Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet 1 avuc maydonoz 1 su bardagi su Belandirdan gecirilicek ve suzulup 1 adet limon sıkılıcak icine hemen tuketilmeli

15 dk ara verip kahvalti edilebilir sonrasinda.. 15 gun boyunca bu sekilde yapabilirsin. 2.3 gun ara ver sonra yine yap
Saraçoğlu bu kürü karaciger yağlanması ve ödem atmak için önermişti bentvde izlemiştim... bu sizi zayıflatmaz sadece ödem attırır demişti....1-2 kilo fark ettiriyor... bende karaciğer yağlanması vardı 10 gün yaptım ciddi anlamda göbek gitti ama midem çok rahatsız benim limon sabah aç karnına mahvetti bırakmak zorunda kaldım tekrar başlamak istiyorum akşam yemek yemiyorum yaaa bu kürü yapabilirim belki mideme daha az dokunur...

Bende dogum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum ancak emziriyorum sutumun kesilmesinden de korkuyorum
süt için hamur işini ve şerbetli tatlıları yemesende olur .. onun dışındakileri emzirme işi bitene kadar ye önemli olan bebişinin beslenmesi elbette...

kızlar cumartesi kilo bildirimi olsun herkes kilosunu buraya yazsın olur mu ? başlangıç olarak kabul edelim ...

sabah
2 yk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta beyazı
4 yeşil zeytin
bir kırmızı biber
bir yeşil biber
3 adet kızarmış form ekmek

12.00 gibi soğan suyu içiyorum bunu adet düzeni için içiyorum zayıflamaya katkısı var mı bilmiyorum...

öğle
5 adet ceviz yedim şimdi ....

şimdi spora başlayacam uzun süre yapmamıştım bugun sadece 45 dakika yürüyüş bandında yürüyecem o kadar

16.00 gibi akşam yemeği
patlıcan yemeği 7-8 kaşık
bir kase yoğurt

kapanışşşşşşşş eğer çok acıkırsam bir bardak tarçınlı süt içecem ....bol su....

Merhaba kizlar ,
45 dakika yürüsbandinda yürüdüm...birazdan yemegimi yerim kapanisi yaparim aksam maydanoz kurunu yapacam...

Selam adacim diğer kızlar needeki mesaj atsakta gelselsr bende bişiy yemedim akşam çok iyi oldu valla , lesile yapıyorum sabahları da kalkıp

Bende dogum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum ancak emziriyorum sutumun kesilmesinden de korkuyorum
Bende emzirirken diyet yapmistim sadece saglikli beslenerek iste hamur isi tatli pilav makarna yemedim bi donem uc haftada 5 kilo vermistim aslina bakarsan suanda emiyo ama biraktircam yesil salata acayip sut yapiyo cok yiyorum malum senin bebek kac aylik

İyi akşamlar kızlar
Bende sabah yumurta yiyorum ada öğlen yemek akşamda kuruyemiş ve süt veya yoğurt yiyorum

Selam adacim diğer kızlar needeki mesaj atsakta gelselsr bende bişiy yemedim akşam çok iyi oldu valla , lesile yapıyorum sabahları da kalkıp
Masumcum , eski kizlar gelseler iyi olur ama gidenler pek gelmiyor tekrar..seninde katilimin cok az gun icerisinde yogunmusun??biz canli tutarsak topici yeni arkadaslar gelir sohbet sohbeti acar hareketlu olur burasi...eski arkadaslarin katilimini beklersek yine topic sesizlesir...

Yeni arkadaslar lutfen daha fazla gelin katilim fazla olsun azim gelsin hepimize.. .

Cnm gün içinde yogunum ama daha sık gelmeye caliscam cnm

Ada sen kuruyemisi ne kadar yiyorsun gunluk

Cnm gün içinde yogunum ama daha sık gelmeye caliscam cnm

Ada sen kuruyemisi ne kadar yiyorsun gunluk
Ogle 5 adet ceviz yiyorum cok acikirsam aksamda 8 adet kavrulmamis badem yogurdun icine katiyorum bu kadar kuruyemis yiyorum...spordan once ceviz yiyorum ki hem tutsun hemdr basim donmesin diye benim tansiyonum hep dusuk cunku.....

Iyi olur canim hep gelmeye calis kimse gelmesede ikimiz incecij olalim ))))

Günaydın kizlar ,

kahvaltı yapiyorum aksam agzima lokma sürmedim cok hafif uyandim ))

Günaydın kizlar ,

kahvaltı yapiyorum aksam agzima lokma sürmedim cok hafif uyandim ))
Gunaydin..
Aksam yemeyince oyle oluyor evet
Benimde canim biseyler istedi ama yemedim su ile yetindim bazen istiyor insanin cani. Bide yaz geliyor ne olucak bilmem

Gunaydin.bende dun aksam yemedim.saat uc gibi yemistim.cok aciktim ama dayandim..sabah bes de kizim uyumayinca ona mama yapmak ocin kalktim.baktim hic halim yok.bi elma yedim.tabi emziriyorum da bi yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…