Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Android telefonlarda var uygulamalarda. Squat programı yazınca bu resimli olanı indir telefonuna.

Eklentiler

• unnamed.webp
    2 KB · Görüntüleme: 44
Selam kızlar ben daha önce yazdım baktım kimseden cevap yok bir daha uğramadım 5 ten sonra yemeyerek 12 günde 4 kilo verdim desem... Bir maşallahınızı alırım üstelik gündüz arada pasta börek yediğim görüşmüştür.. Lütfen buraya bağlı kalmamı sağlayın. İş, okul, ev şu dönem iyice zorlaştı benim için direniyorum. 67 yle başladım şuanda 63 ama yarın evlilik yıldönümü ve eşimle iftara gidiyoruz o oruçlu yicem ama korkuyorum hepsi boşa gitmesin

Bitter hergün girip buraya ne yediğini ya da 5 ten sonra yemediğini yazmayı alışkanlık haline getir. Ozaman insan yiyemiyor işte vicdan azabı çekiyor :) Bende dün yemedim 5 ten sonra.

ooo sahane ben 8 gunde toplamda 2.5 kg verdim bugun sabah 63.8 geldim :) 12 gunde bende bi 3 kilo vermiş olsam daha ne isterim :) Peki canım spor yaptınmı? İnsan verdiğini gorunce bişey yemekte istemiyor demi vicdan azabı duyuyo sahsen ben oleim sabah kucuk 1 dilim kıymali borek yedim diye acaba cok mu yedim yemeseydim derdine kaldım o yuzden oglen ekmeksiz 2 tane ızgara tavuk yedim yanında da biraz haslanmıs sebze. Bende aksam 5 te yogurt musli yiyip gunu kapatiyorum. Cok guzel vermişsin spor da yaptıysan mutlaka yagdan gitmiştir canım. Devamının fazla fazla gelmesini dilerim senin ve hepimiz için :)

Yarından itibaren ben de başlıyorum, 2,5 ay sonunda nişanım var 79 kiloyummm 2,5 ayda 13 kilo vermek istiyorum!!!!!! Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnn , benim kilom hiç düşmüyor yaa her gün tartılmak çok berabat artık hergün tartılmıycamm
inmeigini görünce sinir oluyor insan

dara hg, yürüyüş yap, bol u, bol protein ve 5 ten sonra no yemekk

Canım gunaydin,

Kac gundur diyet yapıyosun? bi sureden sonra kilolar uyku evresine gecermiş baya bir sabitlenirmiş vermekte zor olurmus dietin 1. ayından sonra yani mesela atiyorum 2 haftada 3 kilo veriyosan 1 ayda 3 kilo vermeye baslarmıssın o yuzden sakın moralini bozma sen yine dietine devam et 100 gr bile olsa bişeydir vucudumuzdan fazlaliklar gidiyo he dusunsene :)) sporuna devam et kilodan gitmese bile emin ol sıkılastıgın için zaten zayıflamış gozukceksin hiç canını sıkma. Ben smdi cok hızlı kilo veriyorum neden cunku daha 10 gun oldu ben diete baslayalı eminim 2 hafta sonra benimde durucak. Zaten benim amacım 1 ayda 60-61 olmaktı. Ondan sonra 55 e dusene kadar devam edicem ama o sureci yayıcam eylule kadar eylulde Allah'ın izniyle 55 olmak istiyorum. Hedeflerini ne kadar kucuk tutarsan motiven o kadar yuksek oluyor canım atıyorum de ki mesela 3 gunde 500 gr vermiş olucam ki zaten bu sekilde yapınca sporla beraber emin ol verirsin. Motivasyonunu dusurme lutfen incecik olcaz gor bak :)

ahh cnm benim diyet serüvenim çokkk uzun yaz yaz bitmez ilk diyetimd egil yani

inş cnm inşş ama 5 ten sonra yememe çok etkili
benim insülinden dlyaı yeme kriz lerim oluyordu onuda ilaçla çözdüm
yemek istemiyor cnm hiç

Tabi bir akşam yedim bu sabah hemen 500 gr farketmiş birde dünkü yemekten hiç keyif almadıM Galiba beklentimi yükseltmişim 2 haftadır akşam yemediğim için orgazm olacağımı sandım.. Meğer vazgeçtiğimiz çok büyük bir şey değilmiş arkadaşlar... Ben bu 2 haftada hiç spor yapmadım sınavlardan .. Birde iftar sahur hazırlama filan.. Ama cumartesi başlıyorum hergün bir saat yürüyüşe inş... Ama anladımki geç kalmışım bikiniyi göbekli giyicez artık

Canım belki spor yapmadıgındandır ben 1 saat duzenli yuruyorum hergun ve bunu ayın 6 sından beri yapiyorum 66.3 le basladım bugun sabah tartıda 63.3 geldim hedefim 55 olmak benim. Ama bana etrafımdaki herkes incelip kuculdugumu soluyo bilmiyorum belkide herkes diet yaptıgımı bildiginden beni motive etmek içinde soluyo olabilirler ama ben de hissediyorum farkı. Misal onceden kemerin 3. deliğini kullanıyosam simdi 5. yi kullanıyorum :) Dediğim gibi hedefim 55 benim ama oncelikli hedefim 60. 13 Temmuzda tatile cıkıcam o zamana kadar 60 ı gormek istiyorum tartıda. Belki artık zayıflamam yavaslamıs olabilir zira dunden bugune sadece 100 gr vermişim :S ama olsun durmak yok ben bu işi basarıcam ama ole ama bole :) İrademe yenilmiycem ben ondan daha gucluyum :) 60 kiloyu gordukten sonra ek olarak squata baslıcam. Hepimize kolay gelsin arkadaslar.

Gunaydın canım haftasonu bende kacırdım biraz :S Bugune 63.5 le basladım onuzmuzdeki haftaya kadar insallah 62.5 gormek amacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…