yok cnm bu standart bisi doktora gerek yok eczaneden alip kullanabilirsinAnladim canim saol.. bnde folik asit almaya baslicam doktoruma gitmem lazim
Ha tmm o zaman pazartesi gunu alirim insallah..yok cnm bu standart bisi doktora gerek yok eczaneden alip kullanabilirsin
Allah kolaylık versin masumcum , inşallah sıkıntısız atlatırsınız....Selam kızlar zor günler geciriyorum
Yazamiyorum sizlere
Merhaba benide listenize alirmisiniz. Benim 10 aylık bebeğim var emziriyorum. O yüzden çok acikirsam süt meyve fln yersem yinede etkili olurmu bu yöntem.
Su an 78 kiloyum
Ben buradayim gel devam edelim.....Ne güzel burda devam ediyorduk herkes dagildi
dönersin canim.. yeterki iste.. emziriyorsun en azindan yediklerine dikkat edebilirsin.. bol bol su.. yürüyüs yada evde spor.. tatli türü hamur isi abur cubur kola falan bunlari yasakla kendine.. normal yemeklerden ye.. kilo vermesen bile almazsin .. ama emin olki gider kilo.. ben bu sekilde hamile kaldigim kilonun bile altina dustum ipte atladim onuda deneyebilirsin cok ise yariyor ama dizler ayaklar agirabiliyor o yüzden azar azar baslamani tavsiye ederim .. ben asiri yüklenmistim baslardabende bunu denicem ama bebegim 5 aylik emziriyorum. sutumun kalitesi dusebilir diye korkuyorum. bebegim engel su anoffff eski kiloma ne zaman donucem ben!!!
insallah canim.tesekkur ederim motive messjin icin :) cok istiyorum vermeyi...dönersin canim.. yeterki iste.. emziriyorsun en azindan yediklerine dikkat edebilirsin.. bol bol su.. yürüyüs yada evde spor.. tatli türü hamur isi abur cubur kola falan bunlari yasakla kendine.. normal yemeklerden ye.. kilo vermesen bile almazsin .. ama emin olki gider kilo.. ben bu sekilde hamile kaldigim kilonun bile altina dustum ipte atladim onuda deneyebilirsin cok ise yariyor ama dizler ayaklar agirabiliyor o yüzden azar azar baslamani tavsiye ederim .. ben asiri yüklenmistim baslarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?