Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bide cnm salgin varmis bu ara migde bulantisi kusma ishal hastane bulamadik dusun acilde onumuzde 400 kişi vardi abartmiyorum ozeller desen farksız doktorlarin hepsi dolu zor baktirdim valla
Cook gecmis olsun canim bol bol su icir kac yasindaydi yasi uygunsa cubuk kraker ver eline tuzlu ya iyi geliyor drdemisti gecen yil...

benimkide hala istahsiz yumurtayi cok sever yedikce oguruyo sabah gittim harnup ozu aldim ezcaneden bi de doktor vitasurre verdi sutune katayim die bakalim nolucak bizde sadece sut istiyoruz sutte ne kadar tutucak bilmiyorum
Demek bi salgin var insallah hafif atlatirlar canim

Allahim sifa versin insallah canim.. acaba dis cikarmasi bitti mi

Allahim sifa versin insallah canim.. acaba dis cikarmasi bitti mi
evet canım diş çıkarma bitti geçen zorda olsa saydık tam 20 adet )) sanırım bi kırgınlık var hafif geçiriyor bunada şükür az yaz bişeyler yedirdim yatırdım ...kalkıncada bişerler veririm az az sık sık verecem artık ...

Ayyy butun gun kizimla ugrastim sirf biseyler yesin diye baktim olmuyor bu sefer cubuk ve balik kraker actim koydum sirf yesin diye az az bende onunla tirtikladim....

normalde mecbur kalmasam kraker falan abur cubur vermiyorum sirf biseyler yesin diye uğraşıyorum..ates yok cok sukur bugun bi kere ishal kaka yapti niye boyle istahsiz anlamadim...muz versem yiyecek biliyorum ama hep muz olmaz diye vermiyorum..

Kizlar ne oldu hepimizeee kimsecikler yoook ..diyete ne oldu ?? Ayni durumdayim bu aralardiyet yayapamiyorum...arayis icindeyim boyle az az yiyerek bu kilolar gitmeyecek kendime soyle salata diyetimi bulsam ...hergun geziniuorum ne yapsam diyeee...

sporda yapamiyorum bi arkadaşım dedi gel birlikte aksamlari spor salonuna gidelim diye olmazsa zorunlu olsun diye ona katilirim sma havalar cok soguk yolda git gel hasta olurum diye korkuyorum..

birde insanlar terliyor aletleri herkes tutuyor mikrop kaparmiyim diye

Canim herkesin isi var galiba.. bende oglumla beraber yataga gecip yattim. Dinlendim biraz geceleri dogru duzgun uyuyamiyorum . Bide adet olmusum ya hic halim yok kanamam baya yogun .. ;(

Merhaba arkadaşlar bizde gece uykusu kalmadı sabaha kadar uyuyup ağlayarak uyanıyor kızım. Bende kızımda hal yok artık vücudum cok halsiz kızımda hem diş hem hastalık bi atlatsak inş. Dünde cok kötü acı yedi yavrum koltuktan düştü

Hasta olan yavrucaklarada gecmiş olsun sizlerinkide benimkide tez zamanda atlatır inş.

Günaydın herkese ,

güzel bi gun diliyorum hepinize...

yine saat 06:30 uyandirdi kizim bizi ..gozumu acamiyorum artik))
Yeni yeniden diyete asilma vakti ....aksamlari sadece salata yemeyi planliyorum..bakalim

Canım dışarıda yapamıyorsan evde youtube videolarından yapsana ben leslie sansone ya da tiffany rothe nin egzersizlerini yapıyorum çok iyi oluyor hem de baya ter attırıyor ben patates diyeti yapıyorum iki gündür yeni başladım mdem küçülsün diye böyle bir şeyle başlıyım dedim sen de bu tarz bi diyetle başlayabilirsin :)

Günaydın herkese ,

güzel bi gun diliyorum hepinize...

yine saat 06:30 uyandirdi kizim bizi ..gozumu acamiyorum artik))
Yeni yeniden diyete asilma vakti ....aksamlari sadece salata yemeyi planliyorum..bakalim
Benim oglumda 8'de uyandirdi bizi.. adet olmusum ya cok kanamam var bu sefer .. sanki cesmeyi acmislar .. hic bisey yapmak istemiyorum.. uzerimdeki yorgunluk halsizlik cabasi...

canım evde tüm aletlerim var yürüyüş bandım eliptik bisikletim mekik aleti ... artık havadanmıdır nedir hiç yapasım yok üşüyorum sanki soğuk....ben videodan bişey izleyip yapmayı sevmiyorum yer hareketleirni de sevmiyorum bi arkadaşım ebru şallıyı önerdi ayyy yok dedim yerlerde sürünemiyorum dedim ))

spor salonu evime çok yakın evle salon arası tam 4 dakika ) oarada yapan bayanları görür gaza gelirim diye düşünüyorum hem biraz ortam değişikliği olur iyi olur diye düşünüyorum zaten haftanın 3 günüymüş...diğer günlerde evde yaparım diye düşünüyorum.. bakalım ama bu ay bitsin ondan sonra biraz ısınsın havalar öyle düşünüyorum...

patates diyetini duydum ama hiç patates sevmiyorum ne yemeğini ne haşlamasını ...ama midemi küçültmek için bişeyler yapmam lazım ....

Son düzenleme:
Benim oglumda 8'de uyandirdi bizi.. adet olmusum ya cok kanamam var bu sefer .. sanki cesmeyi acmislar .. hic bisey yapmak istemiyorum.. uzerimdeki yorgunluk halsizlik cabasi...
ahhhh keşke benimkide 8 de uyansaaaa saat 10,30 olunca temizlik ve yemek evde bitmiş oluyor )) ama sabahları artık gözümü açamıyorum.. odasından koşa koşa geliyor anne uyan ben uyandım diyor ))baba ile aramıza giriyor bi babayı öpüyor bi beni bizde kıyamıyoruz seviyoruz kokluyoruz zaten kızım sesiz ol biz uyuyoruz deyince boncuk boncuk ağlıyor bari biz uyandık komşular uyanmasın diye onunla eğleniyoruz hoooppp uyku gidiyor ))

sabah ,
klasik kahvaltı

öğle
bir bardak süt ( midem ağrıyor )

akşam
3 adet et köfte
salata

nerdeeee herkesss kimsecikler yokkk yineee kızlar bahar geliyor ince giyinmeye başlayacağız löp löp çıkacak heryerimizden...hatırlatayım dedim

nerdeeee herkesss kimsecikler yokkk yineee kızlar bahar geliyor ince giyinmeye başlayacağız löp löp çıkacak heryerimizden...hatırlatayım dedim
burdayimm bogazlarm cok kotu kahvalti yapanadim biraz önce biraz mercimek corbasi ictim ekmeksiz aksamda ayni sanırım

bende artik burda olmak istiyorum..buarada kilo bildirimi yapiliyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…