Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

arkadaşlar sadece 2 bildirim geldi yeni katılan 2 arkadaşla 5 kişiyiz burda..yarın listeyi hazırlıycam yayınlıycam ama diyorumki benim açmış olduğum bi topik varmış az önce denk geldim ocak 2014te açmışım,ve 60küsür kilodaymışım,şaşırdım görünce,hatta geçen aylarda yine girip yazmışım,oraya taşınsak orda aktif olsak sıkı sıkı sarılsak şu işe ne dersiniz,hem bakarsınız katılımlarda olur...size kalmış tabi isteyen ister istemeyen istemez,,ben yinede linki atıyım..umarım orda buluşuruz ve devam ederiz..burda konu sahibide yıllardır giriş yapmamış sayfasına zaten :))

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yiyerek-zayiflayalim-buyrun-beraberce.679660/

30.01.2016 CUMARTESİ KİLO TABLOMUZ.....

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/gelen [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] puccakanka [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] 54.6 [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ada81 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jtaime020626 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65.7 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] S sinifci355 [/TD] [TD] …… [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] izinli [/TD] [TD] …… [/TD] [TD] …… [/TD] [TD] …… [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] tontriko [/TD] [TD] 56.3 [/TD] [TD]
[/TD] [TD] yeni [/TD] [TD]
....[/TD] [TD]
.....[/TD][TD]....[/TD] [TD] 50 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] yagmur38 [/TD] [TD] ??? [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] yeni [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[/TABLE]

Herkez nerdeeee...böyle olunca insanın hevesi kaçıyo arkadaşlar yaa..toparlanın artık lütfen..

Son düzenleme:
(edit:bu haftaki kilomu yanlış yazmışım 54.7 yerine 56.7 yazmışım..onu düzelttim :)))

30.01.2016 CUMARTESİ KİLO TABLOMUZ.....

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/gelen [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] puccakanka [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] 54.6 [/TD] [TD] 54.7 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ada81 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jtaime020626 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65.7 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] +1.200 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] S sinifci355 [/TD] [TD] …… [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] izinli [/TD] [TD] …… [/TD] [TD] …… [/TD] [TD] …… [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] tontriko [/TD] [TD] 56.3 [/TD] [TD]
[/TD] [TD] yeni [/TD] [TD]
....[/TD] [TD]
.....[/TD][TD]....[/TD] [TD] 50 [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] yagmur38 [/TD] [TD] ??? [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] yeni [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD] ….. [/TD] [TD]
[/TD] [/TR]
[/TABLE]

Herkez nerdeeee...böyle olunca insanın hevesi kaçıyo arkadaşlar yaa..toparlanın artık lütfen..

Merhaba benide listenize alirmisiniz. Benim 10 aylık bebeğim var emziriyorum. O yüzden çok acikirsam süt meyve fln yersem yinede etkili olurmu bu yöntem.
Su an 78 kiloyum

Merhaba benide listenize alirmisiniz. Benim 10 aylık bebeğim var emziriyorum. O yüzden çok acikirsam süt meyve fln yersem yinede etkili olurmu bu yöntem.
Su an 78 kiloyum

buraya bekleriz cnm,,oraya geçtik biz,,nasipse listeyede orda devam edicez..şimdiden hoşgeldin...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yiyerek-zayiflayalim-buyrun-beraberce.679660/

bu arada ALLAH bağıslasın bebişini,dediğin gibi tabiki olur neden olmasın,kısa sürede kilolara elveda demeye başlarsın,,hem emzirirken daha hızlı kilo verirsin :))

merhaba herkese

sabah

4 yeşil zeytin
2 yk beyaz peynir
yumurtanın beyazı
maydanoz ve kırmızı biber 1 adet
2 adet kızarmış light form ekmek
şekersiz çayyyyy )

öğle
bir kase yoğurt
1 dilim tam buğdaylı ekmek
5 adet kavrulmamış badem

akşam
bir tabak dolusu salata
3 adet et köftesi ...
1 dilim tam buğdaylı ekmek

boooll suuu

spor yapamıyorum çook soğuk.....

Kizlar burasi pek sessiz ben diyet gruplarindan 5.takima gectim onlarla devam edecem ugrarim yinede...

bana katılmak isteyen var mı kızlar ???

buraya ne olmus herkesler yok olmus.. benim kilo koruma isim süper suana kadar kilo almadim.. gram gram gidior yine ama almiyorum allaha sukur.. izler ne durumdasiniz??

bende bunu denicem ama bebegim 5 aylik emziriyorum. sutumun kalitesi dusebilir diye korkuyorum. bebegim engel su an offff eski kiloma ne zaman donucem ben!!!

bende bunu denicem ama bebegim 5 aylik emziriyorum. sutumun kalitesi dusebilir diye korkuyorum. bebegim engel su an offff eski kiloma ne zaman donucem ben!!!
dönersin canim.. yeterki iste.. emziriyorsun en azindan yediklerine dikkat edebilirsin.. bol bol su.. yürüyüs yada evde spor.. tatli türü hamur isi abur cubur kola falan bunlari yasakla kendine.. normal yemeklerden ye.. kilo vermesen bile almazsin .. ama emin olki gider kilo.. ben bu sekilde hamile kaldigim kilonun bile altina dustum ipte atladim onuda deneyebilirsin cok ise yariyor ama dizler ayaklar agirabiliyor o yüzden azar azar baslamani tavsiye ederim .. ben asiri yüklenmistim baslarda

insallah canim.tesekkur ederim motive messjin icin :) cok istiyorum vermeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…