Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugunku menum :)
Sabah 1 saat yuruyus ve kosu
Sabah 9'da kahvalti
Omlet
1 dilim kepek ekmek
1 Salata 1 domates 3 adet zeytin
2 bardak su

40 dk karin egzersizi
1 saat yuruyus ve egzersizler

Oglen icin
4 salata

Aksam icin
Tavuk sote
Mevsim salatasi
1.5 lt su

Ve kapanis :)
1 saat pilates ile kapanis yapicam

Son düzenleme:
Kahvaltıda biraz kacirdim.kahvaltiyi disarida yaptik.ekmek yemedim ama peyniri abarttim.saat 17 de aksam yemegi.2 tabak etli nohut.bi kase yogurt.1 dilim ekmek.bugunu kapattik boylece.

Kahvaltıda biraz kacirdim.kahvaltiyi disarida yaptik.ekmek yemedim ama peyniri abarttim.saat 17 de aksam yemegi.2 tabak etli nohut.bi kase yogurt.1 dilim ekmek.bugunu kapattik boylece.

çalışanlar napsın
ne yediğim belli değil sabahları simitle başlayıp akşamları 7 de yemek yiyorum anca yetişiyo keşke bi yolu olsa da bende katılsam aranıza ne spor yapmaya vaktim var ne de diyet listesi hazırlamaya

Sabah 7:00 1 saat yuruyus koşu
Sabah acikmadim sadece maydonozlu limon blendirdan gecirip ictim

Oglen patates kızartması ve Nuggets
Oglen 1 saat yuruyus ve egzersizler

Aksam 1.5 lt su gun boyu
2 dilim baklava

Ve 1 saat pilates

Herkese merhaba...
Ben de aranıza katılmak istiyorum 30 yaşındayım, vermem gereken tam 20 kilo var, iki tane oğlum var biri 4 yaşında diğeri henüz 6 aylık. İkisi de sezeryanla oldu. Bebeğim sadece anne sütü alıyor kızlar o yüzden öyle diyet falan yapamıyorum emzirmesem dahi uyamıyorum o klasik listelere.
5 aydır düzenli, haftanın 5-6 günü spor yapıyorum. Toplamda 8 kilo verebildim sadece. Yememe pek dikkat edemiyorum açıkçası sık emdiriyorum ve sık da acıkıyorum, işin kötü yanı aşırı derecede tatlı/kakaolu şeyler istiyor Can'ım aşeriyorum resmen, gebelikte bu kadar değildi inanın, neyse velhasıl kelam ben de aranıza katılmak istiyorum. Hedefim ayda 5 kilo verebilmek

Vucut alisinca seker ihtiyacı da iyice aziyor :)
Incir kayisi Yemeni tavsiye ederim kalorisi cok cok dusuk ustelik metebolizma hizlandirici bitter çikolata onuda yiyebilirsin
Ayda 5 kg mumkun tabii istersek eger az ye sık sık ye kilo yapmayan seyler yemelisin
Yogurt zencefilli kuru tavsiye ederim gobek eritiyor veya maydonozlu limon suyu ayni sekilde denemis biri olarak faydalari var

Yoğurt zencefil olarak mı sadece

Yoğurt zencefil olarak mı sadece
Ac karnina sabah 4 yemek kasigi yogurt 1 cay kasigi toz zencefil toz tarcin toz zerdecal karistirip yeniyor uzerine hic bisey yenmicek 1 saat sonra kahvalti edilmeli
Oglen ayni sekil gece de yatmadan yarim saat once uzerine hic bisi yenmicek
Bu kur cok etkili oldugu icin 2 hafta boyunca 3 gunde bir uygulanmali
Yandaki yaglari gobek ici yaglari eritiyor. Karnini resmen sunger gibi iceri cekiyor bende 1 gunde farketti metebolizma yida hizlandiriyor . Herkesde ayni sey olcak diye bisi yok tabi 2 hafta boyunca yapmalısın. Hergun sakin yeme

Hımm anladım yani yemeklerden 1 saat önce yenilecek

Hımm anladım yani yemeklerden 1 saat önce yenilecek
Evet ben onu uyguladim bitti simdide 2 avuc maydonoz blendirdan geciriyorum 1 adet limon suyu 1 su bardak su karıştırıp iciyorum karacigeri temizliyormus odem atiyor metebolizma hizlandiriyor miden hic susmuyor surekli gurulduyor :)ayrica tok tutuyor agiz kokusu icinde cok etkili zayiflatma etkisi var 15 gun boyunca her sabah ac karnina kahvaltidan 15 dk once icilmeli
Tadida muthis guzel bildigin erik suyu

Peki yoğurt kürünü ne kadar süre yaptın ve be kadar etkisi oldu

Maydanoz kürünü yaptıktan sonra süzüyormusun? Ben Bi kere denemiştim pütür pütür ağzıma geldi midem bulanmıştı

Peki yoğurt kürünü ne kadar süre yaptın ve be kadar etkisi oldu

Maydanoz kürünü yaptıktan sonra süzüyormusun? Ben Bi kere denemiştim pütür pütür ağzıma geldi midem bulanmıştı
Yogurt kürünu 1 gun yaptim etkisini hemen gorunce devam etmedim zaten yaptiktan sonrada etkisi 4.5 gun devam etti . Eger cok siskinlik bisey olursa karnimda yine onu uygulicam gobek kalmadi bende pek .pesine maydanozu yaptim icerken suzuyorum evet

slmlar eskilerden kimse kalmamis.. arada bi bakip cikiyorum ama yok kimsecikler..
benim kilo koruma isim cok iyi gidiyor kilo almiyorum bazen gidiyor bile gram gram.. abartmadan isediklermi yiyorum gün icinde.. ama yesil cayima hala devam cok pis alkislandik yapti icmeden rahat edemiyorum.. onun disinda 6 dan sonra yememeye devam ediyorum tabi arada kaciriyorum ama sükür kiloma yansimiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…