Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kaç kilo verdin Nasıl verdın emzırıyomjsun

Kaç kilo verdin Nasıl verdın emzırıyomjsun
65 le hamile kalmistim 77 kiloyla dogum yaptim. Bunun 7 kilosu dogumda gitmisti zaten 1 kiloda öyle gitmisti. 69 kilodan 57 kiloya düstüm. Dikkat etmeye basladigimda emziriyordum bol bol su iciyordum ivir zivir asitli icecekler hamur isleri makarna vs. Yemiyordum alismisim Suan bile aramiyorum. Ip baslarda atliyordum firsat buldukca yürüyordum tabi cocukla ne kadar mümkünse . Kizim 1 hafta sonra 10 aylik olcak

Isteyen herkesde hedefine ulasir ins azim önemli

aynen azim istikrar önemli yoksa cok kolay kılo vrmek

aynen azim istikrar önemli yoksa cok kolay kılo vrmek
Evet yoksa ver al ise yaramaz. Bu isin cözümü belli verdikten sonra saglikli abartmadan herseyden yemek ve 6 dan sonra yememek mutlu oluo insan agirlik cökmüo insana hafifliyorsun

Evet yoksa ver al ise yaramaz. Bu isin cözümü belli verdikten sonra saglikli abartmadan herseyden yemek ve 6 dan sonra yememek mutlu oluo insan agirlik cökmüo insana hafifliyorsun
Evet bende 1 ay 20 gunde 8 kg verdim
Spor ve kalori hesabi yemek yiyorum kendimi cok hafifhissediyorum
Ve bundan sonra da kalori hesabi beslenicem

Nasıl yaptın ya gün içinde hıc mi hamur işi yetmedin ekmek mesela kahvaltılar nasıldı kaç litre su içtin ben de 57 olmak ostıyorum oncekı kilom du çünkü bı verıp alıyorum her gün olmassda hafta bir hamur işi yıyorum sohbet oluyor napıcammm

Evet bende 1 ay 20 gunde 8 kg verdim
Spor ve kalori hesabi yemek yiyorum kendimi cok hafifhissediyorum
Ve bundan sonra da kalori hesabi beslenicem
basarilar dilerim insallah istedigin hedefe ulasirsin :)

Tebrikler dream00.ne kadar surede basardin.biraz detayli anlatir misin surecini ve yontemini..
tskler
ben 69 kiloyla eylülün basinda dikkat etmeye baslamistim.. ekmek aliskanligim yoktu pek zaten.. sirf sabah kahvalisinda yiyordum. benimkine pekte diyet denmez emziriyordum cunkü.. sabah düzenli kahvalti. bol bol su miktarini bilmiyorum suyla sikintim vr cünkü icebildigim kadar iciyordum.. azar azar hafif seylerden yiyordum.. bazi zamanlar hmur iside yiyordum ama sonrasinda daha bisey yemiyordum.. dengeliyordum anlicaniz.. kola delisiydim ayalardir agzima sürmüyorum önümde bile olsa.. cips cikolata benim en sevdiklerimdi biraktim .. aklima vurdukca agzima az bisey atiyordum.. yesil caya alistim normal cayi unuttum .. aslinda ayni seyler uzattim gereksiz yere türkcem zaten kit :S
tavsiyem kendimce su..
bol bol su
yesil cay
sadece kahvaltida ekmek yemek diger ögünlerde ekmek yememek
sulu yemek en güzeli bu durumlarda..
6 dan sonra yememek
abur cuburlari kesmek
spor yürüyüs yada ip atlama süper.. ip atlama acayip kilo verdiriyor .

unutmusum yazmayi eylülün basinda 69 la basladim yanlis hatirlamiyorsam 1 ci ayin basindan beri sadece dikkat ediyorum.. canimin cektigini yiyorum abartmadan ama cola cips yok.. arada bi abur cubur oda tadimlik abartmadan

Dream slm cnm nasılsın
Sınıfı ebru nerelerde gelmiyorlar hic
selam iyim sagol sen nasilsin?? bi sen bi ben kaldik sanirim.. gidisleri o gidis daha kimseler yok arada ugruyorum ama kimse yok

Merhabalar bende kendımce bu yontemı uyguluyorum cunku bı kac tanıdıgım bu sekılde zayıfladı gecen pazar 64.7 basladım bu sabah 63.1 cıktım ama kesınlıkle abur cubur makarna pılav tatlı yemedim sıkı kahv yaptım oglende yedım oglen dedıgım 3-4 arası en son yogurt yedım aksam cay yanında leblebı atıstırdım sonuc guzel gıdıyo

Hepimiz dağıldık inş teker teker toplaşırız :))

Bende yarin sizlerleyim )) aksam yemegi yemeyerek cok kilo veren arkadaşlarim oldu...imrenerek bakıyorum onlara spor yapanda var yapmayanda yapanlar sadece gunluk 45 dakika yapmislar.

sabah kahvalti saat 10 gibi yapmışlar ...ogle yemegini 15.00 16.00 arasi yemisler.....aksam eğer acikirlarsa bi bardak sut yada bir kase yogurt yemisler hepsi bu....

ben akşamlari cay cok iciyorum şekersiz ama yaninda hep yiyeceğim biseyler arıyorum tatli gibi vs dedim..onlarda aksam cayi birak sicak su ic sadece aksam cayi birakirsan tatli isteginde gidecek dediler deniyeceeem....

Nerdesiniz katilan yok mu bana ....kizlar yaza ne kaldi incecik şeyler giymek istiyirsak 2,5 ayimiz var demek guzel asilirsak 10 kilo verebiliriz bu 2,5 ayda....hadi kacamaksiz 2,5 ayi gecirelim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…