Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ADA81

Başlangıç: 75,400
Geçen hafta: 75,100
Bu hafta :74,900
Giden - Gelen :-200
Toplam Giden :600
Hedef :60

msj yolladım burayada yazayım dedim ...

cnm sadece 5ten sonra yemeyerekmi verdin yoksa spor ve kür falan uyguluyomusun
Evet baslarda ip atlamistim ama daha atlamiyorum bi ara yine baslamistim biraktim. Onun haricinde yaparsam bi mekik cekiyorum baska bisey yapmiorum abur cubur asitli seyler tatli türü hamur isi yok. Ama tabi arada abartmadan yiyorum

off düne kadar bendede aşerme gibi kriz vardı dün gece 10da ağlayan pasta yaptım bi küçük parça attım ağzıma tuttum kendimi,sana tavsiye harnup pekmezi kullan tatlı isteğine birebir.bundan sonra her tatlı istediğinde cnm ondan 3 kaşık yiycem geçen gün bi ara denemiştim vallahi kriz gelen ben sanki dünya tatlı yemiş kadar oldum zararsız atlattım :)
Zaten pimpirikli anne olarak derken ben kendimi kast ettim.pimpirikli anne oldugum icin seni daha iyi anliyorum diyorum...

ben o anlattigin annelerdenim aman aman diyenlerden..elimde degil bu konuda rahat olamiyorum
herşeyi akışına bırak canım inan bana rahat olsanda olmasanda yazılanı yaşıyoruz.çocuklar dediğim gibi güçlüler hiçbişey olmaz onlara ALLAHın izniyle
ALLAH kavuştursun sağsağlim cnm :)
moral bozmak yok cnm sonuçta oruç tutuyosun ve geç yiyosun artı çıkman çok normal takma şimdi okadar ,,sadece dikkati elden bırakmada fazla artıyla bitirme ayı :)

ilk benden olsun kilo bildirimi :)) bu hafta gecen haftadan iyi -700 gram :)

BAŞLANGIÇ: 69.00
GEÇEN HAFTA: 58.80
BU HAFTA: 58.10
GİDEN-GELEN: -700
TOPLAM GİDEN : 10.90
HEDEF: 57-58
maşallah cnm çok iyi

Herkeze selam olsun :)
sabah yani öğlen kalktığım için öğlen diyelim.ilk iş limonlu suyumu içtim bugün çok enerjiyim moralim yerinde.oğlanın ateşi 39.4 olmuştu şurup içirdim baktım düşmüyo.az evvel limon sıktım az tuz attım içti kendi istedi zaten.şimdi iyiyim anne dedi can geldi çocuğa smile ifade simgesi limonu içtimya ondan iyi oldum dedi ateşini ölçtüm 38e düşmüş çok şükür dahada düşücek umarım :)

BAŞLANGIÇ: 56.7

GEÇEN HAFTA: 54
BU HAFTA: 54.6
GELEN:+600
TOPLAM GİDEN : 2.100
HEDEF: 50

bende karar verdim hedefimi düşürücem hedef 53tüya belkide hedefim çok az diye veremiyorum yerimde sayıyorum dedim ve hedefi 50 yaptım.ve 15tatili bittiğinde 51'i ucundanda olsa görücem diye şartladım kendimi bakalım belki işe yarar

Dogru soyluyorsun canim herseyden once Rabbime emanetler...

Canim insallah saglikla ailene kavusursun... cook gecmis olsun en kisa zamanda aramiza donmeni bekliyoruz...

23.01.2016

ADA81

Başlangıç: 75,400
Geçen hafta: 75,100
Bu hafta :74,900
Giden - Gelen :-200
Toplam Giden :600

.........................................
DREAM00

Başlangıç:69
Geçen hafta:58,800
Bu hafta :58,100
Giden - Gelen :-800
Toplam Giden :10.900
Hedef :57-58

SINIFÇI355

Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :SABit
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

EPSİLONUMSU

Başlangıç:77,800
Geçen hafta:
Bu hafta : bildirim yapmadi
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

MASUM

Başlangıç:72,500
Geçen hafta:
Bu hafta :SABit
Giden - Gelen :
Toplam Giden ;
Hedef :58

JTAİMEO020626

Başlangıç:69
Geçen hafta:64.900
Bu hafta :65.700
Giden - Gelen :+0.800
Toplam Giden :3.300
Hedef :55-56

PUCCAKANKA

Başlangıç:56,700
Geçen hafta:54
Bu hafta :54.600
Giden - Gelen :+600
Toplam Giden :2,100
Hedef :50

ERENİN ANNESİ

Başlangıç:
Geçen hafta:
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

AYŞE021288

Başlangıç:69,700
Geçen hafta:68
Bu hafta :67.900
Giden - Gelen :-100
Toplam Giden :1,800

DOMİLİ

Başlangıç:75
Geçen hafta:
Giden - Gelen : -
Toplam Giden :
Hedef :64
EBRUU

Başlangıç:
Geçen hafta:
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :

FORTUNE

Başlangıç:60
Geçen hafta:
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :54

SDFMLSRMZ

Başlangıç:65
Geçen hafta:62.700
Bu hafta :63
Giden - Gelen :+300
Toplam Giden :2
Hedef :63

BRSZTRK

Başlangıç:78
Geçen hafta:78
Bu hafta :76
Giden - Gelen :-2
Toplam Giden :2
Hedef :

7 kişiyiz demek :) 2kişide mazeretleri vardı sabit yazdırdı ettik 9kişi ee diğerleri nerdee..
Neyse eline sağlık cnm.kilo verenleri tebrik ederim.

Umarım haftaya güzel sonuçlar alırız hepimiz.nolucak bu halimiz bilmem.herkezde bi boşlama var bende dahil.
Bu sabah çok kararlı kalktım ama kahvaltıda çok şişirdim kendimi ruhen çökmüş durumdayım.akşama bişey yemesem ancak dünkü kiloma inerim heralde çünkü dün akşam 7de yedik eşimin tatiliydi ve haftada bikere eşimle akşam yemeği yiyebildiğimiz için özeniyorum ve çeşiti çok yapıyorum dünde yok yoktu ve hepsinden patlayana kadar yedim ve bu sabah aşırı artıda çıktım düne göre +1400 56 çıktım yani.napıcamı şaşırdım artık ya.bi dur artık kızım.akşam nolucak bakalım sözümde durabilicekmiyim.eşimin işten sonra gittiği kurslarda bitti.akşamları evde olucak artık.ama onlara yapıcam ben yemiycem sanırım.çünkü işte 3te yemek yiyor en son.5te eve gelincede aç olmuyo 7e 8e doğru yiyelim diyo.bende erken yiyelim istiyorum anlaşamıyoruz :))

Merhaba canim benim kilomda bi tuhaf.. daha dun tartildim 65.7 idim.. bu sabah 67 gosterdi... dun canim hamburger cekmisti esimde isten erken geldi evde kendim hamburger yapip yedik.. galiba o sisirdi beni.. bugun adet olacaktim hala olmadim... bir kac beklicem olmazsam test yapacam.. digum kontrol hapi kullaniyorum ama yinede belli olmaz

hani nazar boncugum

Ay aynı ben sende 1300 artı çıkmışsın :)
Neyse bakalım gelen hemen gider yapışmaz bize.e bide adet olmamışsın onun şişliğide olabilir senin..
D.k.hapı alsan bile %100 garanti değil onlar hatta spiralle bile kalanlar var.ALLAH Hakkında hayırlısını versin cnm.benimde 2gün gecikmişti bu ay.1hafta bekliycem teat yapıcam diyodumki ertesi günü geldi şükür :)
Streste havalarda herşey etkileyebiliyo adeti.kafana takma çok

Yok takmiyorum zaten aslinda 1 tane dahaa istiyorum oglum 11 aylik olacak.. bi tane daha olsun beraber buyusunler...hamile kadinlari gorunce hamile kalasim geliyor hamilelige aş eriyorum bakalim hayirlisi hic ümidim yok zaten ilacta kullaniyorum..

kizlar bende bu kadar.. umarim begenirsiniz.. yalan yok gecen haftaki listeyi kopyala yapistir yaptim yeni kilolari girdim
ellerine saglik güzel olmus .. ama ben -700 ... sen -800 yazmissin .. olsun :) bende not aliyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…