Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar yeni bi hedefim var .. Günlük kalori almam 1000 gecmicek herseyi hesaplicam bakalim nolcek

Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..

Geçmiş olsun canım kaç gündür çok formundasın birincilikte gözün galiba anteplim

kızlarrrrrr ben geldim eve şimdi sizlere sabahtan beri yediklerimi yazacağım söyleyin bakiim iyimi kötümü
sabah: 2 yumurta 1 domates marul roka kuzukulağı eşliğinde ve pulbiberli yanında yeşilzeytin ve peynir
ara:1 bardak tarçınlı süt( semocumun tavsiyesi kesinlikle şeker isteğimi kesti)
arkadaşa gittim sonra malum orada: 1 dilim çok ince peynirli börek 1 çorba kaşığı kısır 4 çorba kaşığı yoğurtlu havuç( bu biraz fazla oldu ama hiçbişey yemiyosun demesinler diye yedim çünkü en masumu oydu) iki ısırık kadarda oğlumdan artan kek yedim.
2,5 litre su ve 1bardak yeşilçay içtim.yatarkende elma krom içicem.ballı sirkeliyide yapıcam ama evde bal yok alalım başlıcam onada.
neyse hanımlar öyleyin bakalım dayaklıkmıyım aferinlikmi :13:
bide ne dikkatimi çekti söyleyim hiç birisini isteyerek yemedim aslıcım sen yemeyebilirsin deselerdi inanın yemezdim hiç canım istemedi zorla yedim yani.buda sizin sayenizde çoook teşekkür ederim hepinize.

Gecmis olsun Anteplim cok derinse bi pansuman yaptr derim.
Bugunki menum
kahvalti 1 haslanmis yumurta biraz suzme peynir 1 dilim ekmek bir bardak sekersiz cay bir cay kasigi bal 4-5 tatli kasigi nutella( ve biryesil zeytnle jambon
oglen bir tabak karnibahar iki kasik pilav bir dilim bugday ekmek 2 nugget
aksam yagsiz tuzsuz brokoli havuc patates azck yogurt bur dilim ekmek ve 5 te kapattim ins yarnda boyle azcik yerim(

Ölcek miktarina bakarsak cok iradeli!!! Icerigide fena sayilmaz, ben senin kadar basarili olamazdim, cumartesi bunu gördüm. Yani müthis kurulu bir sofrada kendime hakim olamadim. Evet eskisine göre cok daha az yedim, ama diyetteki biri icin yinede katastrofdu Hala o gün ici aglayasim var :2::2:

O yüzden senin miktar icin seni tebrik ederimmmmmmmm

Kızlar öğlene kadar 1,5 lt su ve 1 fincan yeşil çay içtim. Öğlen 3 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Mutluyum, huzurluyum ve kelebekler gibi hafifim
süpersin :))) hep mutlu ,huzurlu ,kelebek gibi olursun inaşllah

Bence en ufak şeyler bile kardır ,tabi düzenli spor falan yapsan iyi ama ,bir kaç adım bile fayda eder diyorum ben kendime yoksa iyice üşeniyorum

haha çok güldüm bence de umutsuzluğa düştüğüm an ezik miyim ya ben diyeceğim iyi yapıyorsun ,motivasyonuna hayran oldum

bence de çok iradeli davranmışsın ,akşam bir şey yemeyeceksin nasılsa olur o kadar :))

Ben günü kapatiyorum .. Salatami yapiyodum bian daldim ve elimi cok kötü derin kestim yarildi bi avuc dolusu kan .. Annemde tuz basti cok kötü yaniyor suan ..
çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

Selam kızlar bende hemen yediklerimi yazayım. Sabah az omlet domates salatalık az peynir 1 dilim ekmek 2 gibi 1 elma akşamda 150 g balık salata ve 2 çilek:) aralarda hep bitki çayı içiyorum ama zayıflamam durdu aanki yaa(( fazla mı bu yediklerim? Ayrıca bugün çok acıktım

bence hiç fazla değil , hatta bana çok az geldi :) biraz duraklasa da bazen sonra birden farkediyor ya

ben bugün eve 5 ten sonra gelebildim
haliyle geç yedim biraz
kahvaltı
biraz omlet,biraz domates ,5 zeytin 1 dilim ekmek
öğle
1 kutu ayran ve çok çok küçük bir parça pide
akşam
tarhana çorbası ,yoğurt ,küçük bir parça haşlanmış tavuk

İyi aksamlr kizlar bende gunu zamaninda kapatim umarim bu satten sonra cay disinda birsey yemem
Aksam bir tabak etli yesil fasulye bir hindiba ve 125gr yogurt yedim birde ogledn sonra %100 portakl suyu 300mlkalorisi 120
Bundan sonra menumu aksamlari toplu olarak yazmaya calisirim

Kızlar iyi akşamlar;

Akşam gene 3 kepçe lahana çorbası ve 5 küp ananas yedim. Eliptiğimi de yaptım 45 dakika, duşumu da aldım şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum. Yatana kadar 1,5 lt su ve yatarken de sirkeli-ballı su yapacam. Veeeee sanırsam yarın tartıda güzel bişeyler görücem

Daha yazacaklarım var ama pc nin başında çok kalınca eşim gıcık oluyor Yarın sabah kaynatırız artık kızlar

Çok öpüldünüz

aralarda hep bitki çayı içiyorum ama zayıflamam durdu aanki yaa(( fazla mı bu yediklerim? Ayrıca bugün çok acıktım

Zayiflaman duruyor, ama karnin acikiyor, enterasan. Karninin acikmasi güzel bir sey, en azindan midenin bosaldigini hissediyorsun, yani yediklerini yaktigini. Bu demek ki yakinda vereceksin, insallah

Ben bundan iki hafta öncesine göre dehset az yememe ragmen, karnim hic acikmiyor, ve bu normal degil bence!!! Bugün en son 3 te yedim ve su an saat 10 , ama benim acligim yok, cok su ictigimizden olabilri mi ya. Yada bünyede aliskanlik mi oluyor :44::44::44:

Yaa anlamadım bende bugüne kadar ne güzel hergün 100 g veriyordum 2 gündür acıçehre tohumu içiyorum ona rağmen durdu. Gece kalkıyorum tartılıyorum 64 çıkıyorum sabah açken 64,4 çıkıyorum oysa ben açken en son 64,7 yi görmüştüm reglimde bugün bitti

Bencede gayet kalorisi dusuk besleniyorsun.. Ne biliim regl bu kadrmi etkiler.. Gunlerdir 0 kacamak.. Dikkatte ediyorum ama halaa c.tesi kilomu tekrar goremedim bende.. bi de bu aci cehre tohumu ne ise yariyomus.. İlk kez duydum..

İnsallah tatlim.. Ben durdum.. (( benimki de gicik.. Caktirmadan yazmaya calisiom.. Aynen sabah kaynatiriz.. :)))

Bencede gayet kalorisi dusuk besleniyorsun.. Ne biliim regl bu kadrmi etkiler.. Gunlerdir 0 kacamak.. Dikkatte ediyorum ama halaa c.tesi kilomu tekrar goremedim bende.. bi de bu aci cehre tohumu ne ise yariyomus.. İlk kez duydum..

Sözde kilo vermeye yardımcı ama ishal yapıyo sadece.ishalin yanında bi de şişkinlik ne güzel göbeğim küçükmüştü 2 gündür fena şiş. Herhalde reglden canım bende bişi bulamadım valla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…