Maşallah süper vermişsinBen tam 24 kilo verdim . şuan 53 kiloyum boyum 170. ama şu son 3 kiloyu da verip 50 olmak istiyorum.
Aynen öyle valla
Ramazanda verdim ama ben hayatımda ilk kez.3.50 kilo verdim bende şoklardayım.
Teşekkür ederimmm.Aslında düğün telaşından da zayıfladım biraz.Geçen sene ramazanda 5 kilo almıştım bu sene benim için de iyi oldu gerçekten.çok sevindim canım.boyle devam et.
Daha da verirsin hava boyle sicak olduğu surece.Teşekkür ederimmm.Aslında düğün telaşından da zayıfladım biraz.Geçen sene ramazanda 5 kilo almıştım bu sene benim için de iyi oldu gerçekten.
Ben tam 24 kilo verdim . şuan 53 kiloyum boyum 170. ama şu son 3 kiloyu da verip 50 olmak istiyorum.
Merhaba kızlarr :)
betty boop canım bence her sabah tartılma eskiden bende her sabah tartılırdım eksileri görmek güzel ama malesef bazen fazlada çıkabiliyoruz sana önerim haftanın bir günü tartılman bence seni daha çok motive edicektir :)
Açıkcası son yorumları okumadım 2014 yorumlarını okudum ama zaten bu diyeti yaklaşık iki ay öncede yapmıştım yani bende çoğunuz gibi saat 5den sonra hiç birşey yemedim :) ilk 10 günde 3 kilo gitti kaçamaklar yapmama rağmen 2-3 ayda arada 5ten sonra yedim herzaman uymadım diyete ama 7 kilo kadar verdim çok şükür ve 1 aydır yapmıyordum diyeti dün tekrar başladım bir kaç gün sonra sonucunu tekrar sizinle paylaşıcam :))
Bu arada boyum 1.69 kilom 70 yaşım 18 şubat ortası gibi başlamıştım diyete kaçamaklarla birlikte (büyük kaçamaklar) 77 kilodan 70 kiloya düştüm şimdilik hedefim 65 kiloya düşmek :)
Tam 2 yıl sürdü hepsini vermem. Bir ara kilom durdu ama hiç pes etmedim. Spor yaptım diyet yaptım. İlk başlarda günde 6- 7 öğün yaptım az ama sık beslendim. Başta çok zordu benim için çünkü çok iştahliydım. Ama şükür kurtuldum yani. Ben işe herşeyden önce sağlıklı beslenmem gerekiyor diye yola çıktım. Sonra diyetteyken sigarayıda bıraktım. Azim işte :) inatçı kişiliğim işe yaradı :) Şuanda 53 üm hala spor yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime.Aaa sahanesin nasil verdin bu yontemle mi? Ne kadar surede??
Tam 2 yıl sürdü hepsini vermem. Bir ara kilom durdu ama hiç pes etmedim. Spor yaptım diyet yaptım. İlk başlarda günde 6- 7 öğün yaptım az ama sık beslendim. Başta çok zordu benim için çünkü çok iştahliydım. Ama şükür kurtuldum yani. Ben işe herşeyden önce sağlıklı beslenmem gerekiyor diye yola çıktım. Sonra diyetteyken sigarayıda bıraktım. Azim işte :) inatçı kişiliğim işe yaradı :) Şuanda 53 üm hala spor yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime.
Akşam 5 ten sonrada meyve yesen yada tarçınlı zencefil ve zerdaçal karışımlı yoğurt. Bende 5 ten sonra yemeyi kesince metabolizmam durdu resmen. akşamları 3 incir 2 kayısı gibi bi öğün yap bence . ayrıca etinin yulaf ezmeli müslisi var sade veya kuru meyveli olan lifalif adı ikindi öğününde onu yiyebilirsin . Kesinlikle yaparsın ben hayatta zayıflayamam diyordum ben bile kilo verdiysem herkes yapar :)
Sakın pes etme canım azimle devam et emin ol başarıyorsunTamamdır bu aksamdan itibaren o zaman bnde meyveli yogurda yada meyveye basliyorum :) cok saol
Canım gunaydin,
Kac gundur diyet yapıyosun? bi sureden sonra kilolar uyku evresine gecermiş baya bir sabitlenirmiş vermekte zor olurmus dietin 1. ayından sonra yani mesela atiyorum 2 haftada 3 kilo veriyosan 1 ayda 3 kilo vermeye baslarmıssın o yuzden sakın moralini bozma sen yine dietine devam et 100 gr bile olsa bişeydir vucudumuzdan fazlaliklar gidiyo he dusunsene :)) sporuna devam et kilodan gitmese bile emin ol sıkılastıgın için zaten zayıflamış gozukceksin hiç canını sıkma. Ben smdi cok hızlı kilo veriyorum neden cunku daha 10 gun oldu ben diete baslayalı eminim 2 hafta sonra benimde durucak. Zaten benim amacım 1 ayda 60-61 olmaktı. Ondan sonra 55 e dusene kadar devam edicem ama o sureci yayıcam eylule kadar eylulde Allah'ın izniyle 55 olmak istiyorum. Hedeflerini ne kadar kucuk tutarsan motiven o kadar yuksek oluyor canım atıyorum de ki mesela 3 gunde 500 gr vermiş olucam ki zaten bu sekilde yapınca sporla beraber emin ol verirsin. Motivasyonunu dusurme lutfen incecik olcaz gor bak :)
Son iki ayda hızlı kilo artışi bende de oldu.3 kilo aldım.nasıl etkiledi 3 kilo.anlatamam.moralim yerle birsanki 80 e çıkacakmışım gb bir hisse kapıldım.75 oldum.yazarken bile inanamiyorum
Nasıl verdin?Ben tam 24 kilo verdim . şuan 53 kiloyum boyum 170. ama şu son 3 kiloyu da verip 50 olmak istiyorum.
Canım çok teşekkür ederim ama ben yaklaşık 3 aydır hep aynı kilodayım, sorunum şu ki kilo veremiyorum!!! Bak daha bugun başladım ve yine pes ettim, hiç iradem yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?