Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

1 ay olmadim 2.ay bu ay bakalım nolucal sanki ilk cocugum gibi heyecan yaptim valla
Ayy canim Allahim gonlune gire versin insallah... insallah hamilesindir.. hayirli haberlerini ver 2.3 gune insallah.. belirtilerin yok mu hic.. insallah Allahim bizede nasip eder

Merhaba kizlar ,

boğazim cok agriyor Üşüyorum cook halsizlestim ...inşallah kizima gecmez boğazim gittikce agrimaya basladi kulagima vuruyor agrisi...

yarin böyle olursam esimi ise göndermeyecem kiza baksin benimle oynamasin prenses...

simdi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ay cok heyecanlandim ama beklemem lazim 3 4 gun net olsun
Hayırlısı olsun cnm inşallah hamilesindir...ailik çıktoysa garanti vardır.benim iki hamileliğimdede testler ilk yapışımda silikti ertesi gün yapınca netleşmişti..
Ah cnm ya çok geçmiş olsun.Allah şifanı versin tez zamanda atlatırsın inş.dikkat et kendine..

Ayy canim Allahim gonlune gire versin insallah... insallah hamilesindir.. hayirli haberlerini ver 2.3 gune insallah.. belirtilerin yok mu hic.. insallah Allahim bizede nasip eder
valla belirti bir iki gundur geceleri bulanrim oldu hafif bide boyle klasik bas dönmesi oglumda olmamıştı ama bide dun gece aklima degisik yemek ne varsa gozumun onune dizildi:)

oglumdada oyle olmustu benimde erken gebelik testiyle cikmisti bu normal bi test beklicem o yuzden

valla belirti bir iki gundur geceleri bulanrim oldu hafif bide boyle klasik bas dönmesi oglumda olmamıştı ama bide dun gece aklima degisik yemek ne varsa gozumun onune dizildi:)
Insallah hamilesindir canim.. bnde şubat sonunu iple cekecem..

Ya ben yapamiyorum zaten cok fazla hareket..inan evde aksamlari pestilim cikmis oluyor..bebegim cok fazla uyaniyor gece dinlenemiyorum..o yuzden zor oluyor..ama soyle gunler az daha uzasin ins. Daha fazla enerjim gelir…simdilik yediklerime dikkat etsem o da yetecek ins. Cok fazla karbonhidrat seviyorum ne yazikki.ve 1 dilim yeyim kalkiyim diyemiyorum. Illaki cok yiycem tadini oyle aliyorum sanki..yanlis bir dusunce ama iste..is yerindeyken gene bogaza hakim olmak zor gelmiyor..su da daha iyi iciyorum ama evdeyken iste daha cok yemeye vuruyorum kendimi bazen..birde tatli krizleri geliyor.

Ben tam olarak 5 ten sonra degilde 6 dan sonra filan birsey yemiyorum. Cunku aksam yemekleri o saatlere denk geliyor.

Bugun yanimda cig brokoli, salatalik ve domates getirdim..kahvaltiyi brokoli ve yesil cayla yaptim..su iciyorum..oylende onlardan yiycem..aksama dogruda bakarim ne yiyebilirsem iste..

Kilo bildirimi Cumartesi demek..peki o zaman oyle yapalim

bende çalıştığım zamanlarda yemek akllıma gelmezdiii hatta öğle yemeğimi galeta tarzı şeylerle geçiştirirdimm... ama evde olunca tam tersi ev temiliğe nereye kadar sil süpür nereye kadar sonra ayyy bi kek vardı bir dilim yiyeyim ayy bi çay içeyim ay şunu yiyeyim diye geçiyor beni ev bozuyor daha çok yiyiorum ))

Evet birde cocuklardan yoruluyorum aksam koltuga oturunca oh yapayim bir kahve ooo kek borek corek ne varsa koy tepsiye..ye bi guzel sis..en iyisi erken uyumak herhalde

bu haftayıı çook kötü geçirdim kızlar bu hafta kim listeyi yapacak ??? beni aynı yazsın haftaya telafi başlayacak

tartildin mida sen simdiden?
yoook canım , moralim bozulmasın bu hafta tartılmak istemiyorum hastaydım vucud direnç gelsin diye yedim içtim şimdi tartıda onu görmek istiyorum yani açıkcası haftaya kadar müsade istedim

yoook canım , moralim bozulmasın bu hafta tartılmak istemiyorum hastaydım vucud direnç gelsin diye yedim içtim şimdi tartıda onu görmek istiyorum yani açıkcası haftaya kadar müsade istedim
gecmis olsun..hastayken yemek lazim yoksa direnc iyice ucuyor. bu hafta bende heyecanliyim bakalim ne olacak

biliyorum yeri burası değil ama tuvalaet eğitimi bölümü aktif değil nadir insanlar yazıyor tecrübeli anneler fikir versin diye buraya yazdım ))

şimdiden stres oldum yahuuuu tecrübeli anneler akıl verin ne olurrrrr
ben ne yapacam ???

benim de kızım nisanda 3 yaşına girecek ve biz mayıs ayı itibarı ile başlayacağız geçtiğimiz yaz bir gün klozete aparat almıştım oturtalım dedik amaaannnn kıyamet koptu korktu oturmadı ozaman tam konuşamıyor diye bizde zorlamadık eşimle.. ama şimdi cadı konuşuyor herşeyi anlıyor ...

beni izlemesine izin veriyorum özellikle ayyy çiş geldi diyorum kiii arkamdan gelsin diye ... geliyor diyorum hadi sende otur hayır anne olmazzzz diyor ama sifona ben basacam diyor.. bende sen çişini buraya yaparsan basabilirsin yoksa olmaz diyorum ayyyyy ağlıyor bağırıyor ama sanaiyelik geçiyor zaten benim kızımın özelliği uzatmıyor bazı çocuk dakikalarca ağlıyor ... benim kız en fazla bir dakika sonra bitiyor ))

bezini bağlarken anlatıyorum artık büyüdün kızım çiş buraya değil tuvalete diyorum oraya yapacağız diyorum... hayır olmaz anne buraya diyor bezini gösteriyor offffff.....

emziğini 1 gecede bıraktı yani sorun yapmadı ama bunu nasıl öğreneceğiz yada ben nasıl öğretecem diye şimdiden kara kara düşünüyorum... mayısı bekliyorum çünkü havalar güzel olsun halıları kaldırayım daha iyi olsun diye düşünüyorum ama şu klozet korkusunu nasıl yeneceğiz ??? lazımlık düşünmüyorum okuduğum bi yazıda lazımlık alıştırınca sonrada onu bıraktırmak için ikinci bir aşama gerekiyormuş ... bir kere olsun klozet olsun diyorum ....

Çook mu zor süreç ???

Kizlar bu hafta listeyi kim yapiyorsa benim sabit yazsin.. ben hasta olacam galiba hic iyi degilim zaten bu hafta adetliydim cok kacanak yaptim cokk haddi hesabi yok.. o yuzden tartiya yansicani bildigim icin.. sabit kalsin miralim bozulmasin..

oglumdada oyle olmustu benimde erken gebelik testiyle cikmisti bu normal bi test beklicem o yuzden
Cnm benimkide normal testti.mesrla bugün yaptım silik çıktı 2.cisi.
Sonra ertesi gün bitane daha test aldım yaptım net çıkmıştı 1günde bile değerler yükseliyo hamile olunca ondan dedim.ama garantiye almak istiyosan 3 4gün tabiki bekleyebilirsin

bu haftayıı çook kötü geçirdim kızlar bu hafta kim listeyi yapacak ??? beni aynı yazsın haftaya telafi başlayacak

Kizlar bu hafta listeyi kim yapiyorsa benim sabit yazsin.. ben hasta olacam galiba hic iyi degilim zaten bu hafta adetliydim cok kacanak yaptim cokk haddi hesabi yok.. o yuzden tartiya yansicani bildigim icin.. sabit kalsin miralim bozulmasin..

Arkadaşlar sabit yazılsın diye bişey olurmu ya ne demek bu hafta çozuttum tartı çok artı göstericek moralim bozulmasın diye tartılmıycam,olurmu öyle şey.ne olursa olsun haftalık tartılmayı yapmalısınız.isterse 3kilo artı çıkın bu normal.ama bu kaçmanızı gerektirmiyo.bende bu hafta başlarda iyiydim ama son 3gündür feci abarttım saldım ve artıdayım.ama moralim bozulmasın diyede tartıdan kaçmıyorum gerçekleri görmemiz lazım.herkez yarın tartılsın bildirimini yapsın düzenli olalım.hem bu haftaki bildirime göre haftaya daha dikkatli oluruz.korkmayın ve cesaretli olun.sabit diye diye geçiremeyiz haftaları lütfen yarın bekliyorum...

30 ocak 2016 cumartesi günü yani yarın bildirimler bana özel mjla atılıcak aşağıdaki gibi bilginize

Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
Giden/gelen
Toplamda giden
Hedef

Lütfen bildirimleri yukarıdaki gibi eksiksiz yapın ....
ve lütfen beni sabit yazın demeyin.herkez yarınki kilosunu tartılarak öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…