bende öğlen bir muz yedim
akşam için de yarım kase lıght süt ve nesfir yedim(zorla)
ve eve gidip yatıp dinlenmek istiyorum
geçmiş olsun açık yaraya tuz basıldığını ilk defa duyuyorum bence kanamasının durması için üzerine bas ve sonra etinin yapışması için güzelce sar yapıstır
ayyy, kıyamam.. ben de duymamıştım tuz olayını, derinin dediği gibi yap bence de, bir süre de deterjan değdirme.. geçmek bilmez bir türlü.. geçmiş olsun.. :13:
He canım aman diyim zaten bir açık bulalım diye bakıyor herkes
Bu arada geçtiğimiz haftasonu farkettim ki kimseye söylememli diet yaptığını...Tuhaf bir şekilde insanlar zayıfladığını çekemiyor.Birşey ikram ettiklerinde midem ağrıyor falan demeli şayet bozmak istemiyorsak...
Öglen yemegimide yedimmmm :) bi kase sehriyeli tavuk corbasi . 1 kase salata salata dedigim sirf marul üstüne nar eskisi döktüm ve 3 -4 kasik bulgur pilavi :) 16 30 gibi son salatami yemeyo dusunuyom 1.5 su litre ictim simdi leslie yapicam :) nasil iyimi???
Kızler ben de bahsediim,
sabahtan beri su içiyorum, sabah 1 nescafe içmiştim.. 12:30 gibi yanımda getirdiğim peynirli sandviçimi yedim..
yeşilçay içtim..
şimdi 1 yeşil elma yedim ve 1 nescafe daha.. 16:30 - 17:00 gibi de lahana yemeğimi yiycem..
bugün başka bişey yemeyi düşünmüyorum..
Selam kizlar,
Ben ögleni yarim nar ve yogurt ile gecistirdim ki, dün poyrazin verdigi tüyolara uyarak sebze yemegini aksama birakabileyim. 3 gibi de karnabahar yemegi+ bulgur+ iki kasik yogurt+ yesillik yedim, AFIYET OLSUN
Yesillikle yedigim sogan midemi biraz yakti, ondan bir kuru kayisi attim agzima simdi
Artik su ve cay fasli devam eder uyuyuna kadar.
Diyet yapiyorum demek, herkesten önce benim kendi kendimi nazara geitrdigim ve de motivaysonumu düsürdügüm birsey. Bi de dedigim gibi baskasina söyleyince, en iyi arkadasin bile duygusal davranip "ama ne olur simdi ye, sadece simdi" diyor... Hoooooooooooopppppppppppppppp gitti gider Rejim:)))
Bundan dolayi su cümleleri kullanmakta fayda var...1- (simdi tokum), himm cok lezzetli görünüyorlar, birazdan alicam. Birazdan yiyecegim.
2- ben bunun tadini biliyorum :)))
3- ve sizin de deiginiz gbi, simdi midem agriyor, birazdan
Süpersinayrica gesmis olsun, nasil oldu elin?
Nesil, bence de sabahtan kahvaltini yap, yag yakimi icin vucdu harekete gecirmek lazim. Ve de vucüt yerine bünyenin zayif düsmemesi icin kahvalti sart
Kızlar bende çakma kapuskamı yemeye çalışcam şimdi..
Selam kizlar,
Ben ögleni yarim nar ve yogurt ile gecistirdim ki, dün poyrazin verdigi tüyolara uyarak sebze yemegini aksama birakabileyim. 3 gibi de karnabahar yemegi+ bulgur+ iki kasik yogurt+ yesillik yedim, AFIYET OLSUN
Yesillikle yedigim sogan midemi biraz yakti, ondan bir kuru kayisi attim agzima simdi
Artik su ve cay fasli devam eder uyuyuna kadar.
Diyet yapiyorum demek, herkesten önce benim kendi kendimi nazara geitrdigim ve de motivaysonumu düsürdügüm birsey. Bi de dedigim gibi baskasina söyleyince, en iyi arkadasin bile duygusal davranip "ama ne olur simdi ye, sadece simdi" diyor... Hoooooooooooopppppppppppppppp gitti gider Rejim:)))
Bundan dolayi su cümleleri kullanmakta fayda var...1- (simdi tokum), himm cok lezzetli görünüyorlar, birazdan alicam. Birazdan yiyecegim.
2- ben bunun tadini biliyorum :)))
3- ve sizin de deiginiz gbi, simdi midem agriyor, birazdan
Süpersinayrica gesmis olsun, nasil oldu elin?
Nesil, bence de sabahtan kahvaltini yap, yag yakimi icin vucdu harekete gecirmek lazim. Ve de vucüt yerine bünyenin zayif düsmemesi icin kahvalti sart
Anaammm, tööbe.. nasıl güzel olmuş, ellerime sağlık.. koca bir tabak yedim, yiyorum.. hepinize tavsiye ederim...
Anaammm, tööbe.. nasıl güzel olmuş, ellerime sağlık.. koca bir tabak yedim, yiyorum.. hepinize tavsiye ederim...
Ellerine sağlık Nesilcim :81:
hahahahaellerine saglik.
Nesilcim, Allahtan biz ailecek sebze yemegine acigiz. Erkek kardesim bile sebze yemegine söyle hitap ediyor; mesela ispanaga, ''ya sen yenmezsin ama cok sifalisin, seni yicemmmmm'' ve ardindan "bu lezzetli olus ya'' der
Seviyoruz sebzeyi
Oyuy smoo yaaa bilmezmiyimmmhaha cok seviym sni ya git gez
yaaa, ben çok sewiom ama cangayı...güzel bak o güzel bünyene..
kuzuuumm, bendemi hasta olsam, yatsam evde.. iştahım kesilse.. canım bişee istemese..
bi çorba verenim olmasa.. heee dimi.. zayıflarım ne güzel...
kiz bi dur Allah agzindan yel alsin. iyiken sagligin kiymetini anlamiyor insan, hastalaninca sukur ediyoruz malesef :-(
Akşam yemeğimi yarım uskumru ile tamamlayacaktım ama cidden nefret ediyorum ton balığı hariç hazır balık türevlerinden.Bu yüzden bir avuç. dereotunu koparıp bir kase yoğurda doğrayıp yedim.yarım avuç da fındık attım ağzıma ama günlerdir protein ağırlıklı beslenmekten gına geldi bana.
çok şeker ihtiyacı hissettim bu yüzden çay yaptım ve içine küçük bir parça muz attım bütün tat versin diye...Çayı şekersiziçiyorum zaten bildim bileli kendimi de acaba muz atınca bunun çaya kattığı enerjisi ne kadardır bilen var mı?Muzu yemekle aynı olur mu acaba?
Anteplim çok geçmiş olsun canım...Şekerim bak Derin ablan çok doğru yazmış bir daha olursa onları uygula.
Değişiyor :) Kalıbına göre.H&M'den alıyorsam pantolon hariç herşeyi 36 alırım,türk markalarında 36 İspanyol markalarında pantolon sizeım 40 dır bazen Zara'nın 42 si bile olmaz gerçi..Anlayacağım şekerim ben köşeyi dönerken en son p.opomu görürsün
Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..
bu sabah 2 dilim ekepek ekmek zeytin peynir çay
öğlen bamya yemeği ve salata akşam sanırım tavuk sote
kızlar ben akşam ancak 4.30 da evdeyim yemek 5 ekadar çok zor yetiştiryrm.hemen yemekte yapamıyrm.iki minik kızım var.iş dönüşü onlarla ilgileniyrm
acaba bi gün önce mi yapsam ne yapsam çözüm öenerisi ?
canım ben 44 bedenim ben napıııııımmmmmama 42 olmuşumdur heralde artık
aynen öyle velantin diyet yapıyorum diyince hımm falan göz süzmelerne yapıyosun diyolar 5 ten sonra yemiyorum gün içide az yiyorum diyorum ayyy çok sağlıksız çok aç kalma falan filan. oyuzden kimseciklere söylemiyorum zayıflamışsın diyenlere bilmem özel bişi yapmıyorum ama diyorum çok havalı oluyor
kızlar arkadaş aradı gel bişiler hazırladım diyor. ne yapıyım yaaaa mecbur gitcemde hepsinden 2 çatal yesem bişi olmaz heralde öfff yaaa neden çağırdıki yaa. neyse kızlar ben çıkar akşam grsrz yediklerimi yazarım gelince artık dayakmı yerim aferim mi duyarım bakalım
uhuuu valentin geldim gezmeden sende tam h&m 36 beden yazmissin bende h&m den az ince kaban aldim 36 beden linktekini aldim
http://m.hm.com/be/nl/product/24125?article=24125-B#mediaType=FASHION_FRONT
dur opimde gecsin))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?