Vucut alisinca seker ihtiyacı da iyice aziyor :)Herkese merhaba...
Ben de aranıza katılmak istiyorum 30 yaşındayım, vermem gereken tam 20 kilo var, iki tane oğlum var biri 4 yaşında diğeri henüz 6 aylık. İkisi de sezeryanla oldu. Bebeğim sadece anne sütü alıyor kızlar o yüzden öyle diyet falan yapamıyorum emzirmesem dahi uyamıyorum o klasik listelere.
5 aydır düzenli, haftanın 5-6 günü spor yapıyorum. Toplamda 8 kilo verebildim sadece. Yememe pek dikkat edemiyorum açıkçası sık emdiriyorum ve sık da acıkıyorum, işin kötü yanı aşırı derecede tatlı/kakaolu şeyler istiyor Can'ım aşeriyorum resmen, gebelikte bu kadar değildi inanın, neyse velhasıl kelam ben de aranıza katılmak istiyorum. Hedefim ayda 5 kilo verebilmek
Yoğurt zencefil olarak mı sadeceVucut alisinca seker ihtiyacı da iyice aziyor :)
Incir kayisi Yemeni tavsiye ederim kalorisi cok cok dusuk ustelik metebolizma hizlandirici bitter çikolata onuda yiyebilirsin
Ayda 5 kg mumkun tabii istersek eger az ye sık sık ye kilo yapmayan seyler yemelisin
Yogurt zencefilli kuru tavsiye ederim gobek eritiyor veya maydonozlu limon suyu ayni sekilde denemis biri olarak faydalari var
Ac karnina sabah 4 yemek kasigi yogurt 1 cay kasigi toz zencefil toz tarcin toz zerdecal karistirip yeniyor uzerine hic bisey yenmicek 1 saat sonra kahvalti edilmeliYoğurt zencefil olarak mı sadece
Hımm anladım yani yemeklerden 1 saat önce yenilecekAc karnina sabah 4 yemek kasigi yogurt 1 cay kasigi toz zencefil toz tarcin toz zerdecal karistirip yeniyor uzerine hic bisey yenmicek 1 saat sonra kahvalti edilmeli
Oglen ayni sekil gece de yatmadan yarim saat once uzerine hic bisi yenmicek
Bu kur cok etkili oldugu icin 2 hafta boyunca 3 gunde bir uygulanmali
Evet ben onu uyguladim bitti simdide 2 avuc maydonoz blendirdan geciriyorum 1 adet limon suyu 1 su bardak su karıştırıp iciyorum karacigeri temizliyormus odem atiyor metebolizma hizlandiriyor miden hic susmuyor surekli gurulduyor :)ayrica tok tutuyor agiz kokusu icinde cok etkili zayiflatma etkisi var 15 gun boyunca her sabah ac karnina kahvaltidan 15 dk once icilmeliHımm anladım yani yemeklerden 1 saat önce yenilecek
Peki yoğurt kürünü ne kadar süre yaptın ve be kadar etkisi olduEvet ben onu uyguladim bitti simdide 2 avuc maydonoz blendirdan geciriyorum 1 adet limon suyu 1 su bardak su karıştırıp iciyorum karacigeri temizliyormus odem atiyor metebolizma hizlandiriyor miden hic susmuyor surekli gurulduyor :)ayrica tok tutuyor agiz kokusu icinde cok etkili zayiflatma etkisi var 15 gun boyunca her sabah ac karnina kahvaltidan 15 dk once icilmeli
Tadida muthis guzel bildigin erik suyu
Yogurt kürünu 1 gun yaptim etkisini hemen gorunce devam etmedim zaten yaptiktan sonrada etkisi 4.5 gun devam etti . Eger cok siskinlik bisey olursa karnimda yine onu uygulicam gobek kalmadi bende pek .pesine maydanozu yaptim icerken suzuyorum evetPeki yoğurt kürünü ne kadar süre yaptın ve be kadar etkisi oldu
Maydanoz kürünü yaptıktan sonra süzüyormusun? Ben Bi kere denemiştim pütür pütür ağzıma geldi midem bulanmıştı
Hosgeldin kilo kac hedef kac :)Selam kızlar bende buralardayim artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?