Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Arkadaslar bugun oglen sadece yogurt birazdan da biraz izgara etle salata yiyicem kilo kaybimi yarın sabah yazarım bugun tartilmadim

Iyi aksamlar hanimlar cok sukur bugunde iftarimi yaptim .. Rabbim karni doymayan herkesin karnini doyursun insallah.. hic kimseyi susuz koymasin cok zor cok..
Aksam yemegi;
Firin patatesli tavuk budu 1 kucuk tabakta
Biraz bulgur pilavi
2 kepce mercimek corbasi... cok sukur her halimize bin sukur bizden beterleride var hanimlar.. herseyimizin kiymetini bilelim ... bizler varlik icinde yasiyoruz gercekten..

Daima şükür. Allahım herkese azdırmıcak kadar ihtiyac duydugu kadar versin inş.

Allah kabul etsin orucunu inş.

kızar dün akşam bana bi kriz geldi ay allahımbir daha gitmedi baya götürdümbişiyler ama
o krizden bugün akşam 5te banada geldi akşam 5te yedim ama ne yemekti o ya bi öküzü bitirdim sanki hep ağır hep yağlı kb li cıss yemeklerdi,ardından kriz geçmek bilmedi.abur cubura dadandım ne varsa bitirdim peeehhh.evde cıs namına bişey bırakmadım ama benim mide zafiyet geçiriyo şuan çok pişmanım ama yaa.moral kalmadı.bidaha krize girmekmi aman uzak olsun öfff...
pucca sen hep 17 den sonra yemeyrek mi verdin kilolları
yok cnm ya en büyük etken ve uyguladığım etkili yöntem buydu ama ben hiçbişeyden kısmadım azalttım sadece dikkat ettim ve burda grup arkadaşlarımla birlikte motive oldum 2011 yılının 11.ci ayıydı kkya üye oldum 2.ciyi doğuralı 4 ay olmuştu ozaman 79.8le başlamıştım ve bütün kilolarımıda vermiştim 1 sene dolmadan.buranın çok etkisi oldu.ve nettende araştıra araştıra ne zararlı ne faydalı herşeyi öğrenip kendimin diyetisyeni olmuştum adeta.denemediğim kür denemediğim şifalı ot çay kalmadı kimisinden fayda gördüm kimisinden görmedim ama dediğim gibi en etkili yöntem akşam erken yememdi :)

bu arada cnm ismim tuğba,pucca'yada alışamadım gitti,değiştirdim nickimi,eski nickim triendy21'di bilmem hatırlarmısın ben seni hatırlıyorum

geçmiş olsun ALLAH şifasını versin kuzucuğun.kıyamam yaa

Saol canim Allah razi olsun hepinizden.. oglum yine ateslendi ates dusurucu verdim simdide kendine oynuyor bu saat olmus.. disleri geliyor kesin salyalari oyle akiyor ki öffff sanirsin cesmeyi acmislar .. boyle idare edecez bir kac gun baska care yok .. bnde bugunlerde yorgunum orucun etkisi olsa gerek... bide 2 gundur aksamlari cerez yiyorum kizlar banada krizler gelip gidiyorr.... bu aralar herkesin krizi gelmis galiba.. pazar gunu normalde adet olmam lazim ... hayirlisi bakalim .. 2 gundurde sırtım agriyor kizlar anlamadim.. bir kac gundur spor yapmiyorum ya ondan mi acaba neyse cok yazdim grsrz

diştendir canım ateşide.çabuk atlatır umarım..

spora ara verilince ağrılar olabiliyo normaldir bence :)

benim oğlumda bu sabah farkettim su çiçeği çıkarmış karnında sırtında bikaçtane var.umarım fazla ilerlemeden hafif atlatır.ateşi halsizliği falan yok umarımda olmaz.sınıfında su çiçeği çıkaranlar varmış dra gitmişler falan ama sanırım arkadaşlarından bulaştı başka ihtimal yok çünkü.neyse kız kardeşinede bulaşmasından korkuyorum pek temas ettirmemeye çalışıyorum umarım faydalı olur..

Insallah sende bir an once atlatirsin fazla ilerlemeden hastaligin hepsi cok zor heleki cocuklarda ..
Galiba spora ara verdim ya ondandir haklisin.. oruc tutunca insanda guc kalmiyor ki. Şöyle bir karar verdim 1 ay boyunca oruc tutacagim .. ve bu bir ayda simdiki kilomu koruyacagim ve oruc bittiginde tekrar spor ile deatekleyerek kalan kilolarimi verecem hem boylece vucudumu şaşırmış olurum.. boyle dusunuyorum insallah ise yarar .. bu esnada kilo verirsem ne mutlu bana

su cicegi salginimi var yanaktan baslarmi ya oglumun yanaginda var gibi 3 tane vucudunda bisey yok ama butun gece ayaktaydim bende kustu agladi mahvolduk

Merhaba kizlar ,

kuzulari hasta olan annelere coooook gecmis olsun.Rabbim sifa versin inşallah ..onlar hasta olunca anne baba iptal oluyor..benim kizim hasta olunca esimle ben evde ruh gibi oluyoruz...

burada hava coook guzel biraz disari cikacagiz kizimla bir saat yurur geliriz..

sabah
klasik kahvalti yaptim...

ogle
yogurr limon soda kürü yapacam

aksam
salata ve haslama et

bu gun eve gelincede 45 dakika spor yaparim ..bol su

su cicegi salginimi var yanaktan baslarmi ya oglumun yanaginda var gibi 3 tane vucudunda bisey yok ama butun gece ayaktaydim bende kustu agladi mahvolduk
cnm dün bana elinde bişey çıkmış acıyo diye geldi tam bilek kısmında içi su dolu kabarcık vardı ufacık bişey.oğlum biyere çarpmışsındır falan dedim ama sonra şüphelendim sırtına karnına baktım 2 arkada 2 ön tarafta vardı .akşam halsizleşti uyumak istedi hemen.sabah bi kalktık anne kaşınıyo sırtım dedi.bi açtım dolmuş su çiçekleriyle karnında sırtında oy ALLAHım dua edermisiniz kızlar çok kötüyüm ben yaa.bişey olmaz dimi geçer,bugün dra çıkarıcam okula götüremem imkansız.karnesini ben alıcam sanırım.moral falan kalmadı bende

Merhaba kizlar ,

kuzulari hasta olan annelere coooook gecmis olsun.Rabbim sifa versin inşallah ..onlar hasta olunca anne baba iptal oluyor..benim kizim hasta olunca esimle ben evde ruh gibi oluyoruz...
amin cnm sağolasın,inan aynen onlar hasta olunca herşey boş geliyo,çok kötüyüm bende.inşallah atlatırız.oğlumda çok üzülüyo.kardeşinden uzak dur emi oğlum onada geçmesin diyorum.anne inşallah çabuk geçer çok büyümezler.iyi olurum diyo.kızkardeşinden ayrı durmakmı bu imkansız okadar bağlılarki birbirlerine.ama yinede yanındayken dokunmamaya çalışıyo şimdi ikiside uzandı yanyana tablet telefon oynuyolar.umarım kızada geçmez.çünkü kızın hastalığı hiç çekilmiyo çok fazla hayatımız felç oluyo ozaman.

Ayy cok gecmis olsun canim tekrardan insallah bir an onceatlatir.. Allahim sifaversin bir an once kuzulara..

Coook gecmis olsun canim kasinti inlemek icin ve genelde su cicegi olan cocugu bizde ilik su ile yukarlar hem kasintiya iyi geliyor hemde atesi olursa dusmesini sagliyor diye..yok kotu dusunme bagisiklik sistemi gucleniyor iste....kiz kardesi olayina gelince bunyeden bunyeye degisiyor kulucka suresi 21 gun diye biliyorum ama birak cikarsin kucuk yasta cikarmak ve atlatmak daha iyi.

Ben universite yari yil tatilinde eve gelmistim kizil kizamik gecirmistim cook zor gecti halbuki ablam kucukken gecirmisti daha cabuk atlatmisti...biliyorum pimpirikli bi anne olarak cocuk hastaysa anne ne hisseder bilirim..kalbini ferah tut buyuyotlar annesi bolbol uzansin dinlensin..nette arastir neler yemelu neler icmeli ...

Kac yasinda oglun ??? Okula krese gidiyorsa kapmis olabilir...

Daha çok kış mevsiminde görülürmüş..

Suçiçeği Olan Çocuk Nasıl Beslenmeli?

• Suçiçeği hastalığında bol bol sıvı tüketilmeli ve çorba ağırlıklı beslenilmelidir.
  • Acı gıdalardan, baharatlı yiyeceklerden ve karbonatlı içeceklerden uzak durulmalıdır.
  • Ağrısı olan çocukların iştahsızlık çekmesi normaldi. Bu nedenle ağrı kesici ilaç etkisini gösterdikten sonra çocuklar rahatça beslenmelidir.
  • Sebze ve meyve ağırlık beslenmeli.
  • Vitamin ve mineral eksikliği olmamasına dikkat edilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…