2 yasinda oglum evdeyiz ama aile apartmani okula giden cocuk cok var binadaKac yasinda oglun ??? Okula krese gidiyorsa kapmis olabilir...
endişelenme canım sık sık vucuduna sırtına karnına bak ...bazen yedikleri bişeyde dokunuyor benim kızım ceviz yiyince hemen küçük küçük bişeyler çıkıyor sonra geçiyor..2 yasinda oglum evdeyiz ama aile apartmani okula giden cocuk cok var binada
Coook gecmis olsun canim kasinti inlemek icin ve genelde su cicegi olan cocugu bizde ilik su ile yukarlar hem kasintiya iyi geliyor hemde atesi olursa dusmesini sagliyor diye..yok kotu dusunme bagisiklik sistemi gucleniyor iste....kiz kardesi olayina gelince bunyeden bunyeye degisiyor kulucka suresi 21 gun diye biliyorum ama birak cikarsin kucuk yasta cikarmak ve atlatmak daha iyi.
Ben universite yari yil tatilinde eve gelmistim kizil kizamik gecirmistim cook zor gecti halbuki ablam kucukken gecirmisti daha cabuk atlatmisti...biliyorum pimpirikli bi anne olarak cocuk hastaysa anne ne hisseder bilirim..kalbini ferah tut buyuyotlar annesi bolbol uzansin dinlensin..nette arastir neler yemelu neler icmeli ...
Daha çok kış mevsiminde görülürmüş..
Suçiçeği Olan Çocuk Nasıl Beslenmeli?
- Suçiçeği hastalığında bol bol sıvı tüketilmeli ve çorba ağırlıklı beslenilmelidir.
- Acı gıdalardan, baharatlı yiyeceklerden ve karbonatlı içeceklerden uzak durulmalıdır.
- Ağrısı olan çocukların iştahsızlık çekmesi normaldi. Bu nedenle ağrı kesici ilaç etkisini gösterdikten sonra çocuklar rahatça beslenmelidir.
- Sebze ve meyve ağırlık beslenmeli.
- Vitamin ve mineral eksikliği olmamasına dikkat edilmelidir.
Zaten pimpirikli anne olarak derken ben kendimi kast ettim.pimpirikli anne oldugum icin seni daha iyi anliyorum diyorum...evet çocuklar daha çabuk atlatıyormuş,bizde durum daha kötü olabiliyo,
bu arada hiçte pimpirikli bi yapım yoktur.kolay kolayda hasta olunca hastaneye gitmem kendim,çocuklarımdada ufacık bi nezlede gripte evimde yapabilicem doğal yöntemlerle iyi ederim.çünkü sakınılan göze çöp batar misali çocuklarımı pek gözümden sakınmadım herkezde şaşıyo ve tebrik ediyo beni,bu iyi bişey bence.aman aman büyüten annelerede kızıyorum açıkçası çocuk bu düşerde hastada olur bu kadar üstlerine düşülmemesi gerekiyo.çocuklar güçlü varlıklar çünkü :)
sağol cnm evet ne var ne yok hepsini araştırmıştım sabah,dikkat ediyorum şimdi herşey yolunda giderse atlatıcaz inşallah :)
Tmm canim oyle yaparim.. bende senin gibi 3 gundur ihmal etmis durumundayimm malesefGünaydın kızlar ,
Sınava giricem sabahın korunde kalktim o yüzden ben bu hafta son 3 gün biraz motivasyonunu kaybettim o yüzden ,3 gün biraz yemeli geçti tsrtilmiycam ki moralim bozulmasın ,7 leri gorme ihtimalim yüksek o yüzden beni sabit yazarsanız sevinirim
Slm kizlarsınıfçı ile ebru kayboldu
cnm sadece 5ten sonra yemeyerekmi verdin yoksa spor ve kür falan uyguluyomusunilk benden olsun kilo bildirimi :)) bu hafta gecen haftadan iyi -700 gram :)
BAŞLANGIÇ: 69.00
GEÇEN HAFTA: 58.80
BU HAFTA: 58.10
GİDEN-GELEN: -700
TOPLAM GİDEN : 10.90
HEDEF: 57-58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?