- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
Kaç kilo verdin Nasıl verdın emzırıyomjsunslmlar eskilerden kimse kalmamis.. arada bi bakip cikiyorum ama yok kimsecikler..
benim kilo koruma isim cok iyi gidiyor kilo almiyorum bazen gidiyor bile gram gram.. abartmadan isediklermi yiyorum gün icinde.. ama yesil cayima hala devam cok pis alkislandik yapti icmeden rahat edemiyorum.. onun disinda 6 dan sonra yememeye devam ediyorum tabi arada kaciriyorum ama sükür kiloma yansimiyor...
65 le hamile kalmistim 77 kiloyla dogum yaptim. Bunun 7 kilosu dogumda gitmisti zaten 1 kiloda öyle gitmisti. 69 kilodan 57 kiloya düstüm. Dikkat etmeye basladigimda emziriyordum bol bol su iciyordum ivir zivir asitli icecekler hamur isleri makarna vs. Yemiyordum alismisim Suan bile aramiyorum. Ip baslarda atliyordum firsat buldukca yürüyordum tabi cocukla ne kadar mümkünse . Kizim 1 hafta sonra 10 aylik olcakKaç kilo verdin Nasıl verdın emzırıyomjsun
aynen azim istikrar önemli yoksa cok kolay kılo vrmek65 le hamile kalmistim 77 kiloyla dogum yaptim. Bunun 7 kilosu dogumda gitmisti zaten 1 kiloda öyle gitmisti. 69 kilodan 57 kiloya düstüm. Dikkat etmeye basladigimda emziriyordum bol bol su iciyordum ivir zivir asitli icecekler hamur isleri makarna vs. Yemiyordum alismisim Suan bile aramiyorum. Ip baslarda atliyordum firsat buldukca yürüyordum tabi cocukla ne kadar mümkünse . Kizim 1 hafta sonra 10 aylik olcak
Isteyen herkesde hedefine ulasir ins azim önemli
Evet yoksa ver al ise yaramaz. Bu isin cözümü belli verdikten sonra saglikli abartmadan herseyden yemek ve 6 dan sonra yememek mutlu oluo insan agirlik cökmüo insana hafifliyorsunaynen azim istikrar önemli yoksa cok kolay kılo vrmek
Evet bende 1 ay 20 gunde 8 kg verdimEvet yoksa ver al ise yaramaz. Bu isin cözümü belli verdikten sonra saglikli abartmadan herseyden yemek ve 6 dan sonra yememek mutlu oluo insan agirlik cökmüo insana hafifliyorsun
Nasıl yaptın ya gün içinde hıc mi hamur işi yetmedin ekmek mesela kahvaltılar nasıldı kaç litre su içtin ben de 57 olmak ostıyorum oncekı kilom du çünkü bı verıp alıyorum her gün olmassda hafta bir hamur işi yıyorum sohbet oluyor napıcammm65 le hamile kalmistim 77 kiloyla dogum yaptim. Bunun 7 kilosu dogumda gitmisti zaten 1 kiloda öyle gitmisti. 69 kilodan 57 kiloya düstüm. Dikkat etmeye basladigimda emziriyordum bol bol su iciyordum ivir zivir asitli icecekler hamur isleri makarna vs. Yemiyordum alismisim Suan bile aramiyorum. Ip baslarda atliyordum firsat buldukca yürüyordum tabi cocukla ne kadar mümkünse . Kizim 1 hafta sonra 10 aylik olcak
Isteyen herkesde hedefine ulasir ins azim önemli
basarilar dilerim insallah istedigin hedefe ulasirsin :)Evet bende 1 ay 20 gunde 8 kg verdim
Spor ve kalori hesabi yemek yiyorum kendimi cok hafifhissediyorum
Ve bundan sonra da kalori hesabi beslenicem
tsklerTebrikler dream00.ne kadar surede basardin.biraz detayli anlatir misin surecini ve yontemini..
selam iyim sagol sen nasilsin?? bi sen bi ben kaldik sanirim.. gidisleri o gidis daha kimseler yok arada ugruyorum ama kimse yokDream slm cnm nasılsın
Sınıfı ebru nerelerde gelmiyorlar hic
İnşallah :)Ptesii burdayim kızlar
İns eski kızlarda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?