Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

benim boyum 1.70 seninki kaç ?inşallah en kısa zamanda kilolardan kurtuluruz

Alemsin valla Valentinnn Şimdilik bana bişey yapmadı ama dikkat etmekte fayda var, osuruklu gelin derler sonra

He canım aman diyim zaten bir açık bulalım diye bakıyor herkes

Bu arada geçtiğimiz haftasonu farkettim ki kimseye söylememli diet yaptığını...Tuhaf bir şekilde insanlar zayıfladığını çekemiyor.Birşey ikram ettiklerinde midem ağrıyor falan demeli şayet bozmak istemiyorsak...

bu sabah 2 dilim ekepek ekmek zeytin peynir çay
öğlen bamya yemeği ve salata akşam sanırım tavuk sote
kızlar ben akşam ancak 4.30 da evdeyim yemek 5 ekadar çok zor yetiştiryrm.hemen yemekte yapamıyrm.iki minik kızım var.iş dönüşü onlarla ilgileniyrm
acaba bi gün önce mi yapsam ne yapsam çözüm öenerisi ?

akşam bende jillian a baktım, 27 dk.lik bi videoydu.. 10 dk. filan yaptım.. hemen etkilenmiş kollarım.. sabah hissettim, ağrı vardı biraz.. dewam edicem..

canım ben 44 bedenim ben napıııııımmmmm ama 42 olmuşumdur heralde artık
aynen öyle velantin diyet yapıyorum diyince hımm falan göz süzmeler ne yapıyosun diyolar 5 ten sonra yemiyorum gün içide az yiyorum diyorum ayyy çok sağlıksız çok aç kalma falan filan. oyuzden kimseciklere söylemiyorum zayıflamışsın diyenlere bilmem özel bişi yapmıyorum ama diyorum çok havalı oluyor

Öglen yemegimide yedimmmm :) bi kase sehriyeli tavuk corbasi . 1 kase salata salata dedigim sirf marul üstüne nar eskisi döktüm ve 3 -4 kasik bulgur pilavi :) 16 30 gibi son salatami yemeyo dusunuyom 1.5 su litre ictim simdi leslie yapicam :) nasil iyimi???

kızlar arkadaş aradı gel bişiler hazırladım diyor. ne yapıyım yaaaa mecbur gitcemde hepsinden 2 çatal yesem bişi olmaz heralde öfff yaaa neden çağırdıki yaa. neyse kızlar ben çıkar akşam grsrz yediklerimi yazarım gelince artık dayakmı yerim aferim mi duyarım bakalım

saat erken tatlım, sıkma canını.. en masum çeşitle doyur karnını, akşamda 1 yogurt bitti gitti.. :))

afiyet olsun..

Sulu yemek yapacaksan en güzeli bi gün önceden yapmak canım. Sen de gelir gelmez yersin hem. Eğer pilav, makarna falan yapacaksan onları da günlük yaparsın, onları ısıtınca ben pek sevmiyorum. Ama sen akşamları pilav, makarna yememeye çalış

Kızler ben de bahsediim,

sabahtan beri su içiyorum, sabah 1 nescafe içmiştim.. 12:30 gibi yanımda getirdiğim peynirli sandviçimi yedim..
yeşilçay içtim..
şimdi 1 yeşil elma yedim ve 1 nescafe daha.. 16:30 - 17:00 gibi de lahana yemeğimi yiycem..
bugün başka bişey yemeyi düşünmüyorum..

Arkadaşlar bende şimdi 65 kiloyum ve 170 cm boyundayım işte masa başı dolayısıyla çok hareketsizim evede 6 buçuk gibi geliyorum bütün gün yediklerinize dikkat ediyormusununz yoksa Allah ne verdiyse yiyip 5 ten sonra keserek mi bu kiloları verdiniz

Nesilcim bence menüm gayet güzel canım, afiyet olsun Ama naçizane önerim sabah kahvaltını yap canım, öyle kahveyle geçiştirme. 1 yumurta, 1 dilim ekmek zaten 150 kcal. Uzmanlar muhakkak kahvaltı yapın diyor, metabolizma daha iyi çalışıyormuş ve gün içinde de öyle gidiyormuş...

haklısın tatlımm.. tembelim ya ben biraz.. evde yetiştiremiyorum, yanımda getirince de bi türlü elim gitmiyo..
ben nutella severim, çilek reçeli, tereyağ.. zararlı ne varsa favorimdir..
öyle ekmek peynir filan pek sarmıyor.. yumurta seviyorum ama onu da hazırlamaya üşeniyorum..
yerim belki yarın sabah, imrendim şimdi walla..:87:

Selam, uzun vadede sadece akşam yememek te etkili deniyor ama bizim kilomuz çok - zamanımız az.. dikkatte ediyoruz tabiki..
Senin boyuna göre çok fazla bi kilon yok gibi.. yeme alışkanlıklarını biraz değiştirsen çok kısa sürede sonuç alabilirsin gibi geldi bana.. :13:

Canımcım 10 dakika yeter sana kahvaltı için. 1 çk tereyağlı yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir ve 1 çk nutella yada reçel. Al sana süper bir menü. İşe götürünce sanki biraz sonra yiyim hem de öğle yemeği yerine geçer az yemiş olurum psikolojisi oluşuyor. Ama sabahın 7 sinde yiyince vücut start veriyor ve çalışmaya başlıyor.

Uff nutella yaa. Ölünce mezar taşıma nutellaya bayılırdı yazın diyordu bi kitapta... Bende de o hesap

ayyyyy... imrendim yemin ederim.. sabah söz, aynen böyle yapıcam inşallah.. :)

Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..

Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..

geçmiş olsun açık yaraya tuz basıldığını ilk defa duyuyorum bence kanamasının durması için üzerine bas ve sonra etinin yapışması için güzelce sar yapıstır

ayyy, kıyamam.. ben de duymamıştım tuz olayını, derinin dediği gibi yap bence de, bir süre de deterjan değdirme.. geçmek bilmez bir türlü.. geçmiş olsun.. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…