Seni yiyemem cok tatlısınnn bünyeme ters :d evde bulgur pilavı var .. Sehrıyelı tavuk corbaso bide kremalo domates corbası bilemedim ki krema şehriye :/
o piti piti yap ikisinden birini sec :-D
ayyyy antepisch, antep kisiri biliyonmu sen, bol isotlucanim cekti ha.
bulgurdan 3-4 kasik ye bisi olmaz. hem bulgur pilavi, pirince nazaran daha iyi ;-)
Ben kacar kizlar, kim demis hasta olunca evde yatilir diye huh. gezmeye gidoorum ben :-D
Sagol eti cangam :-D diyetten guzel bunyem zayif dustu herhal
yaaa, ben çok sewiom ama cangayı...güzel bak o güzel bünyene..
kuzuuumm, bendemi hasta olsam, yatsam evde.. iştahım kesilse.. canım bişee istemese..
bi çorba verenim olmasa.. heee dimi.. zayıflarım ne güzel...
hoşgeldin canım.düzenli paylaşım yaptığın sürece aramızdasın demektir
vurun gsyk ya vurun.... şaka şaka canım akşamı çok hafif geçir hiç bişeycik olmaz ama akşamda iyi yersen yarın bir 200 gr daha eklenebilir kilona
Ögleden önce yemissin, no problem, benceyan tarafi oku simdi :) Simdiden sonra dikkat etttttttttttttt
Kızlar benim lahana diyetim şuydu .. :
6 taze soğan
2 konserve domates veya onun kadar domates ben 3 tane dogruyodum galiba..
1 beyaz lahana tam
2 büyük yeşil paprika
1 deste maydanoz
1 deste kereviz yaprağı
2 paket sogan corbası ..
Bunları haşlıyoruz ve
1.Gün : corba ve meyve bütün gün
2. Gün : corba ve sebze bütün gün ve akşamına haşlanmış patates yanına margarin yiyebilirsinz ( sebzelerde kırmızı fasulye mısır haric )
3. Gün : corba meyve sebze birlikte
4. Gün : 3 tane muz ve süt . Ben her muzun yanına bi bardak süt ictim .. Ve cok sı icilyo o gün .
5. Gün : et ve domates günü . Domates yerine kırmızı paprikada yiyebilirsinz 6 tane domates yada pap. Şart ve bol su corbayı unutmuyruz hergün bolca içiyoruz :)
6.gün : corba ve istegnz kadar et ( fazlada abartmadan) ve bol bol yeşil sebze :) ( ellerım koptu yaza yaza le)
7 . Gün : corba kepekli pilav vee bol bol sebze :)
Meyve suyuda icebilirsiniz ogun
Yavrum bu ne yaaaa.. çok zormuş.. nasıl yaptın sen bunu, tebrik ederim yürekten..
ohh ohhh ne güselllKızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 fincan yeşil çay içtim. Öğlen 3 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Mutluyum, huzurluyum ve kelebekler gibi hafifim
Evet zordu .. 1 hafta yaptım 5 kilo verdim ama sonra geri aldım hahadilkat etmedim galiba :| ha bu arada nişey daha sorcam dışarı cıkmadıgıö zamanlarr evde yerimde koşuyorum sizce faydalı olurmı ? Bacaklarımı kaldırıyom sonra göğüsüme kdr mekik cekiyorum eskı taekwando haraketlermı yapiyorum vedans ediyorum foklörede gittim. Horom halay ceıyorum
ohh ohhh ne güselllafiyet olsun canım bu haftanın sonucunu çok merak ediyorum çok iddialı herkes oleyy
canım kendi başına bi süre sonra sıkılmıyomusun ben leslie yapıyorum youtube videoları var açıp onların yaptığının aynısını sende yap aşırı terletiyor.
Evet zordu .. 1 hafta yaptım 5 kilo verdim ama sonra geri aldım hahadilkat etmedim galiba :| ha bu arada nişey daha sorcam dışarı cıkmadıgıö zamanlarr evde yerimde koşuyorum sizce faydalı olurmı ? Bacaklarımı kaldırıyom sonra göğüsüme kdr mekik cekiyorum eskı taekwando haraketlermı yapiyorum vedans ediyorum foklörede gittim. Horom halay ceıyorum
afiyet olsun cicim kaç bedensin ayıptır sormasıHele benim güzel kızlarımın yediklerine bak aferin hepimize valla hakkediyoruz.Azıcık pürüz olur kimse dert etmesin.
Öğle yemeği faslı bitti girip yazayım istedim.
1 kutu uskumru balığı konservesini açıp suda yağını akıttım yarısını 6 zeytin eşliğinde yedim kalanını akşam için buzdolabına koydum.
Dışarıda bir giysi beğendiysem önce bedenime uygun olanını deniyor sonrada 36 bedenini alıyorumyakacağım bu yaz ortalığı ahahahahaha
Dieti yarıda bırakan ezikler düşünsün.Hepinize deverdim...
Semoş koftiden hastasın gibi geldi ..Kız hasta adamın gezmede ne işi var..Gezentesin azcık he mi? Akşama iştima bakalım hastayım bahanesi ile neleri götürdün
Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 fincan yeşil çay içtim. Öğlen 3 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Mutluyum, huzurluyum ve kelebekler gibi hafifim
Leslie yaptim ama 45 dakka ayni haraketi yapiyodu sanrm yanlisimi actim yada bilmiyorum ki yaparim iyi geliyomi
Genclik enerjisi bu herhalde.. :) tabiki hareket etmek guzel ama yaptiklarini ortalama 30 dk., tempolu ve duzenli yapman gerek.. Mesela "aklima geldi bacak salliim" gibi bi ise yaramaz bence..
ohh ohhh ne güselllafiyet olsun canım bu haftanın sonucunu çok merak ediyorum çok iddialı herkes oleyy
canım kendi başına bi süre sonra sıkılmıyomusun ben leslie yapıyorum youtube videoları var açıp onların yaptığının aynısını sende yap aşırı terletiyor.
canım aynı hareketleri yapıyor evet ama hepside çok faydalı ben kilo az veriyorum ama vücudum çok sıkılaştı özellikle kol hareketleri mahvediyo beni ama kollarım bayağı toparlandı ve bacaklarım inceldi... ama tabi zevk meselesi canım sen kendim yapabviliyorum ben hareket diyosan sıkıntı yok ben kendi başıma en fazla 15 dk hoplayıp zıplayabiliyorum.
Poyrazcan bu lahana pek gaz yapar....Litfen düğün dernek gibi bilumum kaynana,görümce kör kepçe,kem gözlü eş dost ile yanyana muhabbet etmeye 2 gün kala dieti bırakalım
afiyet olsun cicim kaç bedensin ayıptır sorması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?