- 23 Mayıs 2010
- 427
- 44
- 643
- 40
Bilmiyorum ben yarın deneyeceğim size yazarım tadını.Aaa ben duymadım onu hiç tadi nasıl oluyo acaba? Ben meyveli yogurt falanda yiyemiorm cunki yogurdu sade seviyorum
Kııızlaaaaaarrr morninggg :))
Ben bgn sabah tartıldım tam 64.4 geldim :) Gecen pzt 66.3 tum onla baslamıstım :) O yuzden cok keyfim yerinde gercekten kilo vermenin mutlulugu hazzi hic bir tatlıda yemekte yokmus. Boyle devam edelim kızlar insallah bayrama biraz incelmiş girelim. Benim esas hedefim 55 olmak ama tabi onu Eylul'e kadar yayıcam. Azmedersem olurum gibime geliyor. Oluruz demi :))
Bugun yediklerime gelirsek sabah tekrardan 1 adet haslanmıs yumurta yanında da yarım dilimden biraz fazla tulum peyniri yedim. Tartıda 64.4 u gorunce kendime bi odul verip annemin dunden yaptıgı sutlu vardı içinde pirinc yok sutlu sade puding gibi bi kasede ondan yedim enerji olsun diye bugun hurma vs yemicem artık sabahtan onu yediğim için hem sabah yediğimden eritirim diyede dusundum. Bu arada hergun 1 saat tempolu yuruyuse devam sizler napıyosunuz?
oo süper cnm maşallahh cnm , bende gelemedim kaç gündür cuma günü akşam bişiyler yedim
ctesi meyve yeidm akşam hemde gece idi , pazarda 3 avuç çekirdek dün bişiy yemeidm yemeyince cidden gidiyor
dün 3 bardak ayran içtim sadece 5 te başka bişiy yemeidm çok şe yarayan bir yöntem bu
İnternetten mi yapıyosun canım? NErden buldun programı?Bende dün akşam yağsız patlamış mısır yedim. Bugün gene uygulayacağım ama. Bide squata başladım kızlar süper işe yarıyor. 30 günlük squat programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?