Tamam kizma yahuuuCnm benimkide normal testti.mesrla bugün yaptım silik çıktı 2.cisi.
Sonra ertesi gün bitane daha test aldım yaptım net çıkmıştı 1günde bile değerler yükseliyo hamile olunca ondan dedim.ama garantiye almak istiyosan 3 4gün tabiki bekleyebilirsin
Arkadaşlar sabit yazılsın diye bişey olurmu ya ne demek bu hafta çozuttum tartı çok artı göstericek moralim bozulmasın diye tartılmıycam,olurmu öyle şey.ne olursa olsun haftalık tartılmayı yapmalısınız.isterse 3kilo artı çıkın bu normal.ama bu kaçmanızı gerektirmiyo.bende bu hafta başlarda iyiydim ama son 3gündür feci abarttım saldım ve artıdayım.ama moralim bozulmasın diyede tartıdan kaçmıyorum gerçekleri görmemiz lazım.herkez yarın tartılsın bildirimini yapsın düzenli olalım.hem bu haftaki bildirime göre haftaya daha dikkatli oluruz.korkmayın ve cesaretli olun.sabit diye diye geçiremeyiz haftaları lütfenyarın bekliyorum...
30 ocak 2016 cumartesi günü yani yarın bildirimler bana özel mjla atılıcak aşağıdaki gibi bilginize
Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
Giden/gelen
Toplamda giden
Hedef
Lütfen bildirimleri yukarıdaki gibi eksiksiz yapın ....
ve lütfen beni sabit yazın demeyin.herkez yarınki kilosunu tartılarak öğrensin
Yok canim , haklisin hatta boyle olmaliyiz ki arada uyarip kendimize gelelim...kirilmadim suclu cocuklar gibi simariklik yaptim benBaşlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
Giden/gelen
toplamda giden
Hedef
Bildirimleri aynen bu şekilde yazıp eksiksiz gönderin lütfen özel mjla bana hem...
Topu topu 3 -5 kişiyiz şurda Tam uyalım şuna lütfen..
Bu aradaada81 cnm kızmıyorum haddim değil zaten.ama azcık irade istiyorum korkup kaçmakla hallolmaz bunlar diye söylüyorum.kırdıysam özür dilerim
çook sevindim canım , Allah analı babalı büyütsün canımNeyse kizlar benim artik kilo bildirimi yapmama gerek kalnadi biraz once hamile oldugum kesinlesti artik benim kilo verme maratonum baska bahara kaldi sizlere kolay gelsinn
amin cnm amin bende cok sevindim ikinci kez anne olucam allahin izniyleçook sevindim canım , Allah analı babalı büyütsün canım
en doğru karar erkenden arayı fazla uzatmadan 2. çocuk olmalı bence... Sağlıkla kucağınıza alır meleğinizi koklarsınız...amin cnm amin bende cok sevindim ikinci kez anne olucam allahin izniyle
hııımmm bu arada niye bilmiyorum ama içimden kız bebek geçtiiiiamin cnm amin bende cok sevindim ikinci kez anne olucam allahin izniyle
oglum var cnm nedense banada kiz gibi geliyo bakalim nolucak bence her cocuk bir kardesi hakediyor bi dusun derimhııımmm bu arada niye bilmiyorum ama içimden kız bebek geçtiiii)) haber alınca bizi haberdar et emiiii ?? bakalım hislerim çıkacak mı ? ilk çocuğun kız mı erkek miydi ??
Ayyy canim hayirli olsun.. Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah..Neyse kizlar benim artik kilo bildirimi yapmama gerek kalnadi biraz once hamile oldugum kesinlesti artik benim kilo verme maratonum baska bahara kaldi sizlere kolay gelsinn
Canim sen adet bitiminde mi iliskiye girdin yoksa ovulasyon zamaninda mi .. benim adetim dun bitti.. yani özel bise yaptin mi ..oglum var cnm nedense banada kiz gibi geliyo bakalim nolucak bence her cocuk bir kardesi hakediyor bi dusun derim
insallah cnm sende benim gibi cok beklemeden alirsin guzel haberleri ilk ay icin yinede cok sartlandirma kendini hapi yeni birakiyosun sonuctaAyyy canim hayirli olsun.. Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah..
Insallah bnde ay sonu hayirli haberler alirim insallah..
Canim sen adet bitiminde mi iliskiye girdin yoksa ovulasyon zamaninda mi .. benim adetim dun bitti.. yani özel bise yaptin mi ..
cok ozel bisi yapmadım ama ovulasyon doneminide kacirmadim gunasiri iliski oldu genelde bide dedigim gibi folik asit almaya basladim hap bittigi gibiinsallah cnm sende benim gibi cok beklemeden alirsin guzel haberleri ilk ay icin yinede cok sartlandirma kendini hapi yeni birakiyosun sonucta
evet cnm nickimi değiştirdim,eski nickim triendy21di...Yok canim , haklisin hatta boyle olmaliyiz ki arada uyarip kendimize gelelim...kirilmadim suclu cocuklar gibi simariklik yaptim ben))
haftaya yeni guzel bi liste bulup baslayacam boyle kendimden cok bunaldim...canim sen dogum kilolarindan kurtulurken nasilbi liste uygulamistin.....senin baskabi nikin daha vardi diye biliyorum....
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin ...Neyse kizlar benim artik kilo bildirimi yapmama gerek kalnadi biraz once hamile oldugum kesinlesti artik benim kilo verme maratonum baska bahara kaldi sizlere kolay gelsinn
tebrikler cnm görüşmek üzere :)Gecen hafta 58.10
bu hafta gecen gün tartılmıştım 57.80 kıloyum
Toplamda 11.20 kılo vermişim
Özelden bildirmiyorum bu son kilo bildirimi buraya :)) bu kadar yeter kilo ver isi bana
Herkese kolay gelsin
hoşgeldin cnm,,şartlar günlük paylaşım yapman ve her cumartesi liste yapan arkadaşa kilo bildirimi yapmak,bugün liste bende,ve özelden mj atman yeterli,,Merhaba arkadaşlar
Bende bir haftadır 5 den sonra yemiyorum hemde dikkat ediyorum. 3 kilo vermişim bende aranıza katılmak isterim kabul ederseniz bide şartlar nedir öğrenmek isterim aslında :)
Anladim canim saol.. bnde folik asit almaya baslicam doktoruma gitmem lazimcok ozel bisi yapmadım ama ovulasyon doneminide kacirmadim gunasiri iliski oldu genelde bide dedigim gibi folik asit almaya basladim hap bittigi gibi
Anladim canim saol.. bnde folik asit almaya baslicam doktoruma gitmem lazimcok ozel bisi yapmadım ama ovulasyon doneminide kacirmadim gunasiri iliski oldu genelde bide dedigim gibi folik asit almaya basladim hap bittigi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?