Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba kızlar ,

1,5 saat kızımla dışarıda yürüdük parkta oynadık ... eve geldim birazdan tempolu 45 dakika yürüyüp günün sporunu kapatacam....

Gunaydin.bende dun aksam yemedim.saat uc gibi yemistim.cok aciktim ama dayandim..sabah bes de kizim uyumayinca ona mama yapmak ocin kalktim.baktim hic halim yok.bi elma yedim.tabi emziriyorum da bi yandan.
emziriyorsan çok fazla besinsiz bırakma kendini bence... sadece tatlı ve hamur işi yeme...

Gunaydin..
Aksam yemeyince oyle oluyor evet
Benimde canim biseyler istedi ama yemedim su ile yetindim bazen istiyor insanin cani. Bide yaz geliyor ne olucak bilmem
Evet çok rahat hissettim kendimi ...hafif uyandım. inşallah devam edip en az 15 kilo vermek istiyorum bakalım...

Yedigim zamanda oyle bol bi sutum yoktu.kizim da on aylik simdi.ek gidalara coktan gectik.anne sutunu tatli niyetine aliyo.sadece gece zor oluyu.emip doymazsa uyumuyo.

Slm kızlar bugün yoğundu gelemedim ve biraz kacirdim ben üzgünüm ;(

Sabahları mutlaka lesile yapıyorum ama

Günaydın kızlar nasılsınız.

Sporumu yaptım sabah kahvaltıda da yumurta ,salam, kaşar yedim
Oglene tavuk var yemekte mercimek çorba içerim biraz salata tavuk, dünü telafi ederim inş

Dun saat dortte yedim.gece de bi bardak sut ictim.dun daha iyiydi.sut tok tutuyor.icine tarcinda koydum.nisana kadar 67 yi gormekti hedefim.bugun gordum.mayisa kadar da 65.hamilelik oncesi kilomdu 65.sonra da ramazana kadar yeni bi hedef koyarim.acelem yok.yavas yavas fazla ac kalmadan ilerlemek istiyorum.sonra kitliktan

Dun saat dortte yedim.gece de bi bardak sut ictim.dun daha iyiydi.sut tok tutuyor.icine tarcinda koydum.nisana kadar 67 yi gormekti hedefim.bugun gordum.mayisa kadar da 65.hamilelik oncesi kilomdu 65.sonra da ramazana kadar yeni bi hedef koyarim.acelem yok.yavas yavas fazla ac kalmadan ilerlemek istiyorum.sonra kitliktan

Zekocan sen emziriyotmusun
Ama çok kasma sütun kesilir 5 gibi yemek ye süt iç hergun mutlaka

akşam yemek yememe işe çok yarıyor gbi kızlar çok hafif uyanıyorum kendimi iyi hissediyorum )) devam bakalım cumartesi tartı nediyecek )) bugun 1,5 saat kızımla yürüdük şimdi 45 dakika eliprik yapıp günün sporunu kapatacam ))

Hoşgeldin aramıza .

Topigimiz kalabalık olsun artık ya ;(

Adacim akşam yemeğini sutlamak çok iyi bir çözüm cnm

Masumcum , ayyy cok etkiliymis gercekten akşam yemek yemeyen kilo verir daha once demek kacamak oluyormus..ben saat 15:30 -16.00 gibi yiyorum yemegimi bir dilim ekmek ile yiyorun sonra sadece su ve cay ....ilk iki uc gun basim agridi ama dedim yok basaracam tak etti artik...

parkta citir anneler gorunce daha cok hirslandim..milletin iki cocuk var incecik ben bir cocukla gobekli bi anne hic hos degil igrenc hissediyorum ...

45 dakika eliptik yaptim bugun 10 adet ip atladim ))

Evet emziriyorum ama kizim ayin 9 unda 11 ayini bitiriyo insaallah.ek gidalarla doyuyo.yemesi iyi maasallah.ben zaten cok tatli ve hamur isi yemiyodum.tek sorun fazla ekmek yemekti.simdi en gec 16_17 arasi yemek isini bitoriyorum.ekmegi sadece kahvatida 1 dilim yiyorum.simdilik iyi gidiyo.

Biraz da spor yapabilsem daha iyi olacak.havalar duzelince parkta hem gezme bebis icin benim icin de spor iyi olacak.

Biraz da spor yapabilsem daha iyi olacak.havalar duzelince parkta hem gezme bebis icin benim icin de spor iyi olacak.

Ada evde olunca 15-16 arası yiyince iyi oluyor ama ben, mecbur 1 gibi yiyorum ve akşam ustu 5 gibi sut-yogurt- ayran-kiruyemis- kuru meyve yiyorum mecburen

Eve gidip bi kupa beşibiryerde çay iciyorum
Birde limonlu soda icicem bugünden itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…