Gecmis olsun! Evet bol hafif sivi seyler tüketmende fayda var. Biim bildigimizin aksine, hastalik hafif seyler, az yiyerek daha iyi atlatilir diye duymustum. (Karatay veya Aidin Salihten :)
Tamam, ben de merak ettim gercekten, inceliyecegim. Ama yine de sen bunu cok kafaya takma derim. Insan olarak hepimizin mayasi ayni, metobolizmasi da asagi yukari aynidir diye düsünüyorum
Evet poyraz, canimizin cekebilecegi seyleri dillendirmeyelim.. Aklima koyma böyle seyleri :18:Ben 75 olmadan artik kacamak yapmak istemiyorum. Yani bir porsiyon halindeki kacamaklardan bahsediyorum Yoksa ucundan kacirabilirim galiba, ne bileyim bunun icin söz veremiyorum Cok cirkinnn
Lahanin suyunu iciyorum, ama corbasini süresiz üc gün icebilecegimi sanmiyorum, kocaman MASALLAH ikinize
Güleysa, seninle asagi yukari ayni kilodayiz. Bu demek oluyor ki seninle uzun vadeli bir yaris icindeyizzzzzzBoy kac senin?
Alemsin valla ValentinnnŞimdilik bana bişey yapmadı ama dikkat etmekte fayda var, osuruklu gelin derler sonra
canım aynı hareketleri yapıyor evet ama hepside çok faydalı ben kilo az veriyorum ama vücudum çok sıkılaştı özellikle kol hareketleri mahvediyo beni ama kollarım bayağı toparlandı ve bacaklarım inceldi... ama tabi zevk meselesi canım sen kendim yapabviliyorum ben hareket diyosan sıkıntı yok ben kendi başıma en fazla 15 dk hoplayıp zıplayabiliyorum.
canım ben 44 bedenim ben napıııııımmmmmDeğişiyor :) Kalıbına göre.H&M'den alıyorsam pantolon hariç herşeyi 36 alırım,türk markalarında 36 İspanyol markalarında pantolon sizeım 40 dır bazen Zara'nın 42 si bile olmaz gerçi..Anlayacağım şekerim ben köşeyi dönerken en son p.opomu görürsün
aynen öyle velantin diyet yapıyorum diyince hımm falan göz süzmelerHe canım aman diyim zaten bir açık bulalım diye bakıyor herkes
Bu arada geçtiğimiz haftasonu farkettim ki kimseye söylememli diet yaptığını...Tuhaf bir şekilde insanlar zayıfladığını çekemiyor.Birşey ikram ettiklerinde midem ağrıyor falan demeli şayet bozmak istemiyorsak...
kızlar arkadaş aradı gel bişiler hazırladım diyor. ne yapıyım yaaaa mecbur gitcemde hepsinden 2 çatal yesem bişi olmaz heralde öfff yaaa neden çağırdıki yaa. neyse kızlar ben çıkar akşam grsrz yediklerimi yazarım gelince artık dayakmı yerim aferim mi duyarım bakalım
bu sabah 2 dilim ekepek ekmek zeytin peynir çay
öğlen bamya yemeği ve salata akşam sanırım tavuk sote
kızlar ben akşam ancak 4.30 da evdeyim yemek 5 ekadar çok zor yetiştiryrm.hemen yemekte yapamıyrm.iki minik kızım var.iş dönüşü onlarla ilgileniyrm
acaba bi gün önce mi yapsam ne yapsam çözüm öenerisi ?
Kızler ben de bahsediim,
sabahtan beri su içiyorum, sabah 1 nescafe içmiştim.. 12:30 gibi yanımda getirdiğim peynirli sandviçimi yedim..
yeşilçay içtim..
şimdi 1 yeşil elma yedim ve 1 nescafe daha.. 16:30 - 17:00 gibi de lahana yemeğimi yiycem..
bugün başka bişey yemeyi düşünmüyorum..
Nesilcim bence menüm gayet güzel canım, afiyet olsunAma naçizane önerim sabah kahvaltını yap canım, öyle kahveyle geçiştirme. 1 yumurta, 1 dilim ekmek zaten 150 kcal. Uzmanlar muhakkak kahvaltı yapın diyor, metabolizma daha iyi çalışıyormuş ve gün içinde de öyle gidiyormuş...
Arkadaşlar bende şimdi 65 kiloyum ve 170 cm boyundayım işte masa başı dolayısıyla çok hareketsizim evede 6 buçuk gibi geliyorum bütün gün yediklerinize dikkat ediyormusununz yoksa Allah ne verdiyse yiyip 5 ten sonra keserek mi bu kiloları verdiniz
haklısın tatlımm.. tembelim ya ben biraz.. evde yetiştiremiyorum, yanımda getirince de bi türlü elim gitmiyo..
ben nutella severim, çilek reçeli, tereyağ.. zararlı ne varsa favorimdir..
öyle ekmek peynir filan pek sarmıyor.. yumurta seviyorum ama onu da hazırlamaya üşeniyorum..
yerim belki yarın sabah, imrendim şimdi walla..:87:
Canımcım 10 dakika yeter sana kahvaltı için. 1 çk tereyağlı yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir ve 1 çk nutella yada reçel. Al sana süper bir menü. İşe götürünce sanki biraz sonra yiyim hem de öğle yemeği yerine geçer az yemiş olurum psikolojisi oluşuyor. Ama sabahın 7 sinde yiyince vücut start veriyor ve çalışmaya başlıyor.
Uff nutella yaa. Ölünce mezar taşıma nutellaya bayılırdı yazın diyordu bi kitapta... Bende de o hesap
Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..
Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?