Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tamam kizma yahuuu )) haklisin gercekten kendi adima soyleyeyim kaciyorum tartidan ..tamam yazip gonderecem...

Bslngc 78 gecn hft 76 bu hft 75.5

Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
Giden/gelen
toplamda giden
Hedef

Bildirimleri aynen bu şekilde yazıp eksiksiz gönderin lütfen özel mjla bana hem...
Topu topu 3 -5 kişiyiz şurda Tam uyalım şuna lütfen..
Bu arada
ada81 cnm kızmıyorum haddim değil zaten.ama azcık irade istiyorum korkup kaçmakla hallolmaz bunlar diye söylüyorum.kırdıysam özür dilerim

Yok canim , haklisin hatta boyle olmaliyiz ki arada uyarip kendimize gelelim...kirilmadim suclu cocuklar gibi simariklik yaptim ben ))

haftaya yeni guzel bi liste bulup baslayacam boyle kendimden cok bunaldim...canim sen dogum kilolarindan kurtulurken nasilbi liste uygulamistin.....senin baskabi nikin daha vardi diye biliyorum....

Gecen hafta 58.10
bu hafta gecen gün tartılmıştım 57.80 kıloyum
Toplamda 11.20 kılo vermişim
Özelden bildirmiyorum bu son kilo bildirimi buraya :)) bu kadar yeter kilo ver isi bana
Herkese kolay gelsin

Neyse kizlar benim artik kilo bildirimi yapmama gerek kalnadi biraz once hamile oldugum kesinlesti artik benim kilo verme maratonum baska bahara kaldi sizlere kolay gelsinn
çook sevindim canım , Allah analı babalı büyütsün canım

amin cnm amin bende cok sevindim ikinci kez anne olucam allahin izniyle
en doğru karar erkenden arayı fazla uzatmadan 2. çocuk olmalı bence... Sağlıkla kucağınıza alır meleğinizi koklarsınız...

bende bu güzel haberleri duyunca imreniyorum ama sonra ayyy yoook bir yeter diyorum ))

amin cnm amin bende cok sevindim ikinci kez anne olucam allahin izniyle
hııımmm bu arada niye bilmiyorum ama içimden kız bebek geçtiiii )) haber alınca bizi haberdar et emiiii ?? bakalım hislerim çıkacak mı ? ilk çocuğun kız mı erkek miydi ??

hııımmm bu arada niye bilmiyorum ama içimden kız bebek geçtiiii )) haber alınca bizi haberdar et emiiii ?? bakalım hislerim çıkacak mı ? ilk çocuğun kız mı erkek miydi ??
oglum var cnm nedense banada kiz gibi geliyo bakalim nolucak bence her cocuk bir kardesi hakediyor bi dusun derim

Neyse kizlar benim artik kilo bildirimi yapmama gerek kalnadi biraz once hamile oldugum kesinlesti artik benim kilo verme maratonum baska bahara kaldi sizlere kolay gelsinn
Ayyy canim hayirli olsun.. Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah..
Insallah bnde ay sonu hayirli haberler alirim insallah..

oglum var cnm nedense banada kiz gibi geliyo bakalim nolucak bence her cocuk bir kardesi hakediyor bi dusun derim
Canim sen adet bitiminde mi iliskiye girdin yoksa ovulasyon zamaninda mi .. benim adetim dun bitti.. yani özel bise yaptin mi ..

Canim sen adet bitiminde mi iliskiye girdin yoksa ovulasyon zamaninda mi .. benim adetim dun bitti.. yani özel bise yaptin mi ..

insallah cnm sende benim gibi cok beklemeden alirsin guzel haberleri ilk ay icin yinede cok sartlandirma kendini hapi yeni birakiyosun sonucta
cok ozel bisi yapmadım ama ovulasyon doneminide kacirmadim gunasiri iliski oldu genelde bide dedigim gibi folik asit almaya basladim hap bittigi gibi

Merhaba arkadaşlar

Bende bir haftadır 5 den sonra yemiyorum hemde dikkat ediyorum. 3 kilo vermişim bende aranıza katılmak isterim kabul ederseniz bide şartlar nedir öğrenmek isterim aslında :)

evet cnm nickimi değiştirdim,eski nickim triendy21di...
kiloları verirken pek listelerle uğraşmadım ben,sadece dikkat ettim garanti 3lt su içtim ve akşam olabildiğince erken yedim
tabi uyguladığım yardımcı etkenler oldu,lahana çorbası elma sirkesi yeşil çay nesfit 5i biyerde çay ve bikaç detox 2günlük mesela yoğurda nohut bulgur bilmemne katıp kahvaltı sonrası 2saat arayla yenen şey,
artı yoğurt kürü yaptım 15günlük,yoğurt pulbiber limon 3lüsü gece yatmadan önce yeniyoya oo,,
aklıma gelenler bunlar cnm
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin ...
Gecen hafta 58.10
bu hafta gecen gün tartılmıştım 57.80 kıloyum
Toplamda 11.20 kılo vermişim
Özelden bildirmiyorum bu son kilo bildirimi buraya :)) bu kadar yeter kilo ver isi bana
Herkese kolay gelsin
tebrikler cnm görüşmek üzere :)
Merhaba arkadaşlar

Bende bir haftadır 5 den sonra yemiyorum hemde dikkat ediyorum. 3 kilo vermişim bende aranıza katılmak isterim kabul ederseniz bide şartlar nedir öğrenmek isterim aslında :)
hoşgeldin cnm,,şartlar günlük paylaşım yapman ve her cumartesi liste yapan arkadaşa kilo bildirimi yapmak,bugün liste bende,ve özelden mj atman yeterli,,
başlangıç
hedef
bu şekilde ilk bildirimin olmalı...

Ben bu hafta 56.3 geldim.. Baslangic kilosu oluyor bu ilk defa yazdigim icin.. Hedef 50 ins.

Hamile olan arkdsm tebrik ederim saglicakla kucagina al.. Sana simdi diyet degil yeme zamani

Ada biz oglumu surekli cis var mi dite sora sora alistirdik.. Yaz mevsimine gelince iyi oluyor cunku bazen tanamen pantolon filan cikarip geziyorlar., gece ise hala bez takiyoruz.. Iste o konudada ben napicam bilmiyorum ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…