Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Seni yiyemem cok tatlısınnn bünyeme ters :d evde bulgur pilavı var .. Sehrıyelı tavuk corbaso bide kremalo domates corbası bilemedim ki krema şehriye :/

hahaha :-D
o piti piti yap ikisinden birini sec :-D
ayyyy antepisch, antep kisiri biliyonmu sen, bol isotlu canim cekti ha.

bulgurdan 3-4 kasik ye bisi olmaz. hem bulgur pilavi, pirince nazaran daha iyi ;-)
Ben kacar kizlar, kim demis hasta olunca evde yatilir diye huh. gezmeye gidoorum ben :-D

Son düzenleme:

Oyuy smoo yaaa bilmezmiyimmm haha cok seviym sni ya git gez

Ögleden önce yemissin, no problem, bence yan tarafi oku simdi :) Simdiden sonra dikkat etttttttttttttt

fena motive oldum saolun

Yavrum bu ne yaaaa.. çok zormuş.. nasıl yaptın sen bunu, tebrik ederim yürekten..

Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 fincan yeşil çay içtim. Öğlen 3 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Mutluyum, huzurluyum ve kelebekler gibi hafifim

Yavrum bu ne yaaaa.. çok zormuş.. nasıl yaptın sen bunu, tebrik ederim yürekten..

Evet zordu .. 1 hafta yaptım 5 kilo verdim ama sonra geri aldım haha dilkat etmedim galiba :| ha bu arada nişey daha sorcam dışarı cıkmadıgıö zamanlarr evde yerimde koşuyorum sizce faydalı olurmı ? Bacaklarımı kaldırıyom sonra göğüsüme kdr mekik cekiyorum eskı taekwando haraketlermı yapiyorum vedans ediyorum foklörede gittim. Horom halay ceıyorum

Hele benim güzel kızlarımın yediklerine bak aferin hepimize valla hakkediyoruz.Azıcık pürüz olur kimse dert etmesin.

Öğle yemeği faslı bitti girip yazayım istedim.

1 kutu uskumru balığı konservesini açıp suda yağını akıttım yarısını 6 zeytin eşliğinde yedim kalanını akşam için buzdolabına koydum.

Dışarıda bir giysi beğendiysem önce bedenime uygun olanını deniyor sonrada 36 bedenini alıyorum yakacağım bu yaz ortalığı ahahahahaha

Dieti yarıda bırakan ezikler düşünsün.Hepinize de verdim...

Semoş koftiden hastasın gibi geldi ..Kız hasta adamın gezmede ne işi var..Gezentesin azcık he mi? Akşama iştima bakalım hastayım bahanesi ile neleri götürdün

Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 fincan yeşil çay içtim. Öğlen 3 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Mutluyum, huzurluyum ve kelebekler gibi hafifim
ohh ohhh ne güselll afiyet olsun canım bu haftanın sonucunu çok merak ediyorum çok iddialı herkes oleyy

canım kendi başına bi süre sonra sıkılmıyomusun ben leslie yapıyorum youtube videoları var açıp onların yaptığının aynısını sende yap aşırı terletiyor.

üfff sizin yüzünüzden iş yapamıyorum yaaaa. biri beni bilgisayarın başından kaldırsııııınnnnn temizlik yapmam lazım

Leslie yaptim ama 45 dakka ayni haraketi yapiyodu sanrm yanlisimi actim yada bilmiyorum ki yaparim iyi geliyomi

Genclik enerjisi bu herhalde.. :) tabiki hareket etmek guzel ama yaptiklarini ortalama 30 dk., tempolu ve duzenli yapman gerek.. Mesela "aklima geldi bacak salliim" gibi bi ise yaramaz bence..

afiyet olsun cicim kaç bedensin ayıptır sorması

Poyrazcan bu lahana pek gaz yapar....Litfen düğün dernek gibi bilumum kaynana,görümce kör kepçe,kem gözlü eş dost ile yanyana muhabbet etmeye 2 gün kala dieti bırakalım

Leslie yaptim ama 45 dakka ayni haraketi yapiyodu sanrm yanlisimi actim yada bilmiyorum ki yaparim iyi geliyomi

canım aynı hareketleri yapıyor evet ama hepside çok faydalı ben kilo az veriyorum ama vücudum çok sıkılaştı özellikle kol hareketleri mahvediyo beni ama kollarım bayağı toparlandı ve bacaklarım inceldi... ama tabi zevk meselesi canım sen kendim yapabviliyorum ben hareket diyosan sıkıntı yok ben kendi başıma en fazla 15 dk hoplayıp zıplayabiliyorum.

Sağol tatlım

O kupa ya gelecek, ya gelecek

Bende basliyorum ozaman

Poyrazcan bu lahana pek gaz yapar....Litfen düğün dernek gibi bilumum kaynana,görümce kör kepçe,kem gözlü eş dost ile yanyana muhabbet etmeye 2 gün kala dieti bırakalım

Alemsin valla Valentinnn Şimdilik bana bişey yapmadı ama dikkat etmekte fayda var, osuruklu gelin derler sonra

afiyet olsun cicim kaç bedensin ayıptır sorması

Değişiyor :) Kalıbına göre.H&M'den alıyorsam pantolon hariç herşeyi 36 alırım,türk markalarında 36 İspanyol markalarında pantolon sizeım 40 dır bazen Zara'nın 42 si bile olmaz gerçi..Anlayacağım şekerim ben köşeyi dönerken en son p.opomu görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…