Ben gayet basariliyimNerdesiniz katilan yok mu bana ....kizlar yaza ne kaldi incecik şeyler giymek istiyirsak 2,5 ayimiz var demek guzel asilirsak 10 kilo verebiliriz bu 2,5 ayda....hadi kacamaksiz 2,5 ayi gecirelim ....
Tesekkurler siz neler yaptiniz ne kadar surede verdiniz ne kadar spor yaptiniz anlatirmisinuz...darisu basimaaaBen gayet basariliyim8kg verdim vermeye de devam size basarilar :d
Tesekkurler siz neler yaptiniz ne kadar surede verdiniz ne kadar spor yaptiniz anlatirmisinuz...darisu basimaaa)))
Aaa ne guzel nasil basariyorsunuz pekiii ???ben 4 gunde 1 kg veriyorum
Gunde 3 saat yuruyus tempolu sartAaa ne guzel nasil basariyorsunuz pekiii ???
bu kadar spora vaktim yok kiii benim sizin vakit bulmanız harikaGunde 3 saat yuruyus tempolu sart
Maydonoz kürü m var onu iciyorum
40 dk karin egzersizleri
Oglen egzersizler
Aksam 1 saat pilates yapiyorum
Ve kalorili besleniyorum
Her yedigimin kalorisine bakiyorum
Ekmek gunde sadcee 1 dilim bazen oda olmuyor. Hamur beyaz cola asitli tuz seker aslaa yok
Yogurt salatalik kilo yapmical seyler tuketiyorum bu yuzden hizlica kilo veriyorum. Subatta basladim 65 kg ile şimdi 57 kg yim cuma gunu 56 olurum
gayet güzel görünüyorsunuz ama günlük 4,5 saat spora ayıramam ben...Buda ben son hal
Merhaba masumcum , bende ipin ucu cok kacti cok yedum oturdum hic iyu olmadi tartiya cikmaya korkuyorum sende durumlar nasil ???Selam adacim bende başladım bugün bismillah dedim bakalım akşama yazarim menumu , diğer kızlar nerelerde acaba
Yaza az kaldı doğru diyorsun asilalim verelim kilollari, yine ctesi tartilalim
Aksine vucut alisiyor dinc oluyorsunuz erken yatip erken kalkiyorsunuz.. seker dengesinide ayarliyorum zaten halsiz olursam spor yapamam kibu kadar spora vaktim yok kiii benim sizin vakit bulmanız harika))ayrıca günlük 4,5 saat spor yapsam dökülürüm ben en fazla 1,5 saat yapabiliyorum o da hergün değil haftada 2yada 3 gün o kadar ....bu kadar spora bu kadar az beslenme nasıl dayanıyorsunuz gözünüz kararmıyor mu ??
Maydonozlu limon icin sabahlari ac karnina 15 gun boyunca Iyi geliyor odem icinBenimde aynı
Canım ya bende bir iki gün sonra tartulcam odem gitsinde
Maydonozlu limon icin sabahlari ac karnina 15 gun boyunca Iyi geliyor odem icin
Evet 1 avuc maydonoz 1 su bardagi su Belandirdan gecirilicek ve suzulup 1 adet limon sıkılıcak icine hemen tuketilmeliBlendirdan mi geciriyorsun spor öncesi icebilirim
Kac yasindasin canim bu ne hiz ya masAllah sanaGunde 3 saat yuruyus tempolu sart
Maydonoz kürü m var onu iciyorum
40 dk karin egzersizleri
Oglen egzersizler
Aksam 1 saat pilates yapiyorum
Ve kalorili besleniyorum
Her yedigimin kalorisine bakiyorum
Ekmek gunde sadcee 1 dilim bazen oda olmuyor. Hamur beyaz cola asitli tuz seker aslaa yok
Yogurt salatalik kilo yapmical seyler tuketiyorum bu yuzden hizlica kilo veriyorum. Subatta basladim 65 kg ile şimdi 57 kg yim cuma gunu 56 olurum
27 sen?Kac yasindasin canim bu ne hiz ya masAllah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?