Slm cnm ne güzel ya bi 5 kilo versem devamı gelecekte gelmiyor işte ;( tebrik ederim senide[/QUOTE
Tsk ederim masumcum verirsin ya ben inaniyorum sana. Aslinda tablolarda ideal kilom 63 cikiyor. Ama ben dogum oncesi kiloma geri donmek istiyorum. 60 kiloyken kendimi cok daha iyi hissediyordum. Hem ayrica ayni senin gibi bir 5 kilo versem en azindan 63 kiloyu gorebilsem bir diyordum ki vallahi gordum. Istersen oluyor. Insallah devamida gelir.
Benim diyetin cilki çıktı artık 5 gün diyet 4 gün niyet yap boz yap boz oldu
17 den sonra yemeyerek mi versin peki ?
Günlük neler yediğini yszarmisin misal bugün ne yedin
Kızlar 5den sonra aç kalmak fenalık getirmiyor mu? Çok geç vakte kadar yiyorum ben malesef. Sizin yöntemlerinizi ve örneklerinizi merak ediyorum.
Teşekkür ederim, denemeye çalışıcam. En azından 7de falan bitirmeyi denerim en başta :)Evet zor oluyor. Ama eger odaklanip sabredersen en fazla iki hafta sonra alisiyorsun. Arada minicik kacamaklar oluyor tabi ki. Ama inanin aksam yememek cok iyi kilo verdiriyor. Dayanamiyorsaniz salatalik ya da ayran veya yogurt gibi kalorisi dusuk birseyler atistirip acligi azda olsa yatistirabilirsiniz. Ben genelde salatalik tercih ediyorum oyle zamanlarda veya ceviz findik badem gibi kuruyemisatistiriyorum. Abartmadan tabi ki.
Teşekkür ederim, denemeye çalışıcam. En azından 7de falan bitirmeyi denerim en başta :)
Günaydın, afiyet olsun :) dün 8buçukta en son muz yemiştim acıkıp, gece ben çok hastayım diye uyanıp yarım muz daha yiyip yattım. Açlıktan ölüyorum sandımGunaydinnnn en azindan oda biseydirr Bugun kalkar kalkmaz tartilmak istedim. 62.400 olmusum. Simdi yesil cay demledim kendime kalkip bir fincan icip kahvaltiyi hazirliyicam. Neler yedigimi yazarim tekrardan
Günaydın, afiyet olsun :) dün 8buçukta en son muz yemiştim acıkıp, gece ben çok hastayım diye uyanıp yarım muz daha yiyip yattım. Açlıktan ölüyorum sandım
Ben de bugün annemlere gittim, haşlanmış yumurta domates peynir falan yedim, bi saat önce de lavaşla peynir yedim çıkmadan :))) afiyet bal şeker olsun, bi gün kaçamak olsun bişey değil.Afiyet olsun sanada benim bugun hersey tepe taklak oldu. Oglen ansizin misafir geldi boylece yemegimi pisirmek aksama kaldi su an firinda pisiyor bu saatte yemek yicem sinir oldum. Ayriyetten zamaninda yemedigim icin kucuk bir parca ispanakli borek ve bir tane zeytinyagli kurubiber dolmasi yedim offf off yaniii kacamak yaptimmm. Geldi yine kaloriler. Su misafir olayi boyle zamanlarda sinir ediyor insani butun planin alt ust oluyor
Ben de bugün annemlere gittim, haşlanmış yumurta domates peynir falan yedim, bi saat önce de lavaşla peynir yedim çıkmadan :))) afiyet bal şeker olsun, bi gün kaçamak olsun bişey değil.ya doymadan sofradan kalkınca bana fenalık geliyor :) tıka basa yemeye alışmışım
Aa sabah da yolda giderken mini pizza yedim %D
Hadi bakalım inşallah bi an önce gider bu kilolar :) ben ideal kilomdayım şuan BKİ ye göre ama rahat bi 8 kilo vermek istiyorumEger kilo vermek istiyorsan doymadan kalkmaya alisacaksin. Bende aksam kiymali karnibahar yemegi yedim 1 tabak. 1 dilim tam bugday ekmegiyle. O aradaki iki kucuk kacamak olmayaydi iyiydiii. Su an karnim gurul gurul ama baska birsey yemiyecegim. Istedigim kiloya gelince herseyin icine sigacagimi hayal ettikce motive oluyorum ben. Benim yontemimde bu. sonn 3 kiloo ha gayrettt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?