Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nerdesiniz katilan yok mu bana ....kizlar yaza ne kaldi incecik şeyler giymek istiyirsak 2,5 ayimiz var demek guzel asilirsak 10 kilo verebiliriz bu 2,5 ayda....hadi kacamaksiz 2,5 ayi gecirelim ....
Ben gayet basariliyim 8kg verdim vermeye de devam size basarilar :d

Ben iki gundur aksam yemegi yemiyorum yogurt ile gecistiriyorum aksam cayini biraktim böylece yaninda bisey yeme istegide kayboldu.... iki buyuk bardak sicak su iciyorum...super oluyor sabah hafif uyaniyorum..

Aaa ne guzel nasil basariyorsunuz pekiii ???
Gunde 3 saat yuruyus tempolu sart
Maydonoz kürü m var onu iciyorum
40 dk karin egzersizleri
Oglen egzersizler
Aksam 1 saat pilates yapiyorum
Ve kalorili besleniyorum
Her yedigimin kalorisine bakiyorum
Ekmek gunde sadcee 1 dilim bazen oda olmuyor. Hamur beyaz cola asitli tuz seker aslaa yok
Yogurt salatalik kilo yapmical seyler tuketiyorum bu yuzden hizlica kilo veriyorum. Subatta basladim 65 kg ile şimdi 57 kg yim cuma gunu 56 olurum

bu kadar spora vaktim yok kiii benim sizin vakit bulmanız harika ))ayrıca günlük 4,5 saat spor yapsam dökülürüm ben en fazla 1,5 saat yapabiliyorum o da hergün değil haftada 2yada 3 gün o kadar ....bu kadar spora bu kadar az beslenme nasıl dayanıyorsunuz gözünüz kararmıyor mu ??

merhaba kızlar ,

sabah 09,40 da kahvaltı yaptım ama güne 07,30da başladım ... erkenciyim öyle öğleye kadar yatan hatunlardan değilim ))

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 yk peynir
4 zeytin
salatalık ve domates
3 adet kızarmış form ekmek

soğan suyu içtim saat 12,15 de

saat 15,30 gibi;
2 yk bulgur pilavı
7-8 kaşık patlıcan yemeği
cacık

çook acıkırsam yoğurt ve 8 badem yiyeceğim bol su .....yeşil çay içerim yatmadan...

bugun spor yapamayacağım iki gündür boyun fıtıgım arttı harket edemiyorum ... sağa sola dönemiyorum ((

Selam adacim bende başladım bugün bismillah dedim bakalım akşama yazarim menumu , diğer kızlar nerelerde acaba

Yaza az kaldı doğru diyorsun asilalim verelim kilollari, yine ctesi tartilalim

Selam adacim bende başladım bugün bismillah dedim bakalım akşama yazarim menumu , diğer kızlar nerelerde acaba

Yaza az kaldı doğru diyorsun asilalim verelim kilollari, yine ctesi tartilalim
Merhaba masumcum , bende ipin ucu cok kacti cok yedum oturdum hic iyu olmadi tartiya cikmaya korkuyorum sende durumlar nasil ???

Benimde aynı
Canım ya bende bir iki gün sonra tartulcam odem gitsinde

Aksine vucut alisiyor dinc oluyorsunuz erken yatip erken kalkiyorsunuz.. seker dengesinide ayarliyorum zaten halsiz olursam spor yapamam ki

Blendirdan mi geciriyorsun spor öncesi icebilirim
Evet 1 avuc maydonoz 1 su bardagi su Belandirdan gecirilicek ve suzulup 1 adet limon sıkılıcak icine hemen tuketilmeli

15 dk ara verip kahvalti edilebilir sonrasinda.. 15 gun boyunca bu sekilde yapabilirsin. 2.3 gun ara ver sonra yine yap

Bende hala dewam ediyorum on gun oldu 2.300 vermisim cok bile ayda uc dort kilo ideal diyorlar aksamlari yememek etkili gercekten hergun yuruyus yapmaya cabaliyorum

Kac yasindasin canim bu ne hiz ya masAllah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…