Cook gecmis olsun canim bol bol su icir kac yasindaydi yasi uygunsa cubuk kraker ver eline tuzlu ya iyi geliyor drdemisti gecen yil...Bide cnm salgin varmis bu ara migde bulantisi kusma ishal hastane bulamadik dusun acilde onumuzde 400 kişi vardi abartmiyorum ozeller desen farksız doktorlarin hepsi dolu zor baktirdim valla
Demek bi salgin var insallah hafif atlatirlar canimbenimkide hala istahsiz yumurtayi cok sever yedikce oguruyo sabah gittim harnup ozu aldim ezcaneden bi de doktor vitasurre verdi sutune katayim die bakalim nolucak bizde sadece sut istiyoruz sutte ne kadar tutucak bilmiyorum
biz bikere atlattik apartmanda cok cocuk var tekrar hastalandi mahvoldum simdi iyi ama hicbir sey yediremiyorumDemek bi salgin var insallah hafif atlatirlar canim
Allahim sifa versin insallah canim.. acaba dis cikarmasi bitti miAslinda biraz ishal ama dr gore ishal degil cunku gunde iki kere yapiyor afedersiniz civik yapiyor ...dr gore 4 ve daha fazlasi ishal diyorlarmis..cok sukur ates yok sadece ishal durumu var ...yemeklerine cook az yag koyuyorum..genelde buyiyorar pirinc , patates ,makarna tarzi besliyorum..ama meyvelerine mutlaka findik badem ekliyorum acaba onlar mi ishal yapti ama iki yildir her gun yiyor ilk degilki...
canim oyle bir yerdeyiz ki gorev icabi hastane rezillik ve ayrica hep yanlis teshis koyuyorlar...hep cevre illere sevk ediyorlar.dr gitmek bile istemiyoruz...
evet canım diş çıkarma bitti geçen zorda olsa saydık tam 20 adetAllahim sifa versin insallah canim.. acaba dis cikarmasi bitti mi
Canim herkesin isi var galiba.. bende oglumla beraber yataga gecip yattim. Dinlendim biraz geceleri dogru duzgun uyuyamiyorumKizlar ne oldu hepimizeee kimsecikler yoook ..diyete ne oldu ?? Ayni durumdayim bu aralardiyet yayapamiyorum...arayis icindeyim boyle az az yiyerek bu kilolar gitmeyecek kendime soyle salata diyetimi bulsam ...hergun geziniuorum ne yapsam diyeee...
sporda yapamiyorum bi arkadaşım dedi gel birlikte aksamlari spor salonuna gidelim diye olmazsa zorunlu olsun diye ona katilirim sma havalar cok soguk yolda git gel hasta olurum diye korkuyorum..
birde insanlar terliyor aletleri herkes tutuyor mikrop kaparmiyim diye
Canım dışarıda yapamıyorsan evde youtube videolarından yapsana ben leslie sansone ya da tiffany rothe nin egzersizlerini yapıyorum çok iyi oluyor hem de baya ter attırıyorKizlar ne oldu hepimizeee kimsecikler yoook ..diyete ne oldu ?? Ayni durumdayim bu aralardiyet yayapamiyorum...arayis icindeyim boyle az az yiyerek bu kilolar gitmeyecek kendime soyle salata diyetimi bulsam ...hergun geziniuorum ne yapsam diyeee...
sporda yapamiyorum bi arkadaşım dedi gel birlikte aksamlari spor salonuna gidelim diye olmazsa zorunlu olsun diye ona katilirim sma havalar cok soguk yolda git gel hasta olurum diye korkuyorum..
birde insanlar terliyor aletleri herkes tutuyor mikrop kaparmiyim diye
Benim oglumda 8'de uyandirdi bizi.. adet olmusum ya cok kanamam var bu sefer .. sanki cesmeyi acmislar .. hic bisey yapmak istemiyorum..Günaydın herkese ,
güzel bi gun diliyorum hepinize...
yine saat 06:30 uyandirdi kizim bizi ..gozumu acamiyorum artik))
Yeni yeniden diyete asilma vakti ....aksamlari sadece salata yemeyi planliyorum..bakalim
canım evde tüm aletlerim var yürüyüş bandım eliptik bisikletim mekik aleti ... artık havadanmıdır nedir hiç yapasım yok üşüyorum sanki soğuk....ben videodan bişey izleyip yapmayı sevmiyorum yer hareketleirni de sevmiyorum bi arkadaşım ebru şallıyı önerdi ayyy yok dedim yerlerde sürünemiyorum dedimCanım dışarıda yapamıyorsan evde youtube videolarından yapsana ben leslie sansone ya da tiffany rothe nin egzersizlerini yapıyorum çok iyi oluyor hem de baya ter attırıyorben patates diyeti yapıyorum iki gündür yeni başladım mdem küçülsün diye böyle bir şeyle başlıyım dedim sen de bu tarz bi diyetle başlayabilirsin :)
ahhhh keşke benimkide 8 de uyansaaaa saat 10,30 olunca temizlik ve yemek evde bitmiş oluyorBenim oglumda 8'de uyandirdi bizi.. adet olmusum ya cok kanamam var bu sefer .. sanki cesmeyi acmislar .. hic bisey yapmak istemiyorum..uzerimdeki yorgunluk halsizlik cabasi...
burdayimm bogazlarm cok kotu kahvalti yapanadim biraz önce biraz mercimek corbasi ictim ekmeksiz aksamda ayni sanırımnerdeeee herkesss kimsecikler yokkk yineee kızlar bahar geliyor ince giyinmeye başlayacağız löp löp çıkacak heryerimizden...hatırlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?