Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aksam yemegi benimde dun kacti bugun tartilmadim o yuzden ama bugun iyi başladım hafif bi kahvalti acik cay ictim oglene yogurt yiyicem aksamada allah kerim

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir.. ben oruc tuttugumdan mi nedir kabizlik cekiyorum normalde hem savah hem aksam cikardim .. bir gun cikiyosam bir gun cikmiyorum canim skiliyo boyle .. zaten sporda yapamiyorum moralim sifir yani

Kızzz en büyükleri benim diye seviniyodum sen nerden çıktın

Bu arada çok teşekkür ederim Can'ım haklısın genç anne olmanın avantajı çok 17 yıllık bi evliliğim var elhamdulillah çok şükür iyi gidiyo niye erken evlendim diye hiç bi pişmanlığım olmadı Allah herkesin yuvasını sağlam huzurlu ve güzel eylesin inşallah küçük Bebek annelerine benden abla tavsiyesi bu günlerin değerini iyi bilin dolu dolu geçirin çoçuklar büyüdüğü Zaman keşkeleriniz mümkün olduğunca az olsun ben küçük anne olduğumdan istediğim gibi ilgilenemedim yavrucuklarımla

benim eltim 35 yasinda 4 çocuğu var 2 cocuk neki cnm

çok haklısın keşke dememek lazım ... Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. yaaaa senden büyüklerde varmış burada )))

merhaba herkese

sabah ,
klasik kahvaltı

öğle
büyük bir kase karalahana , turp , havuç , marul ve domatesten oluşan bir salata yedim gayette tok tuttu...

şimdi şöyle yapmaya başladım bu aralar ben spordan önce hafif bişeyler yiyiorum spor sonrası saat 15,30 gibi ana yemeğimi yiyorum.. akşam eşimde gelince onunla sadece salata yiyorum ve günü kapatıyorum dün hariç diğer günler öyle yaptım...

1 saat spor yapacam birazdan bol su ve yeşil çay içerim ...

bu hafta tartıdan ümitim yok yarışmamızda yalan olduuuu gibi kızlarrrrrr

havlar düzelirse akşamlarıda bir

herkeze selam..
ben dün cıss yiycem demiştim ya akşam cesaret edemedim 4te yemeğe, saat 2de yedim(kıymalı mantı bi tabak)

bidahada bişey yemedim.akşam çocuklara kurabiye yaptım 9da ondan bitane attım ağzıma..yatarkende yoğurt pulbiber kürünü yedim,sabah yinede dünden 100gr artıda çıktım iyimi(54.1dim 54.2 çıktım bugün),o mantı mahfetti beni,ama bugün cıss yok normal yemeğimi yiycem birazdan,son 2gün hadi bakalım,kendi haftalık tartıyı baz aldığım günüm cuma normalde

onuda kendimde not ediyorum hep.geçen cuma 54.3 çıkmıştım bakalım yarın nolucak..ve buranın tartı gününede 2gün kaldı geçen cumartesi 54.0dım cumartesiye 53ü ucundanda olsa görmek istiyorum..
bu arada harnup pekmezine başladım bugün tekrardan.baya iştah kapatıyodu zayıflama adına ilk adım bu iştah :))

1 saat sporumu yaptim birazdan biseyler atistiracam aksama salata degilde yogurt limon soda kurunu yapacam yaglar erisin diyeeee...

Ohh kizlar ne guzel yapiyosun..
Ben oruc tutuyorum inanin bugun o kadar yorgunum ki hic bisey yapmak istemiyorum oglumda hasta gece ateslendi.. arada bi atesi gelip gidiyor.. doktora goturdum grip dedi.. gece dogru duzgun uyumadi ben uyumadim tabi.. az once biraz uyim dedim uyandi... anlicaniz halim müzdarip aksam olsada su icssem yemek yesem ..
Normalde pazar gunu adet olmam lazim..
Dogum kontrol hapinida duzenli bir sekilde aliyorum.. . Insallah supriz bisey olmaz..
Arada bi boyle karnimda biseyler oynuyor ? . Sanirim gaz bilmiyorum..
Boyle iste kizlar .. ben bitik bi haldeyim ..

1 saat sporumu yaptim birazdan biseyler atistiracam aksama salata degilde yogurt limon soda kurunu yapacam yaglar erisin diyeeee...
Bende yapicam onu dün gördüm bi topikce işe işe yarıyormuş baya :))

Cok gecmiş olsun. Inşi tez zamanda atlatır yavrucagın

kızlar ,
bende artı çıkıyorum ya ptesi günü brokoli yogurt yeidm
salı günü ton balıklı salata buradan çıkmadan yedim 6 gibi amaa artı çıkıyorum
kafam karıştı hiçbi biişiy yememek lazım ya aç yatmak laızm direk s
ama ben bunları yediigde tok oluyorum gece uyurken

Benimkide karisik oruc tutuyorum ya cumartesi gunu aksama dogru tartilicam o zaman eksileri gorurum insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…