uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?