Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben buraların en eskilerindenim sizlerin arasına dönmek istiyorum ama şuan saadece arada takip edebiliyorum kızıma tuvalet eğitimi veriyorum günümün yarısı banyoda geçsin hemen dönecem aranıza ))

ramazan dolayısıyla kilo veriyorum sahur yapmıyorum iftarda ne yediysem onuna tutuyorum umarım ramazan sonrası koruyabilirim ) çok değil gerçi 2-3 kilo fark edecek gibi ama benim için mucize çünkü ben zor kilo verenlerdenim ))

Hofff kızlar valla benim bi değişiyo mesela dun sabah 62.9 geldim bu sabah 63.2 :S 55 i gormek istiyorum Eylul'de ama ondan once bayrama kadar 61 olmak istiyorum. Umarim yapabilirm yaa bazen cok demotive oluyorum cunki :s

Merhaba kızlarr :)

betty boop canım bence her sabah tartılma eskiden bende her sabah tartılırdım eksileri görmek güzel ama malesef bazen fazlada çıkabiliyoruz sana önerim haftanın bir günü tartılman bence seni daha çok motive edicektir :)

Açıkcası son yorumları okumadım 2014 yorumlarını okudum ama zaten bu diyeti yaklaşık iki ay öncede yapmıştım yani bende çoğunuz gibi saat 5den sonra hiç birşey yemedim :) ilk 10 günde 3 kilo gitti kaçamaklar yapmama rağmen 2-3 ayda arada 5ten sonra yedim herzaman uymadım diyete ama 7 kilo kadar verdim çok şükür ve 1 aydır yapmıyordum diyeti dün tekrar başladım bir kaç gün sonra sonucunu tekrar sizinle paylaşıcam :))

Bu arada boyum 1.69 kilom 70 yaşım 18 şubat ortası gibi başlamıştım diyete kaçamaklarla birlikte (büyük kaçamaklar ) 77 kilodan 70 kiloya düştüm şimdilik hedefim 65 kiloya düşmek :)

Oooo sahanesin canım tebrikler.. Umarim istediğin hedefe varırsın ki bence varırsın 5 kilo bişey deil :) Ya evet haklısın her sabah tartılmamam lazım ama dayanamıyorum o kadar yemiyorum bakalım bi faydasi olmusmu diyorum. Vallahi 8 gundur 63 te debelenip duruyorum 62.9 oldum bi ondan sonra hooop tekrar 63. Bugun sabah 63 tum mesela :S Sole bi 60 olabilsem bayrama kadar.. Gerci fiziken cok inceldiğimi soluyolar ama bence o spor yaptıgımdan sıkılasıyorum tartıda bişey yok yani.. Nese olsun yinede durmak yok yola devam :)

teşekkür ederim canım :) bayrama daha çook var verirsin daha 60 değil 58 bile olursun bence :)) ama bence kiloya fazla takılma istediğin bedene ulaştın mı gerisinin pek bir önemi kalmıyor detoks yap istersen limon nane salatalık falan internette bulabilirsin tarifini ben hatırlayamadım şimdi aynen durmak yok yola son gaz devam

Aaa sahanesin nasil verdin bu yontemle mi? Ne kadar surede??
Tam 2 yıl sürdü hepsini vermem. Bir ara kilom durdu ama hiç pes etmedim. Spor yaptım diyet yaptım. İlk başlarda günde 6- 7 öğün yaptım az ama sık beslendim. Başta çok zordu benim için çünkü çok iştahliydım. Ama şükür kurtuldum yani. Ben işe herşeyden önce sağlıklı beslenmem gerekiyor diye yola çıktım. Sonra diyetteyken sigarayıda bıraktım. Azim işte :) inatçı kişiliğim işe yaradı :) Şuanda 53 üm hala spor yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime.

Masallah yaa valla helal olsun resmen imrendim :) Bende 55 leri gorebilcekmiim acaba? Peki mesela sık yedim diyosun ya bende sık yiyorum ama mesela hep yogurt sut incir falan.. Oglenleri sadece adam gibi yemek yiyorum sabahları yumurta yiyorum mutlaka haslanmıs cok tok tutuyo herkese tavsiye ederim. Aksamda yine yogurtla kellogs falan aksam dediğim bu arada 5 :) Ya acaba bnm kilo vermem durdu ya hani sebebi vucudumun enerji depolamasndan olabilir mi?

Akşam 5 ten sonrada meyve yesen yada tarçınlı zencefil ve zerdaçal karışımlı yoğurt. Bende 5 ten sonra yemeyi kesince metabolizmam durdu resmen. akşamları 3 incir 2 kayısı gibi bi öğün yap bence . ayrıca etinin yulaf ezmeli müslisi var sade veya kuru meyveli olan lifalif adı ikindi öğününde onu yiyebilirsin . Kesinlikle yaparsın ben hayatta zayıflayamam diyordum ben bile kilo verdiysem herkes yapar :)

Tamamdır bu aksamdan itibaren o zaman bnde meyveli yogurda yada meyveye basliyorum :) cok saol

Canım çok teşekkür ederim ama ben yaklaşık 3 aydır hep aynı kilodayım, sorunum şu ki kilo veremiyorum!!! Bak daha bugun başladım ve yine pes ettim, hiç iradem yok!

Son iki ayda hızlı kilo artışi bende de oldu.3 kilo aldım.nasıl etkiledi 3 kilo.anlatamam.moralim yerle birsanki 80 e çıkacakmışım gb bir hisse kapıldım.75 oldum.yazarken bile inanamiyorum

İşte al benden de o kadar 60 olan kilomu gittimm 78 yaptım veee 2 AY SONRa nişanım var

Canım çok teşekkür ederim ama ben yaklaşık 3 aydır hep aynı kilodayım, sorunum şu ki kilo veremiyorum!!! Bak daha bugun başladım ve yine pes ettim, hiç iradem yok!

Canım dietteki en onemli sey irade bence bişeyleri kafanda bitiriceksin gercekten istiyceksin. Ben mesela hergun tatlı yemeden duramayan bi insandim ogleden sonra baslardi benim krizlerim ve herkeste bilir tatlıya duskunlugumu.. Ama aynada kendi vucudumun o halini gordukten sonra yok tamam dedim. Once karar verip kafanda bitiriceksin kendi kendini motive ediceksin. Ben bgne kadar yedimde noldu diyorum mesela hep kendime.. Yine yokluyo arada krizlerim ama ara ara. O zamanda hurma kuru incir onlarla kesiyorum. Zaten inanır mısın eskisi gibi de cok deil o krizler ben bile kendime sasiriyorum. İnsan beyni gercekten cok ilginc bi organ. Nasi sinyal yollarsan zihninde ne canlandirirsan onu yapabiliyosun. Once gercekten isye sonra basarıcagına ben inaniyorum :)

Kızlaaaaarr imdattttt!!! Cumartesiden beri 62.4 um tartı gram oynamıyo ne bi azalma ne bi eksilme ( Regl oldum dun acaba ondan mıdırki yaaa?? Naapmam lazim varmi tavsiyeleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…