adettendir o sislik.. gecen hafta bende öyleydi.. o yüzden sikma canini :)Merhaba canim benim kilomda bi tuhaf.. daha dun tartildim 65.7 idim.. bu sabah 67 gosterdi... dun canim hamburger cekmisti esimde isten erken geldi evde kendim hamburger yapip yedik.. galiba o sisirdi beni.. bugun adet olacaktim hala olmadim... bir kac beklicem olmazsam test yapacam.. digum kontrol hapi kullaniyorum ama yinede belli olmaz
Ayy kusura bakma canim oglum yanimdaydi yaparken aceleden baya yanlis yapmisimellerine saglik güzel olmus .. ama ben -700 ... sen -800 yazmissin .. olsun :) bende not aliyorum zaten :)
sikinti yok canim.. canin sagolsun.. bilirim cocuklu nasil oldugunu :)Ayy kusura bakma canim oglum yanimdaydi yaparken aceleden baya yanlis yapmisim
Ellerine saglik guzel olmus canim...23.01.2016
ADA81
Başlangıç: 75,400
Geçen hafta: 75,100
Bu hafta :74,900
Giden - Gelen :-200
Toplam Giden :600
Hedef :60
.........................................
DREAM00
Başlangıç:69
Geçen hafta:58,800
Bu hafta :58,100
Giden - Gelen :-800
Toplam Giden :10.900
Hedef :57-58
SINIFÇI355
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta :SABit
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
EPSİLONUMSU
Başlangıç:77,800
Geçen hafta:
Bu hafta : bildirim yapmadi
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
MASUM
Başlangıç:72,500
Geçen hafta:
Bu hafta :SABit
Giden - Gelen :
Toplam Giden ;
Hedef :58
JTAİMEO020626
Başlangıç:69
Geçen hafta:64.900
Bu hafta :65.700
Giden - Gelen :+0.800
Toplam Giden :3.300
Hedef :55-56
PUCCAKANKA
Başlangıç:56,700
Geçen hafta:54
Bu hafta :54.600
Giden - Gelen :+600
Toplam Giden :2,100
Hedef :50
ERENİN ANNESİ
Başlangıç:
Geçen hafta:
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
AYŞE021288
Başlangıç:69,700
Geçen hafta:68
Bu hafta :67.900
Giden - Gelen :-100
Toplam Giden :1,800
Hedef :60
DOMİLİ
Başlangıç:75
Geçen hafta:
Giden - Gelen : -
Toplam Giden :
Hedef :64
EBRUU
Başlangıç:
Geçen hafta:
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :
FORTUNE
Başlangıç:60
Geçen hafta:
Giden - Gelen :
Toplam Giden :
Hedef :54
SDFMLSRMZ
Başlangıç:65
Geçen hafta:62.700
Bu hafta :63
Giden - Gelen :+300
Toplam Giden :2
Hedef :63
BRSZTRK
Başlangıç:78
Geçen hafta:78
Bu hafta :76
Giden - Gelen :-2
Toplam Giden :2
Hedef :
yaa bende cok istiyorum bebis hapi birakali 2 ay oldu ay sonunu 4 gozle bekliyorum ins hamileyimdir insan belirli bir süre sonra tekrar anne olmak istiyoYok takmiyorum zaten aslinda 1 tane dahaa istiyorum oglum 11 aylik olacak.. bi tane daha olsun beraber buyusunler...hamile kadinlari gorunce hamile kalasim geliyor hamilelige aş eriyorumbakalim hayirlisi hic ümidim yok zaten ilacta kullaniyorum..
Olsun cnm önemli değil bakalım hedefime ulasabilcemmi:))))Ay kusura bakma canim dikkatsizligime gelmis ..
Benim oglum 11aylim olacak ve ben 2.ciyi istiyorum bilmiyorum o duygu tekrar tatmak istiyorum.. 11 ay oldu ama hamile halimi ozledim.. cok guzel olur bir tane daha beraber buyurler ..yaa bende cok istiyorum bebis hapi birakali 2 ay oldu ay sonunu 4 gozle bekliyorum ins hamileyimdir insan belirli bir süre sonra tekrar anne olmak istiyo
Senin bebek kac yasinda .. ? Adet gunun ne zaman.. benim bugun adet olmam lazimdi ama olmadim bilmiyorum niye gec kaldi ilac kullaniyorum ama bu aydan itibaren birakiyorum hapi 2.cisi hemen olsun .. insallah..yaa bende cok istiyorum bebis hapi birakali 2 ay oldu ay sonunu 4 gozle bekliyorum ins hamileyimdir insan belirli bir süre sonra tekrar anne olmak istiyo
Ah canımya bitane daha istediğini bilmiyodum ben.ama madem çok istiyosun korunmayı hapı falan bırakta öyle yap.hap kullandığın halde hamile kalırsan çocukta sağlık sorunları olabiliyo.oyüzden inşallah hamile değilsindir.gelecek ay dene hapları bırakmadan çocuk olsun deme cnm olurmu.yanlış anlama beniBenim oglum 11aylim olacak ve ben 2.ciyi istiyorum bilmiyorum o duygu tekrar tatmak istiyorum.. 11 ay oldu ama hamile halimi ozledim.. cok guzel olur bir tane daha beraber buyurler ..Allahim verirse insallah 2.cisi hemen olsun istiyoruz...
Iyi hadi bakalim gozun aydin canim... darisi bana diyecem ama artik takmiyorum cunku bir bebek dusunuyorum..Huhu kimse varmııııı
Harika hissediyorum kendimi sabah kilom 56ydıyaa.az önce 55.8 çıktım bu demek oluyoki yarın sabah bayabi atıcam gelenleri..okadar güzel gittiki bugün yaptıklarımı bikaçgün deniycem sonuçlar iyi giderse sizede söyliycem naptığımı
Yoo merak etme zaten 2 gundur biraktim.. bu ay hamile kalmassam diger ay insallah.. artik ne zaman tutarsa.Ah canımya bitane daha istediğini bilmiyodum ben.ama madem çok istiyosun korunmayı hapı falan bırakta öyle yap.hap kullandığın halde hamile kalırsan çocukta sağlık sorunları olabiliyo.oyüzden inşallah hamile değilsindir.gelecek ay dene hapları bırakmadan çocuk olsun deme cnm olurmu.yanlış anlama beni
benimki 2 yasini 1 ay gecti dogum gununde biraktim hapi gecen ay olmadi bakalim ayin 30unu bekliyorum bende kucuk bebek ozledimSenin bebek kac yasinda .. ? Adet gunun ne zaman.. benim bugun adet olmam lazimdi ama olmadim bilmiyorum niye gec kaldi ilac kullaniyorum ama bu aydan itibaren birakiyorum hapi 2.cisi hemen olsun .. insallah..
valla bakilir bence ya insan rahata dustumu daha zor gelir bakmak bence bende birlikte büyütme taraftariyimYoo merak etme zaten 2 gundur biraktim.. bu ay hamile kalmassam diger ay insallah.. artik ne zaman tutarsa.hayirlisi.. aslinda bi yandan nasil bakicam diye dusunup duruyorum ama olsun en azindan 2.si bir arada buyur rahat olurumm..
Bende 2 gun oldu birakali... hayirlisi canim.. ama senin oglan buyumus cok sukur ..benimki 2 yasini 1 ay gecti dogum gununde biraktim hapi gecen ay olmadi bakalim ayin 30unu bekliyorum bende kucuk bebek ozledim
Demi oyle yapacam artik.. insallah Rabbim ikinciyi nasip ederse..valla bakilir bence ya insan rahata dustumu daha zor gelir bakmak bence bende birlikte büyütme taraftariyim
valla bir yastaki halini ariyorum 2 yas sendromu var canimiza okuyo bildigin 2 yasina bastigi gün huyu degistiBende 2 gun oldu birakali... hayirlisi canim.. ama senin oglan buyumus cok sukur ..
Hmm demek 2 yasinda degisiyorlar .. hayirlisi bakalim benim oglan nasil olacak..valla bir yastaki halini ariyorum 2 yas sendromu var canimiza okuyo bildigin 2 yasina bastigi gün huyu degisti
ins cnm allah ikimizinde gonlune gore versinHmm demek 2 yasinda degisiyorlar .. hayirlisi bakalim benim oglan nasil olacak..hadi bakalim bakarsin ayni anda hamile kaliriz .. hayirlisiyla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?