Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben 2 kiloyla basladim bu hafta dikkat edip 5ten sonrada yemeyince veriliyo gercekten cok kafanda kurma ama diyetteyim diye

Yoo merak etme zaten 2 gundur biraktim.. bu ay hamile kalmassam diger ay insallah.. artik ne zaman tutarsa. hayirlisi.. aslinda bi yandan nasil bakicam diye dusunup duruyorum ama olsun en azindan 2.si bir arada buyur rahat olurumm..
hiç düşünme cnm zorluğunu,sen hem daha rahat olursun ilk çocuğunda 2yaşına gelmiş olur bebişinle daha iyi ilgilenirsin hem kardeşine yardımcı bile olur,bak bana ikisinide aynı anda büyüttüm şimdi arkadaş gibiler üstümden gittiler.hem ben 3 aylıkken oğlum,kızıma hamile kaldım.doğduğunda abisi 13 aylıktı daha o bile bebekken ben 2.ciyi doğurdum ve oğlum 1 yaşında olmasına rağmen bana yardımcı oluyodu bezini getir oğlum hem senin hem kardeşinin derdim getirirdi,

ikisinide bezlerdim oğlumun mamasını hazırlardım kendi içerken.ben kızımı emzirirdim falan.en zor kısmı neydi biliyomusun,gece uyurken kızım uyanıp ağlarken abisinide sesiyle uyandırması olurdu yada oğlan mama diye uyandığında bebek uyanırdı falan,sırf birbirlerini uyandırmasınlar sesleriyle diye tez canlı olmayı öğrenmiştim,

kız ağlayınca 2 saniyede kucağıma alıp emzirirdim o derece aktif olmak zorundaydım geceleri bile,
ama ALLAH var bebekken çok üzmediler beni,asıl sıkıntı büyüdüklerinde bazen sabrımı zorluyolar kavga ediyolar falan ama bi dk bile ayrı kalamıyolar küs duramıyolar çok bağlılar,bebekliklerini özledim ben yaa..öff ne çok konuştum kusura bakma kafanı şişirdim ama :)

hoşgeldin cnm merak etme erken yemek ciddi etkili

bencede oyle ben oglum 2 yasina gelsin oyle olsun diyodum simdi oglum benimle kavga ediyo tek oldugu icinde acaip kiskaniyo bizi diorumki gec bile kalmisim ne kadar erken o kadar iyi bunu anladım

Allah kolaylık versin bir kız bir oğlan büyütmek çok zor ben daha evli değilim ama biz de abimle çok kavga ederek büyüdük annemin halini hatırlıyorum biz küçükken inşallah seni çok fazla zorlamazlar Hoş bulduk çok teşekkürler dikkat edeceğim ben de artık aranızda :)

Demi yani artik 2.ciye geciyoruz.. o dogana kadar oglum 2 yasina girer bende rahat olurum.. cok iyi olur gercekten... Allahim nasip eder insallah jemen bir tane saglikli insallah..

İyi haftalar herkeze,,
Tartıya bi çıktım vihuuu dedim :)
54.5 çıktım tam 1.5kilo eksilmişim
Bu haftayı hep dünkü gibi yapsam ben 51i bile görürüm yaaww hahayt çok mutluyum.ve acayip hafif uyandım boş mideyle yatmak gibisi yok hacıı :)
Sabah karnım dümdüzdü moral oldu bana motivem geri geldi

merhaba herkese ,

dün tam anlamıyla cozuttum offfff (( hava çook soğuk spor yapasım bile yooook heryerde kar var ( bitsin artık kışşşş ...

naptin peki anlaticam demistin merak ettim gayet iyi gidiyosun

adaa kış bitcek bahar gelcek bence bitmesin ..

puccakanka valla o dümdüz migde ile uyanmakpah biçilemez degil mi

Merhabalar herkese iyi bir hafta olsun eksileri görelim insallah geçen hafta dikkat edemedim regl den dolayı +300 le geri dondu bana bu hafta tam 1 kilo vermem şart kararliyim yemiycem

Bugünkü menüm
sabah 1 bardak yarim yağlı sut
öğlen 3 adet kuru incir 1 adet elma
aksam 1 adet kıymalı pide ayran

Valla diyet yalan olduuuu bana iki gundur toparlanmam lazimmm.yarin guzel bi gunle devam edecem o yuzden pek gelmiyorum bu aralara yuzum yok

Masumcum , baharda daha iyi spor yapiyorum daha aktif oluyorum sevmiyorum kısı yaaa

naptin peki anlaticam demistin merak ettim gayet iyi gidiyosun
Cnm bikaçgün daha devam edicem böyle.işe yarıycak gibi ama deneyip görmem lazım sonra anlatıcam.gerçi size ne kadar sağlıklı gelir bilemem zor değil ama gayet rahatım.
adaa kış bitcek bahar gelcek bence bitmesin ..

puccakanka valla o dümdüz migde ile uyanmakpah biçilemez degil mi
Evet cnm gerçekten çok hafif uyandım çok rahat enerjiktim hem.
Merhabalar herkese iyi bir hafta olsun eksileri görelim insallah geçen hafta dikkat edemedim regl den dolayı +300 le geri dondu bana bu hafta tam 1 kilo vermem şart kararliyim yemiycem
Doğru karar yeme inşallah başarırsın
Iyi aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz nerdesiniz... ? Nasil gidiyor
İyi akşamlar cnm ben burdayım herşey yolunda gitti bugünde şuan bile çok hafif hissediyorum kendimi.. sabaha iyi olur durum inş.

Valla diyet yalan olduuuu bana iki gundur toparlanmam lazimmm.yarin guzel bi gunle devam edecem o yuzden pek gelmiyorum bu aralara yuzum yok
Öyle deme cnm buraya gelmemek çözüm değil.gelki dahada motiven olsun .sıkma canını yarın yeni bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…