Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ayyy, kıyamam.. ben de duymamıştım tuz olayını, derinin dediği gibi yap bence de, bir süre de deterjan değdirme.. geçmek bilmez bir türlü.. geçmiş olsun.. :13:

Cok sgolunnn ya ay vallah cok kestim ama hic bukdr olmadi ya

Selam kizlar,
Ben ögleni yarim nar ve yogurt ile gecistirdim ki, dün poyrazin verdigi tüyolara uyarak sebze yemegini aksama birakabileyim. 3 gibi de karnabahar yemegi+ bulgur+ iki kasik yogurt+ yesillik yedim, AFIYET OLSUN

Yesillikle yedigim sogan midemi biraz yakti, ondan bir kuru kayisi attim agzima simdi

Artik su ve cay fasli devam eder uyuyuna kadar.

Diyet yapiyorum demek, herkesten önce benim kendi kendimi nazara geitrdigim ve de motivaysonumu düsürdügüm birsey. Bi de dedigim gibi baskasina söyleyince, en iyi arkadasin bile duygusal davranip "ama ne olur simdi ye, sadece simdi" diyor... Hoooooooooooopppppppppppppppp gitti gider Rejim:)))
Bundan dolayi su cümleleri kullanmakta fayda var...1- (simdi tokum), himm cok lezzetli görünüyorlar, birazdan alicam. Birazdan yiyecegim.
2- ben bunun tadini biliyorum :)))
3- ve sizin de deiginiz gbi, simdi midem agriyor, birazdan

Süpersin ayrica gesmis olsun, nasil oldu elin?

Nesil, bence de sabahtan kahvaltini yap, yag yakimi icin vucdu harekete gecirmek lazim. Ve de vucüt yerine bünyenin zayif düsmemesi icin kahvalti sart

Agriyor 43:

Betülina süpersin baby:13:

Anaammm, tööbe.. nasıl güzel olmuş, ellerime sağlık.. koca bir tabak yedim, yiyorum.. hepinize tavsiye ederim...

hahahaha ellerine saglik.

Nesilcim, Allahtan biz ailecek sebze yemegine acigiz. Erkek kardesim bile sebze yemegine söyle hitap ediyor; mesela ispanaga, ''ya sen yenmezsin ama cok sifalisin, seni yicemmmmm'' ve ardindan "bu lezzetli olus ya'' der

Seviyoruz sebzeyi

Ellerine sağlık Nesilcim :81:

ohh, elhamdülillah.. şimdi bitti.. :) kaç gündür böyle doymadım..

kaç kalori bilmiyorum ama bayaa, yağsız az tuzlu sebze yemeği sonuçta dimi..

kalorisi hakkında fikri olan varsa sevinirim kızlar.. sık sık yapmayı düşünüyorum şuan.. :))

aynen.. bende severim aslında ama olması gerektiği gibi yapmayınca tırsmıştım.. bayaa iyi olmuş.. şaşırdım..

azıcık ayçiçek, orta boy soğan, 1 kaşık salça, az tuz, pul biber, karabiber, yarım küçük lahana,
üzerine de 1 kaşık bulgur serpip pişirdim.. :) e tabi tek başıma yiycem, 3-4 gün yerim ben bunu sanırım..

Akşam yemeğimi yarım uskumru ile tamamlayacaktım ama cidden nefret ediyorum ton balığı hariç hazır balık türevlerinden.Bu yüzden bir avuç. dereotunu koparıp bir kase yoğurda doğrayıp yedim.yarım avuç da fındık attım ağzıma ama günlerdir protein ağırlıklı beslenmekten gına geldi bana.

çok şeker ihtiyacı hissettim bu yüzden çay yaptım ve içine küçük bir parça muz attım bütün tat versin diye...Çayı şekersiziçiyorum zaten bildim bileli kendimi de acaba muz atınca bunun çaya kattığı enerjisi ne kadardır bilen var mı?Muzu yemekle aynı olur mu acaba?

Anteplim çok geçmiş olsun canım...Şekerim bak Derin ablan çok doğru yazmış bir daha olursa onları uygula.

Oyuy smoo yaaa bilmezmiyimmm haha cok seviym sni ya git gez

eneee antep kisirini yidekten sona, bende sabah yanmalar oluo bazi yerlerimde :-D sendede oluomu

Tamamm öle yaparim :))

uhuuu valentin geldim gezmeden sende tam h&m 36 beden yazmissin bende h&m den az ince kaban aldim 36 beden linktekini aldim
http://m.hm.com/be/nl/product/24125?article=24125-B#mediaType=FASHION_FRONT

Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..

dur opimde gecsin ))

2 gün boyunca buzdolabındaki yemeklere hiçbir şey olmaz tatlım sıkma kendini..ama en fazla 2 gün 3.gün çöpe ya da bir yere dökmeli hayvanlar yesin.önceden kalan pilavı sıcak su dolu bir başka tencereye koyup ısıtabilirsin..

he aynen o taktik panpacığım...olmuşsundur 42..unutma fotolarını çekmeyi ara da sırada...birgün gelir albümlerine bakar gülersin

utanmadan bir de 2 çatal hepsinden diyor aha! hatuna bak....biz biliriz o 2 çatalları ...bir çatal olur diye umalım bari :26:

36 beden pantolonlarına sığmıyorum ama hayret verici şekilde diğer herşeyleri 36 beden oluyor ya senin semocuğum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…