30 yasindayim ben dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum27 sen?
Benimde oyle.. simdi denedim 27 beden kot icine girdim :)30 yasindayim ben dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum
Bende dogum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum ancak emziriyorum sutumun kesilmesinden de korkuyorum30 yasindayim ben dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum
Saraçoğlu bu kürü karaciger yağlanması ve ödem atmak için önermişti bentvde izlemiştim... bu sizi zayıflatmaz sadece ödem attırır demişti....1-2 kilo fark ettiriyor... bende karaciğer yağlanması vardı 10 gün yaptım ciddi anlamda göbek gitti ama midem çok rahatsız benim limon sabah aç karnına mahvetti bırakmak zorunda kaldım tekrar başlamak istiyorum akşam yemek yemiyorum yaaa bu kürü yapabilirim belki mideme daha az dokunur...Evet 1 avuc maydonoz 1 su bardagi su Belandirdan gecirilicek ve suzulup 1 adet limon sıkılıcak icine hemen tuketilmeli
15 dk ara verip kahvalti edilebilir sonrasinda.. 15 gun boyunca bu sekilde yapabilirsin. 2.3 gun ara ver sonra yine yap
süt için hamur işini ve şerbetli tatlıları yemesende olur .. onun dışındakileri emzirme işi bitene kadar ye önemli olan bebişinin beslenmesi elbette...Bende dogum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum ancak emziriyorum sutumun kesilmesinden de korkuyorum
Bende emzirirken diyet yapmistim sadece saglikli beslenerek iste hamur isi tatli pilav makarna yemedim bi donem uc haftada 5 kilo vermistim aslina bakarsan suanda emiyo ama biraktircam yesil salata acayip sut yapiyo cok yiyorum malum senin bebek kac aylikBende dogum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum ancak emziriyorum sutumun kesilmesinden de korkuyorum
Ah nerde henuz cok var gerci cok zayif olmakta istemiyorum yuzum cirkinlesiyo eskiden 50 kiloydum simdi 58 olsam yeter 5 kilo versem ne mutlu olcamBenimde oyle.. simdi denedim 27 beden kot icine girdim :)
Masumcum , eski kizlar gelseler iyi olur ama gidenler pek gelmiyor tekrar..seninde katilimin cok az gun icerisinde yogunmusun??biz canli tutarsak topici yeni arkadaslar gelir sohbet sohbeti acar hareketlu olur burasi...eski arkadaslarin katilimini beklersek yine topic sesizlesir...Selam adacim diğer kızlar needeki mesaj atsakta gelselsr bende bişiy yemedim akşam çok iyi oldu valla , lesile yapıyorum sabahları da kalkıp
Hosgeldin aramiza kilon kac yasin kac???ben de katılsam iyi olacak
Ogle 5 adet ceviz yiyorum cok acikirsam aksamda 8 adet kavrulmamis badem yogurdun icine katiyorum bu kadar kuruyemis yiyorum...spordan once ceviz yiyorum ki hem tutsun hemdr basim donmesin diye benim tansiyonum hep dusuk cunku.....Cnm gün içinde yogunum ama daha sık gelmeye caliscam cnm
Ada sen kuruyemisi ne kadar yiyorsun gunluk
Gunaydin..Günaydın kizlar ,
kahvaltı yapiyorum aksam agzima lokma sürmedim cok hafif uyandim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?