evet cnm kilo bildirimi yapman gerekiyobende artik burda olmak istiyorum..buarada kilo bildirimi yapiliyor mu??
evet cnm kilo bildirimi yapman gerekiyo
Pazar günü olması gerekıyorPeki hangi gun canlar?
Bildirim gunu cumartesi canim...lakin duzenlu katilum yapanlari listeye aliyoruz...yani gunluk ne yenildi ne kadar spor yapildu paylasim yapmak sart....Peki hangi gun canlar?
Ben spor yapmiycam simdilik olur mu? Ama duzenli gelmeye caliscam.. Once biraz zayiflayip oyle baslamak istiyorum.. Umarim boylede kilo verebilirim ):Bildirim gunu cumartesi canim...lakin duzenlu katilum yapanlari listeye aliyoruz...yani gunluk ne yenildi ne kadar spor yapildu paylasim yapmak sart....
O zaman mideyi küçültmek için porsiyonlarını küçültmeye başlayabilirsin çok klasik bi yöntem olarak her zaman yediğinin yarısını ye sofradan doymadan kalkmaya çalış gibi mesela :) bilmiyorsan kalori hesabını da az çok öğrenmende fayda var bence bazen masum görünen şeyler çok kalorili olabiliyo farkında olmadan çok yiyoruz, spor kan dolaşımını artırır vücutta mutluluk hormonları salınımını artırır ve kendini daha dinç hissedersin ne kadar şanslısın ki evde de aletlerin var madem soğuktan muzdaripsin çık eliptik bisiklete on dakikada ateş gibi olursun vallacanım evde tüm aletlerim var yürüyüş bandım eliptik bisikletim mekik aleti ... artık havadanmıdır nedir hiç yapasım yok üşüyorum sanki soğuk....ben videodan bişey izleyip yapmayı sevmiyorum yer hareketleirni de sevmiyorum bi arkadaşım ebru şallıyı önerdi ayyy yok dedim yerlerde sürünemiyorum dedim))
spor salonu evime çok yakın evle salon arası tam 4 dakika) oarada yapan bayanları görür gaza gelirim diye düşünüyorum hem biraz ortam değişikliği olur iyi olur diye düşünüyorum zaten haftanın 3 günüymüş...diğer günlerde evde yaparım diye düşünüyorum.. bakalım ama bu ay bitsin ondan sonra biraz ısınsın havalar öyle düşünüyorum...
patates diyetini duydum ama hiç patates sevmiyorum ne yemeğini ne haşlamasını ...ama midemi küçültmek için bişeyler yapmam lazım ....
Evet porsiyonlarimi kucultmem lazim..O zaman mideyi küçültmek için porsiyonlarını küçültmeye başlayabilirsin çok klasik bi yöntem olarak her zaman yediğinin yarısını ye sofradan doymadan kalkmaya çalış gibi mesela :) bilmiyorsan kalori hesabını da az çok öğrenmende fayda var bence bazen masum görünen şeyler çok kalorili olabiliyo farkında olmadan çok yiyoruz, spor kan dolaşımını artırır vücutta mutluluk hormonları salınımını artırır ve kendini daha dinç hissedersin ne kadar şanslısın ki evde de aletlerin var madem soğuktan muzdaripsin çık eliptik bisiklete on dakikada ateş gibi olursun vallabi dakika bile düşünme az çok deme on dakika yirmi dakika bile olsa evdeki aletlerinle spora başla bence
Annen icin cook gecmis olsun canim rabbim sifa versin...Hasta yavrulara şifa diliyorum geçmiş olsun..
Yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyorum...
2gündür girip çıktım sadece,annem ameliyat olucaktı başka şehre gittik bugün 7de yola çıktık yatış yaptık .ameliyata aldılar 1saat sonra odaya geldi.bide ne göriyim ameliyat etmemiş dr.burnundan olucaktı ama burnunun altında yani dudakla burun arası uçuk çıkmıştı cuma günü.o var diye yapamam iyileşsin öyle gel hemen yapalım demiş.gerisin geri 6da geldik .ablamdan çocukları alıp evime geldim.haftaya salı tekrar gidicez ozamana uçuk geçer dedi annem bakalım..
Neyse bugün hastaneye gidicez diye 6.25te kalktım dün ablamda yatmıştık çocuklar onda kalsın uyandırmıyım diye.neyse kalktım hemen bi bardak su içtim.5i biyerde sallama çayım vardı yanımda onu içtim.sonra annemle erkek kardeşim geldi.kardeşim arabayla götürdü hastaneye bizi bırakıp geri gitti.sonrasında acayipti.açlıktan midem yapıştı ama 9a kadar narkoz drnu bekledik.yatışı yaptık 6.cı kattaydı ve ben sigara içtiğim için dışarı ikidebir çıkmak zorundaydım ve hiç asansör kullanmadım 100basamak in çık 200basamaktı.bacaklar ağrıdı o derece iyi spor oldu.ardından 12de tadsız tuzsuz yemek geldi pilav ve bezelye yemeği tuz atıp yedim ama dişimin kovuğuna yetmedi çok azdı çünkü :)
Sonra 5gibi hastaneden çıktık eve otobüsle dönücez beklerken koymalı bide alıverdi annem bir buçuk yedim.ardından dönünce ablamda ekmek kızartım yağ sürüp yedim 2dilim doymuyodum çünkü napiyim sabahtır açım yaa..neyse eve geldik.çay su dışında azcık çekirdek çitledim 9gibi.ve son olarak yeşil çay içip yatıcam.bakalım yarın tartı ne olucak bugün tartılamadım ablamda olduğum için meraktayım :))
Ay kızlar ya pek uzun yazmışım helal edin...
Elbette olur canim..bizde hergun spor yapamiyoruz ..ama neler yedigini ictigini yazarsan fikir edinmis oluruz..bazen ben ne yesem yesem diye dusunuyorum bi bakiyorum buradaki arkadaslar neler yemis diye fikir edinmis oluyorum.Ben
Ben spor yapmiycam simdilik olur mu? Ama duzenli gelmeye caliscam.. Once biraz zayiflayip oyle baslamak istiyorum.. Umarim boylede kilo verebilirim ):
Hadi hayirlisi kiz.. adetin geciktimi ..Selam arkadaslar sabah az kahvalti oglen biber dolmasi yogurt yiyicem aksam icin suanda belli degil tekrar yaparim spor yapamiyorum daha iyilesemedim çünkü bide belki hamile olabilirim cok zorlayamiyorum
Bugun olmam gerekiyordu ama olmadim bakalim kismet bu hafta gecsin olmazsam test yaparimHadi hayirlisi kiz.. adetin geciktimi ..
Hayirlisi canim insallah hamilesindir. Benimkisude 1 gun gecikmisti.. ama bugun adetimin 4.cu gunu.. ovulasyon zamaninda iliskiye girince hamile kalma olasiligi daha yuksekmis bnde adetim bitsin oyle yapacam.. insallah gelecek ay sonu hayirli haber aliriz.. olmassa acelesi yok.. vaktimiz var cok sukur.. insallah hayirli haberler aliriz..Bugun olmam gerekiyordu ama olmadim bakalim kismet bu hafta gecsin olmazsam test yaparim
simdi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ay cok heyecanlandim ama beklemem lazim 3 4 gun net olsunHayirlisi canim insallah hamilesindir. Benimkisude 1 gun gecikmisti.. ama bugun adetimin 4.cu gunu.. ovulasyon zamaninda iliskiye girince hamile kalma olasiligi daha yuksekmis bnde adetim bitsin oyle yapacam.. insallah gelecek ay sonu hayirli haber aliriz.. olmassa acelesi yok.. vaktimiz var cok sukur.. insallah hayirli haberler aliriz..
Insallah canim insallah..simdi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ay cok heyecanlandim ama beklemem lazim 3 4 gun net olsun
Dogum kontrol hapini kac ay oldu birakali..simdi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ay cok heyecanlandim ama beklemem lazim 3 4 gun net olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?