Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar yoğurt kürünü duydunuz mu?1 kase yoğurdun içerisine toz zencefil, zerdeçal, tarçın katılıp haftanın 2 günü yeniyormuş. Kullananlarda baya işe yarışmış. kilo vermede iyi olmuş. ben haftasonu 5 ten önce yiyeceğim. Dener size yazarım

Aaa ben duymadım onu hiç tadi nasıl oluyo acaba? Ben meyveli yogurt falanda yiyemiorm cunki yogurdu sade seviyorum

Kıııızlaaaaarrr ben smdi muslili yogurdumu yiyorm snra mideye kilit hafta sonu cok giremesemde aksamlari yazıcam kacirma yapmıyoruz fistik gibi olucazz :)
optum sizi

Kizlar dunde 5ten sonra yemedim yogurtlu kürü bugun yedim. Tadi gayet guzel tarcin sevenler icin ideal

kızlaaar gunaydın naptınız haftasonu? Valla cts bizde hem iftara hem sahura misafir vardı dolayısıyla ben biraz kacırdım :S oda bana 200 gr olarak geri dondu. Bugun sabah tarıldıgımda 65.1 dim aslinda hedefim haftada 1 kilo saglıklı olmasi acisindan ole bakınca 66.3 le basladım 1.2 kg gitmiş oluyo ama daha iyi olabilirdi tabi. Bakalim bu hafta napıcam? Ben kahvaltıda sadece haslanmıs yumurta yedim ve sade nescafe içtim. Sabahlarım biraz isvec diyeti gibi oluyo benim :) hade kızlar su bayrama kadar 5 kilo atmıs olalim insallah

Benim cumartesi süperdi tam uydum. yoğurtlu kürüde yaptım. Pazar günü eve 5 buçukta girdim çok acıktığımdan karpuz yedim. sonra midemi kilitledim. Şimdilik iyi gidiyoruz. :)

Ya evet kızlar. Bişe sorcam İsvec Diyeti hakkında n dusunuyosunuz cok olumlu sonuc alan arkadaslar var forumda

Bana çok mantıklı gelmedi. Böyle diyetler beni kısıtladığı için daha fazla acıktırıyor. Normalde de zaten yağlı yemiyorum , öğlen ızgara ya da salata yiyorum sağlıklı besleniyorum. Böyle diyetler en azından bende işe yaramıyor.

Kııızlaaaaaarrr morninggg :))
Ben bgn sabah tartıldım tam 64.4 geldim :) Gecen pzt 66.3 tum onla baslamıstım :) O yuzden cok keyfim yerinde gercekten kilo vermenin mutlulugu hazzi hic bir tatlıda yemekte yokmus. Boyle devam edelim kızlar insallah bayrama biraz incelmiş girelim. Benim esas hedefim 55 olmak ama tabi onu Eylul'e kadar yayıcam. Azmedersem olurum gibime geliyor. Oluruz demi :))
Bugun yediklerime gelirsek sabah tekrardan 1 adet haslanmıs yumurta yanında da yarım dilimden biraz fazla tulum peyniri yedim. Tartıda 64.4 u gorunce kendime bi odul verip annemin dunden yaptıgı sutlu vardı içinde pirinc yok sutlu sade puding gibi bi kasede ondan yedim enerji olsun diye bugun hurma vs yemicem artık sabahtan onu yediğim için hem sabah yediğimden eritirim diyede dusundum. Bu arada hergun 1 saat tempolu yuruyuse devam sizler napıyosunuz?

oo süper cnm maşallahh cnm , bende gelemedim kaç gündür cuma günü akşam bişiyler yedim
ctesi meyve yeidm akşam hemde gece idi , pazarda 3 avuç çekirdek dün bişiy yemeidm yemeyince cidden gidiyor

dün 3 bardak ayran içtim sadece 5 te başka bişiy yemeidm çok şe yarayan bir yöntem bu

ohh sahane yemeyelim valla tartıda rakamlar dustukce insan daha bi gaza geliyor :)

Bende dün akşam yağsız patlamış mısır yedim. Bugün gene uygulayacağım ama. Bide squata başladım kızlar süper işe yarıyor. 30 günlük squat programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…