Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende dün başladım kilom 79 boy 153 yanlız ben bunu 4ten sonra yapıyorum ve saat aksam 10 gibi bir kase yoğurt içine yarım elma doğruyorum çünkü emziriyorum 2 aylık bebeğim var

Selam kızlar. iki yıl önce bende bu yöntemle doğumdan sonra 72 kilodan 62 kiloya düşmüştüm 6 ay gibi bir sürede. yediklerimden kısmadım fakat abur cuburu bıraktım ve akşam 5-6dan sonra hiç birşey yemedim. kullandığım ilaçlar yüzünden şu anda tekrar 68 kiloya çıktım hedef 60 tekrar bu yöntemi deneyeceğim inşallah.

Selam gunaydinlar
Kalabalık oaya başladık ne güzel ,

Bende bugün iki wasa arasına sandwic yedim öğlende yoğurt pırasa var

Merhaba arkadaslar.napiyosunuz kimseden haber yok..benim iyi gidiyo.ama adetim gecikti.iki gun gecti.mevsim degisikliginden olabilir degil mi.son 3 aydir duzene girmisti.gecen yil mayisda dogum yaptim.bu arada tartildim.67.5 geldim.siz tartildiniz mi.

Selam kizlar,

Benide tekrar araniza alirmisiniz?
Defalarca geri döndüm sürdüremedim, cokk pismanim.
Ama busefer son diyetim olucak. Zamaninda burda arkadaslarla verdigim kilolari geri aldim.
Oldummu yine 95 kilo.
Ama simdi basladim yine 91 kiloya düstüm.
Simdi tekrar baslayip yaza kadar en azindan bi 70 olmak istiyorum.
En güzel yöntem buydu en cok sonuc aldigim. Insallah tekrar herseyi düzene sokup yapabilirim. Düzenli paylasim yapicam insallah.

Slm eski ve yeni arkadaşlara..
Umarım herkez iyidir... :)
Son halim,dün çektim dışarı çıkarken,kendimi aynada görünce bu sefer gerçekten beğendim ne yalan söyliyim :)

Son günlerdeki kilo durumumda canımı sıkmaya başladı,Gidişata bakarmısınız yaa hergün aynı rakamları göre göre bıkkınlık geldive 2gündür akşam 9da yemek zorunda kaldık yinede sevindim duruma :)
Dışarda uzak mesafelerde işlerim oluyodu bikaçgündür yürüyüş okadar etkiliki anlatamam.
Sabah dilediğimce kahvaltı yapıp öğlen çıkıyodum.4 5gibi gelip tartıya çıkıyodum sabah 55.8 diysem mesela gelince 55.4falan görüyodum.eğerki yememiş olsam akşam yemeğini sabah aşırı düşük uyanırdım.ama akşamda eşimin okulu başladı ya geç geliyo geç yiyoruz yediklerim benle kalıyo sabah 200gr gitmiş oluyo sadece..
Çok istiyorum okadar yürüyüşten sonra eve gelip bi kase nesfit yesem kapatsam günü bi hafta yapabilsem böyle hergün eksilirim muma dönerimde.şimdilik imkanlar el vermiyo :/
Aslında akşam hiç yemek isteğim olmuyo ama yemek koyunca mecbur cnm çekiyo.en çok yiyen ve en uzun oturan ben oluyorum sofrada.Aslında yalnız olsam herşey basitti benim için

Selam Kizlar.

ben kahvaltimi yaptim, 2 yumurta yarim elma 4-5 zeytin ve bi bardak yesil cay :)
Aksama ne yicem henüz bilmiyorum ama 5 ten önce ollucek o kesin sonrasi yok sadece yesil cay ve su. Belki yogurt kürüne baslaarim. Aranizda bunu yapan varmi? Varsa faydasini gören oldumu hic?

Anteplim hg kız nerelerdesin semo ile gorisuyomusun?

Evet c en iyi yöntem bu cidden,

Zekocan benim kilo dururmum biraz karışık cnm yıllardır diyetteyim.

Anteplim hg kız nerelerdesin semo ile gorisuyomusun?

Evet c en iyi yöntem bu cidden,

Zekocan benim kilo dururmum biraz karışık cnm yıllardır diyetteyim.

Masuuumm :)
hosbulduk canimm, vallah uzun bir aradan sonraa yine burdayim.
Vallah semoyla cok nadir..
Ama en son konustugumda cocugunun resmini falan göndermisti. Masallah yavrusu cok tatli bi görsenn ... :))

Niye gelmiyor semo kilollarimi filan verdim söylese gelsin kız

Merhaba kızlaar, lütfen beni de aranıza alın akşam 5'trn sonra sadece su içiliyor değil mi yemeğe dair hiçbir şey yok. Başlangıçta zorlanırım ama inşallah sonuç alabilirim :)

Günaydın iyi haftalar herkese,

Hafta sonu kaçıranlar benim gibi hadi toparlanma zamanı hadi bakalım

Ada nerelerdesinn,bana diyorsun gelmiyorsun diye sen nerdesin

Günaydın iyi haftalar herkese,

Hafta sonu kaçıranlar benim gibi hadi toparlanma zamanı hadi bakalım

Ada nerelerdesinn,bana diyorsun gelmiyorsun diye sen nerdesin

günaydın canıım birşey sorucam kac kişi var bu grupta? kac kişi kaldı liste varmı eskisi gibi?

Merhaba kizlar. Uzun suredir yazamadim. 68 kilodaydim en son konustugumuzda. Zorda olsa 5 kilo daha verip 63 kiloya dustum. Son 3 kilom yaza iki ay kala ama insallah yaza kadar oda gidecek. Bugun sabaha tabi ki yesil cay icerek baslayarak iki adet kucuk boy haslanmis patates biraz onceyse iki kepce yayla corbasi ictim. Yediklerim simdilik bu kadar. Sizler napiyorsunuz bakalim kilolar gittimii

Antepli çok dağıldı grip cnm
Eskilerden kimse yok ada vardı gelmiyor

Katılım çok olur inş

Slm cnm ne güzel ya bi 5 kilo versem devamı gelecekte gelmiyor işte ;( tebrik ederim senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…