Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende bi ara saat 6dan sonra bir şey yemeyerek bayagı bir zayıflamıştım.
Tabi sonra geri aldım birazını.
Bugün tekrar başlıyorum. bu sefer 17den sonra yemeyeceğim.
Şuanki kilom 52.5
49 olana kadar devam edeceğim.

Kızlar merhaba,
Konu hala güncel midir? Ben 1.69 boyundayım. Şuanki kilomda 68. Hazirana kadar 57 olmak istiyorum. Akşam 5 ten sonra yememek işe yarıyor mu gerçekten.

Ben de kilo vermek icin ugrasiyorum.yediklerime dikkat etmeye basladim 12subattan beri.bir ay olmus nerdeyse 2.5kilo verdim.9 kilo daha vermek istiyorum insaallah.bi de bu yontemi denicem.bugunden itibaren saat 5den sonra yemek yok.:)

Merhaba herkese yarindan itibaren buradayim bana eslik edecek olan var miiiiii

Merhaba kizlar ,
sabah menu
haslanmis yumurta beyazi
2 zeytin
2 yk beyazpeynir
2 kizarmis form ekmek

Sekersiz turk kahvesi
ogle
3 yk bulgur pilavı
küçük kase yogurt

aksam
öğle aynisi yapacam...

Sabah kizimla bir saat gezindik ...aksam kendim hizli adimlarla tempolu yürüyüşe cikacam bol su ve yesil cay icerim...

Merhaba arkadaslar.ben saat 16 da yedim.hafif seyler yedim.bir dilim ekmekle.sadece su iciyorum ve bol cay tabi ki sekersiz.

Annem geldi sehir disindan.zayiflamissin dedi.cok mutlu oldum.motive etti beni bu durum.2 ay once gormustu en son.

2015 mayisinda dogum yaptim.81 le gittim doguma.65 le hamile kalmistim.su an 69.5 im.ramazana kadar 65 in de altina inmek istiyorum.insaallah.diyetisyene gitmek istedim.ama vazgectim.daha once gittigim icin az cok tahmin ediyorum.ogrendim artik.sadece motive olmak icin istiyordum ancak k.k.yasasin.burayi takip etmek beni yeterince motive ediyor

Emzirdigim icin cok da kisamiyorum.sadece dikkat ediyorum.kacirsam bile saglikli seylerden oluyo.gereksiz ve zararli seyleri tuketmiyorum.tatli bile canim cekse kabak tatlisi tercih edyorum sut artiran seyler.

Bende sabah kosu yaptim saat 8'de 1 saat
1 kase yogurt kuru yedim zencefilli
Saat 10'da Sabah kahvaltisi 1 dilim ekmekle mercimek corbasi
(Yogurt kuru acaip tok tuttu saat 16.00 da 1 kase corba ictim. 3 tane incir 1 kayisi)
1.5 lt limonlu su
Yani toplamda 2 ogun yedim

Gun boyu da spor yaptim
( evde su an halen pilates yapiyorum )

Emzirdigim icin cok da kisamiyorum.sadece dikkat ediyorum.kacirsam bile saglikli seylerden oluyo.gereksiz ve zararli seyleri tuketmiyorum.tatli bile canim cekse kabak tatlisi tercih edyorum sut artiran seyler.

Incir kayisi tavsiye ederim kalorisi cok cok dusuk

Tesekkur ederimm ceylann27 denicem.
Rica ederim..
Meteblizmayi hizlandirir hem bağırsaklari yumusatiyor rahatlikla wc cikabiliyorsunuz.
Ben 55 kg ile hamile kalmistim 85 ile dogum yaptım. 1 sene icinde 55 kg geri dönüş yapmıştım ama her gun incir yedim uzerinede bol bol su ictim. metebolizma durmustu resmen. Simdide az bisey kilo aldim 65 kg ama rahatsiz ediyor beni 5 kg verdim niyetim bi 10 kg daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…