- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bnde merak ettim ne yaptigini ama artik. Bebek dusundugum icin takmiyorum kafama .. bugun adet oldum ve artik dogum kontrol hapi kullanmiyorum insallah gelecek ay hamile kalirim.. Allahimin izniyle. Gerci ilaci biraktiktan sonra 3 ay beklemek gerek diyor.. insallah bir sorun cikmaz ..Cnm bikaçgün daha devam edicem böyle.işe yarıycak gibi ama deneyip görmem lazım sonra anlatıcam.gerçi size ne kadar sağlıklı gelir bilemem zor değil ama gayet rahatım.
Evet cnm gerçekten çok hafif uyandım çok rahat enerjiktim hem.
Doğru karar yeme inşallah başarırsın
İyi akşamlar cnm ben burdayım herşey yolunda gitti bugünde şuan bile çok hafif hissediyorum kendimi.. sabaha iyi olur durum inş.
Bnde merak ettim ne yaptigini ama artik. Bebek dusundugum icin takmiyorum kafama .. bugun adet oldum ve artik dogum kontrol hapi kullanmiyorum insallah gelecek ay hamile kalirim.. Allahimin izniyle. Gerci ilaci biraktiktan sonra 3 ay beklemek gerek diyor.. insallah bir sorun cikmaz ..umarim Allahim isteyen herkese versin insallah ...[/Q
ilk aylarda cogul gebelik fazla olabiliyomus ondan gozum korktu ben hapi birakinca folik asite basladim sende basla istersenBnde merak ettim ne yaptigini ama artik. Bebek dusundugum icin takmiyorum kafama .. bugun adet oldum ve artik dogum kontrol hapi kullanmiyorum insallah gelecek ay hamile kalirim.. Allahimin izniyle. Gerci ilaci biraktiktan sonra 3 ay beklemek gerek diyor.. insallah bir sorun cikmaz ..umarim Allahim isteyen herkese versin insallah ...
Hayirlisi diyelim canim benim oglumda 11aylik olacak. Hemen 2.ciye karar verdik. Allahim izin verirse insallah.. insallah gelecek ay hemen hamile kalirim hayirlisiyla ..Canım hayirlisiyla olsun allah aratmasin isteyen herkese nasip etsin bizde dusunuyoruz ama kızım 6 yasinda ilk okul 1.sinifi atlatalim ondan sonra allah nasip ederse
Evet bende bugun internette okudum keske ikiz olsa cok guzel olur zahmetli olur ama ikiz olsada ragziyiz bir tasla iki kusilk aylarda cogul gebelik fazla olabiliyomus ondan gozum korktu ben hapi birakinca folik asite basladim sende basla istersen
Cnm hamile kalmakla kilo vermeyi bırakmanın ne alakası var anlamadım.bence hamile kalana kadar ideal kilona inmeye çalışki.hamileliktede dikkat ederek bikaç kiloyla atlatırsın.malum gebelikte çok yanlış beslenildiği için çok kilo alınıyor.keşke kimse bu hataya düşmese.hamilelik kilo vermeye engel bişey değil.en azından kilo almamaya çalışılmalı bunun içinde sağlıklı ve düzenli beslenmek yeterli.hamileyim ben iki canlıyım diye homili gırtlak ne bulursa yememeliBnde merak ettim ne yaptigini ama artik. Bebek dusundugum icin takmiyorum kafama .. bugun adet oldum ve artik dogum kontrol hapi kullanmiyorum insallah gelecek ay hamile kalirim.. Allahimin izniyle. Gerci ilaci biraktiktan sonra 3 ay beklemek gerek diyor.. insallah bir sorun cikmaz ..umarim Allahim isteyen herkese versin insallah ...
Zaten dikkat edecem canim .. orasi kesin.. şunuda belirteyim bizde genetik olarak hamilwyken zayifliyoruz .. ne hikmetseCnm hamile kalmakla kilo vermeyi bırakmanın ne alakası var anlamadım.bence hamile kalana kadar ideal kilona inmeye çalışki.hamileliktede dikkat ederek bikaç kiloyla atlatırsın.malum gebelikte çok yanlış beslenildiği için çok kilo alınıyor.keşke kimse bu hataya düşmese.hamilelik kilo vermeye engel bişey değil.en azından kilo almamaya çalışılmalı bunun içinde sağlıklı ve düzenli beslenmek yeterli.hamileyim ben iki canlıyım diye homili gırtlak ne bulursa yememeli
En guzelini düşünmüşsünüz ara vermek akıllıca değil insan cesaret edemiyo sonra. 2 si biarada buyur ne güzel isteHayirlisi diyelim canim benim oglumda 11aylik olacak. Hemen 2.ciye karar verdik. Allahim izin verirse insallah.. insallah gelecek ay hemen hamile kalirim hayirlisiyla ..
Insallah hayirlisi canim insallah Allahim hemen nasip eder 2ciyi .. :)En guzelini düşünmüşsünüz ara vermek akıllıca değil insan cesaret edemiyo sonra. 2 si biarada buyur ne güzel iste
Acaba karnimi agriyor .. her zaman ayni seyleri yiyor ya . Daha olmassa doktora götür..Günaydın kizlar ,
cildirmak uzereyim tam bir haftadir kizim kahvalti yapmiyor verincede kusuyor sasirdim kaldim...meyve yiyor ama kahvaltu saatinde eskiden 10-11 kasik biseyler yiyordu simdi 4 kasiktan sonra bitti tamam boggg diyor ayni seyleri yiyor ayni peynir markasi ayni zeytin , ayni yumurta ne oldu anlamadim....zorlamakta istemiyorum 4 kasik yedi onu cikarmasin diye sasirdim kaldin yaaaa...
ama meyve verince yiyor ogle ve aksam yemeklerindede bi azalma oldu meyve azaltsam mi acaba ...
Aslinda biraz ishal ama dr gore ishal degil cunku gunde iki kere yapiyor afedersiniz civik yapiyor ...dr gore 4 ve daha fazlasi ishal diyorlarmis..cok sukur ates yok sadece ishal durumu var ...yemeklerine cook az yag koyuyorum..genelde buyiyorar pirinc , patates ,makarna tarzi besliyorum..ama meyvelerine mutlaka findik badem ekliyorum acaba onlar mi ishal yapti ama iki yildir her gun yiyor ilk degilki...Acaba karnimi agriyor .. her zaman ayni seyleri yiyor ya . Daha olmassa doktora götür..
Cnm reflor falan vermedilermi benim oglumda oylydi gunde 2 kere falan civik yapiyodu soguk alginligi ilaci forza versi doktor bide maflor duye ishali kessin die ilac verdi 2 gun surmedi toplandi oglum iyi geldi yaniAslinda biraz ishal ama dr gore ishal degil cunku gunde iki kere yapiyor afedersiniz civik yapiyor ...dr gore 4 ve daha fazlasi ishal diyorlarmis..cok sukur ates yok sadece ishal durumu var ...yemeklerine cook az yag koyuyorum..genelde buyiyorar pirinc , patates ,makarna tarzi besliyorum..ama meyvelerine mutlaka findik badem ekliyorum acaba onlar mi ishal yapti ama iki yildir her gun yiyor ilk degilki...
canim oyle bir yerdeyiz ki gorev icabi hastane rezillik ve ayrica hep yanlis teshis koyuyorlar...hep cevre illere sevk ediyorlar.dr gitmek bile istemiyoruz...
benimkide hala istahsiz yumurtayi cok sever yedikce oguruyo sabah gittim harnup ozu aldim ezcaneden bi de doktor vitasurre verdi sutune katayim die bakalim nolucak bizde sadece sut istiyoruz sutte ne kadar tutucak bilmiyorumAcaba karnimi agriyor .. her zaman ayni seyleri yiyor ya . Daha olmassa doktora götür..
Gunde iki normalmis ilac vermiyorlar bi aile doktorumuz var tanidik aradim oda dedi hic gerek yok ilac verme mikrop atiyordur dedi gunde iki normal. su iciyorsa biseyler yiyip iciyorsa sorun yok dedi...Cnm reflor falan vermedilermi benim oglumda oylydi gunde 2 kere falan civik yapiyodu soguk alginligi ilaci forza versi doktor bide maflor duye ishali kessin die ilac verdi 2 gun surmedi toplandi oglum iyi geldi yani
Biz onu gecen yil yasadik kizimin asisi olmasina ragmen rota oldu..kusma ishal uc gun yattik hastanede...uc gunde 2-3 kilo kaybetti...uzun sure istah sorunu yasadik...Bide cnm salgin varmis bu ara migde bulantisi kusma ishal hastane bulamadik dusun acilde onumuzde 400 kişi vardi abartmiyorum ozeller desen farksız doktorlarin hepsi dolu zor baktirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?