Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

2 yasinda oglum evdeyiz ama aile apartmani okula giden cocuk cok var binada
endişelenme canım sık sık vucuduna sırtına karnına bak ...bazen yedikleri bişeyde dokunuyor benim kızım ceviz yiyince hemen küçük küçük bişeyler çıkıyor sonra geçiyor..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUYURU!!!!!!!!!!

HANIMLAR 23.01.2016 GUNU HERKES KILO BILDIRIMINI BANA OZEL MESAJ ILE ATACAK

“JTAIME020626”

24.01.2016 SABAH 9H00’A KADAR BILDIRIMLERINIZI YAPMANIZI RICA EDIYORUM

PAZAR GUNU SABAH 9H00’A KADAR BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDE BULUNMAYACAKTIR

VE LISTEDEN KOMPLE SILINECEKTIR..

HERKESIN BILGISINE GORENLER GORMEYENLERE BILDIRSIN

evet çocuklar daha çabuk atlatıyormuş,bizde durum daha kötü olabiliyo,
bu arada hiçte pimpirikli bi yapım yoktur.kolay kolayda hasta olunca hastaneye gitmem kendim,çocuklarımdada ufacık bi nezlede gripte evimde yapabilicem doğal yöntemlerle iyi ederim.çünkü sakınılan göze çöp batar misali çocuklarımı pek gözümden sakınmadım herkezde şaşıyo ve tebrik ediyo beni,bu iyi bişey bence.aman aman büyüten annelerede kızıyorum açıkçası çocuk bu düşerde hastada olur bu kadar üstlerine düşülmemesi gerekiyo.çocuklar güçlü varlıklar çünkü :)

sağol cnm evet ne var ne yok hepsini araştırmıştım sabah,dikkat ediyorum şimdi herşey yolunda giderse atlatıcaz inşallah :)

herkeze iyi akşamlar,,az önce hepbirlikte banyo yaptık oğlan kız ve ben :)
akşamüstü dr'a gittik,evet su çiçeğine benziyo dedi ve kaşıntı geçiricek şurup verdi.şurubu içince kaşıntı devam ederse verdiğim losyondan sür dedi,ve ateşini kontrol edip dur,yükseldiğindede ateş düşürücü şurubu ver dedi,eve geldik kaşıntı şurupunu içirdim çocuk aklı işte anne krem sürmene gerek yok kaşıntım geçti hemen dedi :)
halsizlik az var,uzanmak istiyo hep.bende rahat ettirmek için elimden geleni yapıyorum.banyosunuda yaptı şimdi uzanıyo tablet oynuyo :) yatarken bidaha şurubunu içirsem yarına umarım halsizliğide kalmaz gibi geliyo..iştahıda gerçekten kesildi akşam yemek çok az yiyebildi,ama şimdi benden kek yapmamı istedi,yapcak bişey yok mutfak yolu göründü bana..

ben yarından ümidi kestim valla.dünki krizden sonra bugün tartı manyaklaştı 1 kilo artıda çıktım yaa çok normal tabi ama benim sinirimi bozdu..bugünde iyi beslendiğim söylenemez ama akşam 5te yemeğimi yedim.yarın geçen haftaya göre artıda çıkıcam ama napalım,sağlık olsun.evde çocuklar hasta olunca insanında bişey canı istemiyo amaan modunda oluyo malum.neyse haftaya daha iyi olucak herşey inşallah.

Kizlar ben 3 gundur cok fena kafayi yedim sekerim mi dusuyo nedir .. cok yiyorum ve az once kalktim mozaik pasta yaptim birazdan yiyecem.. canim seker istiyorum.. galiba adetten dolayi her adet dinemimde olmaz bazen olur . Offf suan bile sanki aş eriyorum gercekten.. tarti artilarda... malesef ben orucu bitirene kadar kilom sabit kalsin istiyorum insallah basaririm...

Zaten pimpirikli anne olarak derken ben kendimi kast ettim.pimpirikli anne oldugum icin seni daha iyi anliyorum diyorum...

ben o anlattigin annelerdenim aman aman diyenlerden..elimde degil bu konuda rahat olamiyorum

Günaydın kızlar ,
Sınava giricem sabahın korunde kalktim o yüzden ben bu hafta son 3 gün biraz motivasyonunu kaybettim o yüzden ,3 gün biraz yemeli geçti tsrtilmiycam ki moralim bozulmasın ,7 leri gorme ihtimalim yüksek o yüzden beni sabit yazarsanız sevinirim

Tmm canim oyle yaparim.. bende senin gibi 3 gundur ihmal etmis durumundayimm malesef

sınıfçı ile ebru kayboldu
Slm kizlar
Kaybettim kendimi dogru
Dun oglumun karnesini aldik.
Karneleri dagittim.
Son dkya kadar okul isleri bitmedi.
Yorgunluk hat safhada.
Hastalik deseniz ne hastayim ne iyi.
Her tarafim agriyor. Buna sukur.
Sadece khla besleniyorum desem yalan olmaz. Yemek yapmaya takatim bile olmadi hele bu kosturmada.
Hasta olan kuzucuklara rabbim sifa versin ins.
Beni sabit yqzarsaniz sevinirim.
Dinleneyim sonra temizlik isleri var.
Ailemde kar kis nasil gelck bilmiyrm.
Rabbim bi kolaylik versin de ins sag salim gelsinler.
Sevgilerimle...

Gunaydin hanimlar durumlar nasil...
Ben moralim hic yok tarti 1 kilo fazla gisteriyor ben bu hafta orucluyum aksam gec vakitte yedigim icin.. hic olmuyor zaten 3 gundurde cok fena istahim acilmis.. yarin adet gunum ona bagliyorum... .. neyse bu hafta boyle gecti yarismada yalan oldu.. ben anladim ki oruc tutugum zaman kilo aliyorum... malesef .. neyse saglimiz yerinde olsunda kilolarimizi veririz insallah.. umarim hasta olan cocuklarimiz iyi olmuslardir ben oglum bugun iyi gibi ... yavas yavas duzeliyor ..

ilk benden olsun kilo bildirimi :)) bu hafta gecen haftadan iyi -700 gram :)

BAŞLANGIÇ: 69.00
GEÇEN HAFTA: 58.80
BU HAFTA: 58.10
GİDEN-GELEN: -700
TOPLAM GİDEN : 10.90
HEDEF: 57-58

Sınıfıci hg cnm
Geçmiş olsun inş kısa zamanda dinersin aramiza

Ben sınava gidip geldim kızlar çok yedim poca yedim, birde böyle beypazarı kurusu diyorlar tereyağlı tarcinli kraker yedim

Artık bugün bi yoğurt yada sütlü kahve içerim , iki hafta iyi gidiyorum sonra motivasyonunm bozuluyor

Bu kez birakmiycam ipleri ama

bu hafta herkes mod düşük bende öyle vazgecip çıkıyorum ben artık diyecektim ama sorun bende değilmiş herkes aynı
neyse ben aylık kilo ve ölçülerimi bi y ere kaydediyorum orası beni motive etti incelme ve tartıda eksilme var karınca hizinda olsa da şubat 2 de yüzmeye
başlıycam belki onun da faydasi olur

Bildirim yapmamis olan arkadaslar kilo bildirinizi unutmayin... 2 3 kisi bildirmis sadece .. butun arkadaslarima duyrulur... .. bekliyorum yarin saat 9h00 a kadar mesaj atabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…