1 ay olmadim 2.ay bu ay bakalım nolucal sanki ilk cocugum gibi heyecan yaptim vallaDogum kontrol hapini kac ay oldu birakali..
Ayy canim Allahim gonlune gire versin insallah... insallah hamilesindir.. hayirli haberlerini ver 2.3 gune insallah.. belirtilerin yok mu hic.. insallah Allahim bizede nasip eder1 ay olmadim 2.ay bu ay bakalım nolucal sanki ilk cocugum gibi heyecan yaptim valla
ALLAH gonlune gore versin canim..guzel haberlerini bekliyoruz...simdi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ay cok heyecanlandim ama beklemem lazim 3 4 gun net olsun
Hayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir...ailik çıktoysa garanti vardır.benim iki hamileliğimdede testler ilk yapışımda silikti ertesi gün yapınca netleşmişti..simdi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ay cok heyecanlandim ama beklemem lazim 3 4 gun net olsun
Ah cnm ya çok geçmiş olsun.Allah şifanı versin tez zamanda atlatırsın inş.dikkat et kendine..Merhaba kizlar ,
boğazim cok agriyor Üşüyorum cook halsizlestim ...inşallah kizima gecmez boğazim gittikce agrimaya basladi kulagima vuruyor agrisi...
yarin böyle olursam esimi ise göndermeyecem kiza baksin benimle oynamasin prenses...
valla belirti bir iki gundur geceleri bulanrim oldu hafif bide boyle klasik bas dönmesi oglumda olmamıştı ama bide dun gece aklima degisik yemek ne varsa gozumun onune dizildi:)Ayy canim Allahim gonlune gire versin insallah... insallah hamilesindir.. hayirli haberlerini ver 2.3 gune insallah.. belirtilerin yok mu hic.. insallah Allahim bizede nasip eder
oglumdada oyle olmustu benimde erken gebelik testiyle cikmisti bu normal bi test beklicem o yuzdenHayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir...ailik çıktoysa garanti vardır.benim iki hamileliğimdede testler ilk yapışımda silikti ertesi gün yapınca netleşmişti..
Ah cnm ya çok geçmiş olsun.Allah şifanı versin tez zamanda atlatırsın inş.dikkat et kendine..
Insallah hamilesindir canim.. bnde şubat sonunu iple cekecem..valla belirti bir iki gundur geceleri bulanrim oldu hafif bide boyle klasik bas dönmesi oglumda olmamıştı ama bide dun gece aklima degisik yemek ne varsa gozumun onune dizildi:)
Elbette olur canim..bizde hergun spor yapamiyoruz ..ama neler yedigini ictigini yazarsan fikir edinmis oluruz..bazen ben ne yesem yesem diye dusunuyorum bi bakiyorum buradaki arkadaslar neler yemis diye fikir edinmis oluyorum.
Katilim fazla olunca insan gaza geliyor..bu aralar coj sessiz buralar...
bende çalıştığım zamanlarda yemek akllıma gelmezdiii hatta öğle yemeğimi galeta tarzı şeylerle geçiştirirdimm... ama evde olunca tam tersi ev temiliğe nereye kadar sil süpür nereye kadar sonra ayyy bi kek vardı bir dilim yiyeyim ayy bi çay içeyim ay şunu yiyeyim diye geçiyor beni ev bozuyor daha çok yiyiorumYa ben yapamiyorum zaten cok fazla hareket..inan evde aksamlari pestilim cikmis oluyor..bebegim cok fazla uyaniyor gece dinlenemiyorum..o yuzden zor oluyor..ama soyle gunler az daha uzasin ins. Daha fazla enerjim gelir…simdilik yediklerime dikkat etsem o da yetecek ins. Cok fazla karbonhidrat seviyorum ne yazikki.ve 1 dilim yeyim kalkiyim diyemiyorum. Illaki cok yiycem tadini oyle aliyorum sanki..yanlis bir dusunce ama iste..is yerindeyken gene bogaza hakim olmak zor gelmiyor..su da daha iyi iciyorum ama evdeyken iste daha cok yemeye vuruyorum kendimi bazen..birde tatli krizleri geliyor.
Ben tam olarak 5 ten sonra degilde 6 dan sonra filan birsey yemiyorum. Cunku aksam yemekleri o saatlere denk geliyor.
Bugun yanimda cig brokoli, salatalik ve domates getirdim..kahvaltiyi brokoli ve yesil cayla yaptim..su iciyorum..oylende onlardan yiycem..aksama dogruda bakarim ne yiyebilirsem iste..
Kilo bildirimi Cumartesi demek..peki o zaman oyle yapalim
bende çalıştığım zamanlarda yemek akllıma gelmezdiii hatta öğle yemeğimi galeta tarzı şeylerle geçiştirirdimm... ama evde olunca tam tersi ev temiliğe nereye kadar sil süpür nereye kadar sonra ayyy bi kek vardı bir dilim yiyeyim ayy bi çay içeyim ay şunu yiyeyim diye geçiyor beni ev bozuyor daha çok yiyiorum))
tartildin mida sen simdiden?bu haftayıı çook kötü geçirdim kızlar bu hafta kim listeyi yapacak ??? beni aynı yazsın haftaya telafi başlayacak
yoook canım , moralim bozulmasın bu hafta tartılmak istemiyorum hastaydım vucud direnç gelsin diye yedim içtim şimdi tartıda onu görmek istiyorum yani açıkcası haftaya kadar müsade istedimtartildin mida sen simdiden?
gecmis olsun..hastayken yemek lazim yoksa direnc iyice ucuyor. bu hafta bende heyecanliyim bakalim ne olacakyoook canım , moralim bozulmasın bu hafta tartılmak istemiyorum hastaydım vucud direnç gelsin diye yedim içtim şimdi tartıda onu görmek istiyorum yani açıkcası haftaya kadar müsade istedim
Cnm benimkide normal testti.mesrla bugün yaptım silik çıktı 2.cisi.oglumdada oyle olmustu benimde erken gebelik testiyle cikmisti bu normal bi test beklicem o yuzden
bu haftayıı çook kötü geçirdim kızlar bu hafta kim listeyi yapacak ??? beni aynı yazsın haftaya telafi başlayacak
Kizlar bu hafta listeyi kim yapiyorsa benim sabit yazsin.. ben hasta olacam galiba hic iyi degilim zaten bu hafta adetliydim cok kacanak yaptim cokk haddi hesabi yok.. o yuzden tartiya yansicani bildigim icin.. sabit kalsin miralim bozulmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?